Kaita - Ohjelmistot

Ohjelmistot

Säästöä oikein valituilla ratkaisuilla.

Toteutamme asiakkaillemme laajoja ohjelmistokokonaisuuksia tai yksittäisiä ohjelmistoratkaisuja.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Ohjelmistoja asiakaskohtaisiin tarpeisiin

Toimialaosaamisemme yhdistettynä palvelu- ja ohjelmistoratkaisuihin auttaa meitä löytämään tarkoituksenmukaiset kokonaisratkaisut eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Asiantuntijamme ovat sertifioituja ammattilaisia, jotka auttavat arvioimaan mikä ohjelmistoratkaisu soveltuu parhaiten asiakkaan tarpeisiin.

Teemme tiivistä yhteistyötä lukuisten eturivin ohjelmistokumppaneiden kanssa ja varmistamme asiakkaillemme tietojärjestelmien, kuten toiminnanohjauksen, asiakkuudenhallinnan, analytiikan, tekoälyn ja verkkokaupan korkealuokkaisen käytettävyyden ja tietoturvallisuuden 24/7.

Tiedämme vuosien kokemuksella mikä ohjelmisto palvelee liiketoiminnan ja käyttäjien tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Kerromme minkälaisista ympäristöistä eri ohjelmistoja kannattaa ajaa ja tiedämme, miten järjestelmät suojataan tehokkaasti.

Autamme valinnassa ja tuemme käytössä

pitkä kokemus erilaisista teknisistä ympäristö-, määritys- ja ohjelmointitöistä

Joskus tarvitaan syvempää ohjelmistoymmärrystä

Meillä on pitkä kokemus erilaisista teknisistä ympäristö-, määritys- ja ohjelmointitöistä (kuten RPG, CL, SQL, Synon, Plex, Java ja XT). Lisäksi toimimme apuna erilaisissa projekteissa, kuten versionvaihdoissa tai laajemmissa analysointi-, määritys- ja muutostöissä. Toteutamme myös ohjelmistojen modernisointia.

Valmisohjelmistot eivät täytä kaikkien yritysten tarpeita ja me pystymme tarvittaessa toteuttamaan alihankintana laajempiakin räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja.

Lisenssiomaisuuden hallinta

Lisenssiomaisuuteen on aina sidottu paljon rahaa. Se ei kuitenkaan läheskään aina ole optimoitu ja hallinnassa niin hyvin kuin se voisi olla. Pelkästään lisenssiehtojen tunteminen vaatii jo osaamista.

ILMT-palvelun avulla autamme huolehtimaan, että IBM-ohjelmistolisenssit ovat juuri oikein mitoitettu ja että käytössä on oikea määrä lisenssejä. ILMT mittaa käytössä olevat PVU-arvot palveluun kuuluvista palvelimista ja muodostaa niistä raportin. Raportoinnin avulla nähdään mm. lisenssien maksimikulutus ja lisenssien käyttöhistoria halutulta jaksolta. Näiden arvojen avulla muodostetaan tieto tarvittavien lisenssien kokonaismäärästä.

Palvelu soveltuu kaikille IBM:n ohjelmistotuotteita käyttäville yrityksille kokoon katsomatta. ILMT-palvelun avulla voidaan tuottaa myös IBM lisenssiauditoinnin vaatima raportti.

Säästöä optimoimalla

Huolellinen ohjelmistolisenssien hallinta tuottaa säästöä. Optimaalisesti mitoitetut lisenssit ja niiden tehokas hallinta tuovat keskimäärin jopa 20-30% säästöt (Gartner).

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - Tukipalvelut

Tukipalvelut

Tarjoamme tukea ja turvaa, kun omat resurssit kaipaavat vahvistusta tai tietyn alueen erityisosaamista.

Autamme sekä pienemmissä tukitarpeissa että isommissa projekteissa tai vaikkapa yksittäisten ongelmatilanteiden selvittelyssä.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Kaita - Pilviratkaisut

Pilviratkaisut

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut moneen tarpeeseen.

Pilvipalvelumme sisältävät kaiken tarvittavan. Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.