Kaita - IBM Power

IBM Power

IBM Power10. Luotettava, turvallinen ja entistä tehokkaampi. Suojaa ytimestä pilveen.

IBM Power10 on optimoitu suorittamaan kriittisiä työkuormia. Se tarjoaa jopa 1.6x enemmän kapasiteettia kuin edeltäjänsä, 20-30% enemmän suorituskykyä per ydin ja jopa 25% enemmän ytimiä per prosessori.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Kasvanut tehokkuus ja luotettavuus yhdistyvät edistykselliseen palautumiskykyyn ja itsekorjaustoimintoihin

IBM Power on aina ollut markkinoiden luotettavimpia alustoja. IBM Power10 -palvelin käyttää uutta Open Memory Interfacea (OMI), joka tarjoaa jopa kaksi kertaa enemmän vikasietoisuutta standardiin muistimoduliin verrattuna.

Parantunut tehokas skaalautuvuus lisää käytettävyyttä. Ennakoiva virheenhallinta ja korjaus parantavat luotettavuutta entisestään.

Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Tulevaisuuden suorituskykyä jopa 33% pienemmällä energiatarpeella. Power10 palvelimen suorituskyky tuo säästöjä, sillä samat työkuormat voidaan ajaa pienemmällä corejen määrällä. Pienempi energiankulutus ja vähäisempi jäähdytystarve näkyvät suorina kustannussäästöinä.

Pienempi corejen määrä tuo säästöjä myös lisenssikuluihin.

IBM Power10

Suorituskykyä ja skaalautuvuutta kriittisille sovelluksille

IBM Power -palvelimet on suunniteltu tärkeiden sovellusten alustaksi

POWER10 tarjoaa luotettavan ja suorituskykyisen alustan kriittisille ohjelmistoille.

Kasvanut tehokkuus mahdollistaa työkuormien ajamisen entistä pienemmillä laitemäärillä. Lisenssikulut pienenevät erinomaisella core-kohtaisella suorituskyvyllä, kun saman työkuorman ajamiseen tarvitaan vähemmän coreja.

Pilvinatiivit sovellukset

IBM Power -tuoteperhe tarjoaa yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmille. IBM Power -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

Voit modernisoida sovelluksia omaan tahtiin ja pidentää nykyisten sovellusten käyttöarvoa, sillä IBM Power10 tukee hyvin perinteisiä sekä moderneja työkuormia. Näin jo olemassa olevista AIX, IBM i ja Linux ratkaisuista saadaan täysi hyöty samalla modernisoiden sovelluksia.

Skaalaa pilvisovellukset tehokkaasti. Yhdellä IBM Power10 -palvelimella voi ajaa 3.1 kertaisen määrän kontteja verrattuna samankokoiseen x86- järjestelmään.

Saumaton hybridipilvialusta

IBM Power integroituu helposti organisaation pilvistrategiaan. Se on täydellinen ratkaisu modernissa digitaalisessa laiteympäristössä yhdistäen perinteiset sovellukset uusiin pilviympäristöihin puuttumatta alla olevaan palvelinalustaan.

Miten suomalainen teleoperaattori DNA vähensi käsittelyyn kuluvaa aikaa ja kustannuksia ajamalla Oraclea IBM Powerilla.

Säästöjä lisenssikuluihin: case DNA

DNA säästi yli kolme tuntia päivässä, 66% lisenssikuluissa ja pienensi tietovaraston jalanjälkeä 80%.

IBM i tarjoaa yhä maailman vahvinta tietoturvan tasoa

Teknologisen kehityksen myötä se on muiden alustojen tavoin kuitenkin aiempaa alttiimpi hajautetuille ympäristöille ominaisille tietoturvariskeille.

Tarjoamme IBM i -alustalle tietoturvaratkaisuja, kuten IBM i Riskikartoitus, joka auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa. iSecurity Antivirus ja Anti-Ransomware tarjoavat kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan. System Access Manager (SAM) tarjoaa IBM i -järjestelmän kulunvalvontaa. Se on joustava ja tehokas lähestymistapa IBM i:n pääsynhallintaan.

3.5X

parempi suorituskyky per core

57%

matalampi TCO kolmen vuoden jaksolla verrattuna kilpailijoihin

25%

enemmän coreja per prosessori

Asiantuntemuksella

Kaikki hyöty irti IBM Power -laitteistosta

Onko organisaatiossasi käytössä IBM Power -laitteisto? Onko teillä vaikeuksia löytää resursseja ylläpitämään laitteistoa? Onko laitteistonne vanhentunut ja kaipaa päivitystä uuteen? Hyödynnättekö varmasti investointinne koko kapasiteetin?

Kokeneena IBM Power -asiantuntijana voimme auttaa

Kaita Finlandin kautta voit hankkia käyttöösi IBM Power -laitteiston usealla eri tavalla. Voit hankkia laitteen omiin tiloihisi tai meidän konesaliimme. Voit myös hyödyntää IBM Power -laitealustaa ostamalla sen pilvipalveluna meiltä. Vaikka laite olisi omissa tiloissasi, voit käyttää asiantuntijapalveluitamme ja hyödyntää osaamistamme laitteen ylläpidossa. Voimme myös valvoa laitteistoasi ja sen toimintaa puolestasi.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - PowerCloud

Power Cloud

Kevyt ja ketterä palveluvaihtoehto IBM Power alustalla.

Turvallinen kotimainen pilvipalvelu IBM i, AIX tai Linux -alustalla, joka sisältää kaiken tarvittavan valvonnasta varmistuksiin. Pienemmät vasteajat, enemmän tehoja ja kustannussäästöjä. Asiantuntijat käytössäsi.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Kaita - IBM i Riskikartoitus

IBM i Riskikartoitus

Kartoita riskit. IBM i Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

IBM i Riskikartoitus arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.