Kaita - Konesali ja hosting

Konesali ja hosting

Kaikki tarvittava tärkeille järjestelmille.

Turvalliset operaattori- ja toimittajariippumattomat konesalimme Suomessa tarjoavat kapasiteettia, tehoa, vikasietoisuutta sekä joustavuutta maailmanlaajuisesti.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Korkea käytettävyys on konesalipalveluidemme perusta

Palveluiden ulkoistaminen on tehokas tapa ohjata organisaation omat resurssit varsinaiseen liiketoimintaan. Palvelumme yhdistävät modernin varmennetun teknologian konesali-infran asiantuntijoidemme osaamiseen ja kokemukseen.

Modernit konesalipalvelumme tarjoavat tämän päivän hybridejä kokonaisuuksia. Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja halutulla palvelutasolla tai vaikka vain paikan omalle laitteistollesi. Palveluiden tason määrittävät aina asiakkaan tarpeet. Voit valita käyttöösi räkkitilaa puolikkaasta räkkiyksiköstä alkaen tai kattavamman palvelukokonaisuuden sisältäen esimerkiksi valvonnan ja varmistukset.

Palvelumme sisältävät kaiken tarvittavan kiinteään kuukausihintaan.

Kotimaiset konesaliratkaisut tarjoavat kokonaisvaltaista palvelua

Modernit konesalipalvelut

Oikea palvelinratkaisu jokaiseen tarpeeseen

Kotimainen pilvi vai konesali? Vai yhdistelmä useita malleja, eli hybridiratkaisu, jossa osa palveluista toteutetaan fyysisillä palvelimilla ja osa pilvipalveluiden avulla? Autamme valitsemaan parhaan ratkaisun käyttötarpeesi mukaan.

Mitä palvelu sisältää?

Voit valita tarvitsemasi mallin sekä palvelutason ja mahdolliset lisäpalvelut. Palveluumme kuuluu aina konesalitilat, ilmastointi, varavoima, UPS, sähköt ja kulunvalvonta. Saat käyttöösi täydellisen ja turvallisen infrastruktuurin järkevään hintaan. Tarjoamme käyttöösi myös teknisten asiantuntijoidemme palvelut asennukseen, ylläpitoon ja päivityksiin.

Colocation-palvelu

Colocation-palvelu, eli ulkoistettu konesalin ylläpito, mahdollistaa IT-ympäristön ulkoistamisen palveluntarjoajan ylläpitämään turvalliseen ja moderniin konesaliin juuri siinä laajuudessa kuin tarve vaatii. Konesalin lisäksi asiakkaan käytössä ovat haluttaessa lisäpalvelut, kuten varmistus- ja valvontaratkaisut. Tarvittaessa päivystäjämme valvoo laitteistoa ympäri vuorokauden 24/7/365.

Turvallisesti Suomesta

Suomalainen konesali on turvallinen vaihtoehto. Konesalimme Suomessa tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti.

Tietojen pysyminen Suomessa antaa mahdollisuuden hallita omaa dataa paremmin, tiedät missä se sijaitsee.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - Pilviratkaisut

Pilviratkaisut

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut moneen tarpeeseen.

Pilvipalvelumme sisältävät kaiken tarvittavan. Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Kaita - PowerCloud

Power Cloud

Kevyt ja ketterä palveluvaihtoehto IBM Power alustalla.

Turvallinen kotimainen pilvipalvelu IBM i, AIX tai Linux -alustalla, joka sisältää kaiken tarvittavan valvonnasta varmistuksiin. Pienemmät vasteajat, enemmän tehoja ja kustannussäästöjä. Asiantuntijat käytössäsi.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.