Kaita - Pilviratkaisut

Pilviratkaisut

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut moneen tarpeeseen.

Pilviratkaisut tarjoavat skaalautuvuutta, nopeutta, turvallisuutta ja kustannussäästöjä. Pilvipalvelumme sisältävät kaiken tarvittavan valvonnasta varmistuksiin. Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Pilviratkaisut, jotka säästävät aikaa ja rahaa. Laske hinta nyt >>

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Luotettava kotimainen pilvipalvelukumppani

Pilvipalvelut ovat tehokas tapa tuottaa ja käyttää digitaalisia palveluita. Ne tarjoavat monia hyötyjä, kuten saavutettavuutta, skaalautuvuutta, tietoturvaa ja kustannussäästöjä.

Kaita on suomalainen pilviosaaja, joka on erikoistunut korkean käytettävyyden pilvipalveluratkaisuihin. Teemme pilvipalveluiden käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Tarjoamme asiakkaillemme pilviratkaisuja, hallintaa ja valvontaa valitulla tasolla. Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. Huolehdimme myös pilvipalveluiden varmistuksista, päivityksistä ja ylläpidosta.

Kotimaiset pilvipalvelut: joustava ja turvallinen alusta digitaaliselle liiketoiminnalle

Laske pilviratkaisullesi hinta

Tarjoamme huippuluokan teknologiaa, asiantuntevan tiimin ja kilpailukykyisiä hintoja.

Pilvipalvelumme tarjoaa monia etuja niin joustavuudessa, tietoturvassa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä.

Tarjoamme tarpeiden mukaan mitoitetun kapasiteetin, joka mukautuu nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Voit tehdä muutoksia palveluusi tarvittaessa hetkessä, ilman pitkiä sopimuksia tai ylimääräisiä kuluja.

Maksat vain siitä tilasta, jota todella tarvitset ja saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Data pysyy Suomessa

Suomalainen konesali on turvallinen vaihtoehto. Tietojen pysyminen Suomessa antaa mahdollisuuden hallita omaa dataa paremmin, tiedät missä se sijaitsee.

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Vaihtoehtoja on monia

Hybridiratkaisut ovat yhä useamman organisaation valinta

Saneleeko organisaation tietoturvapolitiikka, että tietyt asiat on säilytettävä yksityisessä pilvessä? Onko organisaatiolla dataa, jota on järkevämpää säilyttää julkisessa pilvessä? Hybridiratkaisu voi olla esimerkiksi palveluntarjoajan konesalipalveluiden, erilaisten julkisten pilviratkaisujen ja mahdollisesti myös oman konesalin sekä On Premise -ratkaisujen yhdistelmä.

Räätälöi oma ratkaisu

Hybridiratkaisujen avulla saadaan juuri oikeanlainen tarpeisiin soveltuva tietoturvallinen, joustava ja kustannustehokas ympäristö.

Suunnittelemme pilvipalveluistamme hybridimallin, jossa erilaiset ostetut ja omat ratkaisut tukevat liiketoimintaasi saumattomasti. Vaihtoehtoja on monia. Autamme rakentamaan liiketoimintaasi tukevan kokonaisuuden.

Yksityinen pilvi on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö

Yksityinen pilvi on oikea ratkaisu kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvatasoa tai muusta liikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Yksityisestä pilvestä voidaan hankkia tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

Palvelu suunnitellaan asiakaskohtaisesti tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Käytössä on aina tarpeellinen määrä taattua kapasiteettia.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - Verkkojen ja pilven turvaaminen

Verkkojen ja pilven turvaaminen

Oikein ja asiantuntevasti toteutettu suojaus mahdollistaa tietoturvalliset ja toimivat palvelut.

Suojaa arvokasta omaisuutta, dataa. Myös silloin, kun data on hajautettuna omien järjestelmien lisäksi erilaisiin pilvipalveluihin.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Kaita - NextCloud

NextCloud

Turvallista ja suojattua tiedostojen hallintaa alustariippumattomasti. 

Nextcloud on reaaliaikainen ja turvallinen kollaboraatiotyökalu moderneihin pilviympäristöihin sekä turvalliseen ja helppoon yritystason tiedostojen hallintaan.