Kaita - IBM i Riskikartoitus

IBM i Riskikartoitus

Auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

Arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit. Kehityskohteiden tunnistaminen ennaltaehkäisee riskien toteutumista.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Tunnista ja suojaudu

Uhkien lisääntyessä säännöllinen tietoturvariskien arviointi on olennainen osa kattavaa tietoturvaa. Monet standardit ja määräykset edellyttävät säännöllistä riskien arviointia.

Tietoturvan hallinnan on oltava jatkuvaa ja suunnitelmallista. Kriittisen tiedon määrä kasvaa. Myös siihen kohdistuvat uhkat lisääntyvät. IBM i Riskikartoitus auttaa ennakoivasti ymmärtämään IBM i -alustan tietoturvariskit, raportoi havainnoista ja antaa suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

Tietoturvaa on mahdollista kehittää vasta, kun tilannekuva on selkeä

riskien tunnistaminen

Ennakoivaa riskienhallintaa tärkeälle tiedolle.

IBM i Riskikartoitus tarkastelee perusteellisesti yli tusinaa kohdetta. Sen avulla pystytään ennakoivasti havaitsemaan IBM i:n tietoturvariskit. Havaintojen perusteella luodaan raportti, jossa annetaan suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

Kartoituksen avulla tarkistetaan kymmeniä tietoturvakohtia (security definitions) ja verrataan todellisia arvoja “Best Practice” -käytäntöihin.

Tulokset liputetaan vakavuusastein ja tulosten perusteella tuotetaan selkeä ohjeistus riskien vähentämiseksi.

IBM i:n valvonta- ja suojausratkaisut

System Access Manager (SAM) suojaa IBM i:n sisältämät tiedot tehokkaiden ja helposti ylläpidettävien sääntöjen avulla. Sen avulla voidaan hallita pääsyä IBM i -järjestelmään ja tietoihin.

iSecurity Antivirus ja Anti-Ransomware tarjoavat kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan.

Multi-Factor Authentication (MFA) vahvistaa salasanasuojausta multi-factor todennuksella. Tehokas ja joustava RSA SecurID -sertifioitu todennus parantaa merkittävästi tärkeiden sovellusten tietoturvaa ja vähentää tietovarkauksien riskiä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - iSecurity Antivirus & Anti Ramsonware

iSecurity Antivirus & Anti-Ransomware

Edistyksellistä ja kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan. 

iSecurity Antivirus suojaa IBM i:n viruksia, troijalaisia ja haittaohjelmia vastaan. iSecurity Anti-Ransomware suojaa kiristyshaittaohjelmilta.

Kaita - SIEM

SIEM

Tieto siitä, mitä järjestelmissä tapahtuu, on turvallisuuden perusedellytys. SIEM valvoo keskitetysti järjestelmien tapahtumia ja hälyttää tarvittaessa.

Tapahtumien määrä on suuri, olennaista on pystyä reagoimaan nopeasti oikeisiin asioihin.

Kaita - IBM i System Access Manager

IBM i System Access Manager

IBM i System Access Manager, eli SAM, suojaa IBM i -järjestelmän ja sen sisältämät tiedot tehokkailla, joustavilla ja helposti ylläpidettävillä säännöillä.

Se tukee tietoturvalle asettettujen vaatimusten täyttämistä sekä tukee erilaisia standardeja.