Kaita

Kaita Finland Oy on IBM-teknologiaan ja palveluihin erikoistunut suomalainen palvelukumppani. Tuotamme laadukasta, kotimaista ympärivuorokautista palvelua. Kaita Finlandin palveluista vastaavat osaavat ja kokeneet kotimaiset alansa ammattilaiset.

Meillä on pitkä, yhteensä yli 100 vuoden, kokemus alasta ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti. Olemme oikean kokoinen kumppani, toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Meidät tavoittaa puhelimitse tai sähköpostitse 24/7/365. Suomeksi ja englanniksi.

Kaita Finland on työntekijöidensä omistama yritys.

Tavoitteemme on olla asiakkaillemme hyvä kumppani, toimialamme vahva osaaja ja edelläkävijä sekä työntekijöidemme arvostama työnantaja. Hyvän kumppanin tulee ymmärtää asiakasta, asiakkaan toimialaa ja toimialan vaatimuksia.

Sitoutumalla tavoitteisiimme uskomme voivamme tuottaa laadukasta ja luotettavaa palvelua ja näin luoda pitkiä asiakasuhteita edesauttaen asiakkaamme menestymistä.

Kaita Finlandin työntekijät ovat vuosien varrella saavuttaneet osaamisellaan ja asenteellaan vahvan luottamuksen ja kunnioituksen kumppaniensa ja asiakkaidensa keskuudessa.

Me osaamme, haluamme, otamme vastuun ja uskallamme.