Palvelu tuotetaan Suomesta. Data pysyy Suomessa.

Yksityinen pilvi

Turvallinen ja varma ratkaisu kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa.

Yksityinen pilvi

Yksityinen pilvi on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö. Se on oikea ratkaisu silloin kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvatasoa tai muusta liikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Yksityisestä pilvestä voit hankkia tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

Oma yksityinen pilvipalvelu

Palvelu suunnitellaan asiakaskohtaisesti tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Saat käyttöösi tarpeellisen määrän vain sinulle taattua kapasiteettia.

Ratkaisuun voidaan liittää tarvittaessa myös muita palveluita kuten varmistukset, palomuuripalvelu tai valvonta 24/7.

Data pysyy Suomessa

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaisten vaatimusten mukaisista konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston tiukimmatkin vaatimukset laitetiloille. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2020

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.