Olemme IT-palveluihin erikoistunut suomalainen palvelukumppani, jonka palveluista vastaavat osaavat ja kokeneet kotimaiset alansa ammattilaiset. Meillä asiantuntijan tavoittaa aina tarvittaessa puhelimitse tai sähköpostitse.

Rakennamme IT:tä ymmärryksen päälle

Meillä on pitkä kokemus alasta. Olemme sitä mieltä, että hyvän kumppanin tulee ymmärtää asiakasta, asiakkaan toimialaa ja toimialan vaatimuksia.

Vain tällä tavoin pystymme tarjoamaan liiketoimintaa oikein palvelevia ratkaisuja.

Meidät valitaan koska olemme oikean kokoinen

Meillä on kyky palvella henkilökohtaisesti ja ketterästi. Asiakkaillemme olemme oikean kokoinen kumppani, toimintamme on sujuvaa.

Sitoutumalla tavoitteisiimme uskomme voivamme tuottaa laadukasta ja luotettavaa palvelua ja näin luoda pitkiä asiakassuhteita edesauttaen asiakkaamme menestymistä.

Asiakaslähtöisesti pitkiä asiakassuhteita

Kaita Finlandin työntekijät ovat vuosien varrella saavuttaneet osaamisellaan ja asenteellaan vahvan luottamuksen ja kunnioituksen kumppaniensa ja asiakkaidensa keskuudessa. Teemme töitä hyvän palvelun puolesta.

Asiakaslähtöisyyttä kuvaavat poikkeuksellisen pitkät asiakassuhteet. Myös toimialan keskiarvoihin verrattuna jatkuvasti merkittävän korkea asiakastyytyväisyys kertoo meille, että olemme onnistuneet tavoitteissamme.