Kaita - Pilviratkaisut

Pilviratkaisut

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut moneen tarpeeseen.

Pilvipalvelumme sisältävät kaiken tarvittavan valvonnasta varmistuksiin. Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

Kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma ympäristö

Pilvipalvelumme tarjoavat saavutettavuutta, skaalautuvuutta ja korkeaa tietoturvan tasoa. Ne tarjoavat luotettavan ja joustavan alustan tärkeille palveluille.

Tarjoamme hallintaa ja valvontaa valitulla tasolla. Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat järjestelmien reaaliaikaista suorituskykyä ja tilaa.

Monipuoliset kotimaiset pilvipalvelut tarjoavat joustavan ja turvallisen vaihtoehdon

Takaamme tarpeidesi mukaan mitoitetun kapasiteetin

Palvelu mukautuu nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Tämä sallii organisaatioiden tarpeiden, kuten uusien ratkaisujen tai palveluiden, tehokkaan ja nopean käyttöönoton.

Virtuaalinen malli tarjoaa parhaimmillaan merkittäviä etuja niin hinnassa, joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä. Maksat vai siitä tilasta, jota tarvitset ja saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Data pysyy Suomessa

Suomalainen konesali on turvallinen vaihtoehto. Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Laske pilviratkaisullesi hinta

Two columns
Vertical
Horizontal

Pilviratkaisut hintalaskuri

Yhteensä

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Vaihtoehtoja on monia

Hybridiratkaisut ovat yhä useamman organisaation valinta

Saneleeko organisaation tietoturvapolitiikka, että tietyt asiat on säilytettävä yksityisessä pilvessä? Onko organisaatiolla dataa, jota on järkevämpää säilyttää julkisessa pilvessä? Hybridiratkaisu voi olla esimerkiksi palveluntarjoajan konesalipalveluiden, erilaisten julkisten pilviratkaisujen ja mahdollisesti myös oman konesalin sekä On Premise -ratkaisujen yhdistelmä.

Räätälöi oma ratkaisu

Hybridiratkaisujen avulla saadaan juuri oikeanlainen tarpeisiin soveltuva tietoturvallinen, joustava ja kustannustehokas ympäristö.

Suunnittelemme pilvipalveluistamme hybridimallin, jossa erilaiset ostetut ja omat ratkaisut tukevat liiketoimintaasi saumattomasti. Vaihtoehtoja on monia. Autamme rakentamaan liiketoimintaasi tukevan kokonaisuuden.

Yksityinen pilvi on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö

Yksityinen pilvi on oikea ratkaisu kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvatasoa tai muusta liikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Yksityisestä pilvestä voidaan hankkia tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

Palvelu suunnitellaan asiakaskohtaisesti tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Käytössä on aina tarpeellinen määrä taattua kapasiteettia.

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - Verkkojen ja pilven turvaaminen

Verkkojen ja pilven turvaaminen

Oikein ja asiantuntevasti toteutettu suojaus mahdollistaa tietoturvalliset ja toimivat palvelut.

Suojaa arvokasta omaisuutta, dataa. Myös silloin, kun data on hajautettuna omien järjestelmien lisäksi erilaisiin pilvipalveluihin.

Kaita - Valvontapalvelut

Valvontapalvelu

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistaa tärkeiden laitteiden toiminnan häiriöttömästi.

Asiantuntijamme ovat apunasi ja tarjoavat tukea ympäri vuorokauden.

Kaita - NextCloud

NextCloud

Turvallista ja suojattua tiedostojen hallintaa alustariippumattomasti. 

Nextcloud on reaaliaikainen ja turvallinen kollaboraatiotyökalu moderneihin pilviympäristöihin sekä turvalliseen ja helppoon yritystason tiedostojen hallintaan.