Kaita - Palomuuripalvelu

Palomuuripalvelu

Turvallinen ja toimintavarma ympäristö.

Palomuuripalvelu tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna.

Käytössä on tietoturvaan erikoistunut organisaatio, asiantuntijat ja suomenkielinen tuki.  Palvelu tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Turvallinen ja toimintavarma ympäristö

Vain asianmukaisesti ja osaavasti toteutettu suojaus parantaa tietoturvan tasoa. Palvelu tarjoaa monipuoliset ja joustavat palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena kaiken kokoisille yrityksille.

Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys.

Palomuuri ilman laitehankintoja ja tehokasta tietoturvaa palveluna

Pieninkin verkko tarvitsee suojaa

Tehokasta tietoturvaa ja toimivat etätyöyhteydet palveluna.

Vikasietoiset ja turvalliset yhteydet SD-WAN -teknologialla. Enemmän turvaa, vähemmän häiriöitä. Suojattu yhteys toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. SD-WAN -teknologian avulla saavutetaan vikasietoisen arkkitehtuurin lisäksi kustannussäästöjä.

Luotettavat ja toimivat etätyöyhteydet. VPN-yhteyksien avulla voidaan työskennellä yrityksen sisäverkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu sisältää VPN-käyttäjiä jopa rajoittamattoman määrän.

Julkipilvi osaksi verkonhallintaa. Palomuurilla voidaan suojata myös mahdolliset julkipilviratkaisut ja tuoda ne osaksi samaa verkkokokonaisuutta ja hallintaa.

Standardit ja vaatimustenmukaisuus. Oikein ja asiantuntevasti toteuttu suojaus auttaa noudattamaan asetettuja vaatimuksia.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - Forcepointi NGFW

Forcepoint NGFW palomuuri

Palkitut tuotteet, turvalliset yhteydet ja keskitetty hallinta. Korkeat kansainväliset standardit.

Huippuarvostetut Forcepoint Next Generation palomuurit tarjoavat vikasietoisen arkkitehtuurin ja edistynyt klusterointi varmistaa toimivat ja turvalliset yhteydet.

Kaita - SIEM

SIEM

Tieto siitä, mitä järjestelmissä tapahtuu, on turvallisuuden perusedellytys. SIEM valvoo keskitetysti järjestelmien tapahtumia ja hälyttää tarvittaessa.

Tapahtumien määrä on suuri, olennaista on pystyä reagoimaan nopeasti oikeisiin asioihin.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.