Jatkuvuuspalvelut

Liiketoiminnan jatkuvuuteen kohdistuu uudenlaisia uhkia, joiden aiheuttamista katkoksista, seuraa usein merkittäviä kuluja ja mainehaittoja.

Liiketoiminnan jatkuvuuden takaaminen on erityisosaamistamme ja toimintamme ytimessä. Jatkuvuuspalveluilla varmistetaan liiketoimintasi jatkuvuus ja turvataan tietojesi käytettävyys sekä säilyvyys myös häiriötilanteissa. Jatkuvuuspalveluilla voidaan tuottaa kahdennettu kokonaisuus, jossa data on palautettavissa ja käytettävissä tilanteissa, joissa varsinainen ympäristö joutuu häiriötilaan.

Mikäli haluat pitää laitteet omissa konesaleissasi, voidaan data varmistaa varmistuspalvelun avulla turvalliseen Suomessa sijaitsevaan konesaliin.

Me seuraamme ja hallinnoimme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria. Palveluiden ulkoistaminen on tehokas tapa ohjata organisaatiosi omia resursseja varsinaiseen liiketoimintaan. Konesalipalvelumme yhdistävät modernin varmennetun teknologian konesali-infran asiantuntijoidemme osaamiseen ja kokemukseen. Kaikkien konesalipalveluidemme perusta on korkea käytettävyys.