Kaita - iSecurity Antivirus & Anti Ramsonware

iSecurity Antivirus & Anti-Ransomware

Edistyksellistä ja kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja haittaohjelmia vastaan.

Haittaohjelmien tartuttama tiedosto uhkaa IFS-alueen kautta koko järjestelmää. iSecurity Antivirus ja Anti-Ransomware suojaavat IBM i:n sisältämiä tärkeitä tietoja.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

iSecurity Antivirus

Security Antivirus suojaa IBM i:n viruksia, troijalaisia ja haittaohjelmia vastaan. IBM i ei suorita .exe-tiedostoja, mutta voi säilyttää saastuneita tiedostoja, kunnes ne avataan. iSecurity Antivirus suojaa IFS-alueen.

Ohjelmisto skannaa kaikki tiedostot ja merkitsee, eristää sekä poistaa saastuneet tiedostot. Kun haitallista toimintaa havaitaan, ohjelmisto eristää tiedoston ja tekee hälytyksen.

Antivirus voidaan suorittaa paikallisesti IBM i:ssä tai jakamalla suoritintehoa vaativat toiminnot erillisiin ulkoisiin ICAP-palvelimiin.

iSecurity Anti-Ransomware

Anti-Ransomware suojaa IBM i:tä kiristyshaittaohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta, jotka voivat vahingoittaa IBM i:n sisältämiä tietoja. 

Kun haitallista toimintaa havaitaan, ohjelmisto pysäyttää hyökkäyksen, katkaisee tunkeilijan yhteydet ja tekee hälytyksen estäen kiristysohjelmia vahingoittamasta arvokasta tietoa säilyttäen samalla järjestelmän suorituskyvyn.

Vahvaa suojausta tärkeille palveluille

Turvaa kriittiselle tiedolle

IBM i tarjoaa yhä maailman vahvinta tietoturvan tasoa.

Teknologisen kehityksen myötä se on kuitenkin muiden alustojen tavoin aiempaa alttiimpi hajautetuille ympäristöille ominaisille tietoturvariskeille.

iSecurity Antivirus ja Anti-Ransomware tarjoavat kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan.

Suojaa IFS-alueelle

iSecurity Antivirus skannaa kaikki tiedostot ja eristää sekä poistaa saastuneet tiedot estäen näin IBM i:tä jakamasta saastuneita tiedostoja eteenpäin.

Anti-Ransomware pysäyttää hyökkäykset välittömästi ja katkaisee tunkeilijan yhteydet.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - IBM i Riskikartoitus

IBM i Riskikartoitus

Kartoita riskit. IBM i Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

IBM i Riskikartoitus arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.

Kaita - IBM i System Access Manager

IBM i System Access Manager

IBM i System Access Manager, eli SAM, suojaa IBM i -järjestelmän ja sen sisältämät tiedot tehokkailla, joustavilla ja helposti ylläpidettävillä säännöillä.

Se tukee tietoturvalle asettettujen vaatimusten täyttämistä sekä tukee erilaisia standardeja.

Kaita - SIEM

SIEM

Tieto siitä, mitä järjestelmissä tapahtuu, on turvallisuuden perusedellytys. SIEM valvoo keskitetysti järjestelmien tapahtumia ja hälyttää tarvittaessa.

Tapahtumien määrä on suuri, olennaista on pystyä reagoimaan nopeasti oikeisiin asioihin.