Kaita - IBM i System Access Manager

IBM i System Access Manager

Hallitse pääsyä IBM i -järjestelmään ja tietoihin System Access Managerin avulla.

System Access Manager, eli SAM, suojaa IBM i:n sisältämät tiedot tehokkaiden ja helposti ylläpidettävien sääntöjen avulla.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö
Kaita Finland

System Access Manager

Hallitse pääsyä

IBM i ei ole enää eristetty alusta vailla tietoturvauhkia. Käytössä ovat tunnetut verkko- ja open source -protokollat. Tämä tarjoaa laajan pinta-alan tietoturvahyökkäyksille.

IBM i:n sisältämillä tiedoilla on usein myös suuri arvo liiketoiminnalle, joka tekee siitä houkuttelevan kohteen tietomurroille

SAM suojaa IBM i -järjestelmän ja sen sisältämät tiedot tehokkailla, joustavilla ja helposti ylläpidettävillä säännöillä.

SAM tukee tietoturvalle asettettujen vaatimusten täyttämistä valvomalla pääsyä IBM i:hin sekä tukee erilaisia standardeja vähentäen merkittävästi määräysten noudattamiseen kuluvaa aikaa ja kustannuksia.

Tuettuja standardeja ovat mm. SOX-, GDPR-, PCI-DSS-, HIPAA- ja CCPA.

Suojauksen ulottaminen yhteystasolle parantaa IBM i:n tietoturvaa

Kuinka System Access Manager toimii?

SAM käyttää ensisijaisesti exit point -teknologiaa havaitakseen pääsy-yritykset IBM i-järjestelmään ja tietoihin sekä määrittääkseen, hyväksytäänkö vai evätäänkö pääsy. Kyseiset päätökset tallennetaan lokiin ja suoritetaan halutut toimenpiteet.

Lokitiedot voidaan välittää eteenpäin SIEM-järjestelmään.

SAM:n toimintaa ohjaavat ennalta määritellyt säännöt. Nämä säännöt sisältävät tarvittavat tiedot, joiden avulla ohjelma tietää miten toimia.

Lisäksi määritellään, onko tapahtumalle käynnistettävä jokin muu toiminto, kuten komennon suorittaminen, käyttäjäprofiilin poistaminen käytöstä,  viestin lähettäminen, tiedon kirjaaminen lokiin tai ohjelman suorittaminen?

Oikean kokoinen kumppani

Olemme oikean kokoinen kumppani. Toimintamme on sujuvaa ja ketterää. Teemme yhteistyötä isojen laitevalmistajien kanssa ja olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita ja luotettavimpia toimijoita.

Olemme tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Tavoitat aina ympäristösi tuntevan asiantuntijan.

Katso myös muut palvelumme

Asiantuntijamme kertovat lisää erilaisista ratkaisuvaihtoehdoista ja täydentävistä lisäpalveluistamme.

Kaita - IBM i Riskikartoitus

IBM i Riskikartoitus

Kartoita riskit. IBM i Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

IBM i Riskikartoitus arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.

Kaita - iSecurity Antivirus & Anti Ramsonware

iSecurity Antivirus & Anti-Ransomware

Edistyksellistä ja kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan. 

iSecurity Antivirus suojaa IBM i:n viruksia, troijalaisia ja haittaohjelmia vastaan. iSecurity Anti-Ransomware suojaa kiristyshaittaohjelmilta.

Kaita - SIEM

SIEM

Tieto siitä, mitä järjestelmissä tapahtuu, on turvallisuuden perusedellytys. SIEM valvoo keskitetysti järjestelmien tapahtumia ja hälyttää tarvittaessa.

Tapahtumien määrä on suuri, olennaista on pystyä reagoimaan nopeasti oikeisiin asioihin.