Kotimainen pilviratkaisu on turvallinen ja varma vaihtoehto, joka säästää aikaa ja rahaa.

Pilviratkaisut

Palvelu tuotetaan Suomesta. Data pysyy Suomessa.

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut

Luotettava ja joustava alusta tärkeille palveluille. On äärimmäisen tärkeää, että palvelin- ja tallennuskapasiteetti mukautuu joustavasti liiketoimintasi ja käyttäjiesi todellisiin tarpeisiin.

Autamme valitsemaan liiketoimintaasi  parhaalla tavalla palvelevat pilvipalvelut. Suunnittelemme turvalliset ja monipuoliset pilviratkaisut, jotka tuotamme Suomesta.

Pilvipalvelut voivat toimia  liiketoiminnan alustana, kehitys- tai  testiympäristönä tai vaikkapa  asiantuntijoidenne tietoteknisenä hiekkalaatikkona.

Skaalautuva ja turvallinen kotimainen palveluvaihtoehto.

› Kustannustehokas.Käytössä tarpeellinen kapasiteetti. Kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää kaiken tarvittavan.

› Laitteiston toimintaa ja yhteyksiä valvotaan jatkuvasti. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan ennakoivasti ja nopeasti.

› Käytössä suomalaiset asiantuntijat. Meillä on pitkä kokemus ja vahva sertifioitu osaaminen.

› Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista.

Data pysyy Suomessa

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Konesalimme Suomessa muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kotimaiset laadukkaat konesalit

Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille. Ne tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. 

Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat järjestelmien reaaliaikaista  suorituskykyä ja tilaa.

Nopea, skaalautuva ja helppo

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma ympäristö. Maksat vai siitä tilasta, jota tarvitset ja saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Se tarjoaa luotettavan ja joustavan alustan tärkeille palveluille.

Takaamme oikein mitoitetun kapasiteetin

Virtuaalinen malli tarjoaa perinteiseen paikalliseen malliin verrattuna parhaimmillaan merkittäviä etuja niin hinnassa,  joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä.

Palvelu mukautuu nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Me vastaamme siitä, että ratkaisu on aina ajan tasalla ja laitteisto toimintakunnossa.

Miksi Kotimaiset pilvipalvelut?
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja. Olkaa minuun yhteydessä.

  Vaihtoehtoja on monia.

  Hybridiratkaisut

  Hybridiratkaisut, eli useamman pilviteknologian yhdistelmät, ovat yhä useamman organisaation valinta.

  Saneleeko organisaation tietoturvapolitiikka, että tietyt asiat on säilytettävä yksityisessä pilvessä? Onko organisaatiollasi dataa, jota voidaan säilyttää myös julkisessa pilvessä?

  Hybridiratkaisu voi olla esimerkiksi palveluntarjoajan konesalipalveluiden, erilaisten pilviratkaisujen ja mahdollisesti myös oman konesalin sekä On Premise -ratkaisujen yhdistelm

  Räätälöi oma ratkaisu

  Hybridiratkaisujen avulla saat tarpeisiisi soveltuvan tietoturvallisen, joustavan ja kustannustehokkaan ympäristön.

  Suunnittelemme pilvipalveluistamme hybridimallin, jossa erilaiset ostetut ja omat ratkaisut tukevat liiketoimintaasi saumattomasti.

  Vaihtoehtoja on monia. Autamme rakentamaan liiketoimintaasi tukevan kokonaisuuden.

   

  Oma yksityinen pilvipalvelu

  Yksityinen pilvi on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö. Se on oikea ratkaisu silloin kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvatasoa tai muusta liikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia.

  Yksityisestä pilvestä voit hankkia tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

  Palvelu suunnitellaan asiakaskohtaisesti tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Saat käyttöösi tarpeellisen määrän vain sinulle taattua kapasiteettia.

  Kollaboraatiotyökalu turvalliseen ja helppoon yritystason tiedostojen hallintaan.

  Nextcloud

  Turvallista ja suojattua tiedostojen hallintaa alustariippumattomasti. Nextcloud on reaaliaikainen ja turvallinen kollaboraatiotyökalu moderneihin pilviympäristöihin.

  Tiedostonjaon avulla tiedostot ja asiakirjat ovat käytettävissä sijainnista riippumatta. Kollaboraatiotyökalut tehostavat toimintaa ja tekevät Nextcloudista johtavan yhteisöalustan.

  Äärimmäisen turvalliseksi suunniteltu Nextcloud mahdollistaa tietojen käyttämisen niin, että ne eivät koskaan poistu yrityksen verkosta.

  >> Lue lisää

  Nextcloud on moderni kollaboraatioalusta

  Tiedät missä tietosi sijaitsevat

  › Äärimmäistä turvallisuutta ja hallintaa. Suojaa ja hallitse tärkeitä tietoja. Kaikki tieto säilyy yrityksen sisällä. Tehokas salaus ja turvallinen tiedostojen jako auttaa täyttämään tietoturvalle asetetut vaatimukset.

  › Helppo pääsy mistä vain. Helppokäyttöinen käyttöliittymä ohjaa toimimaan sujuvasti ja tehokkaasti. Verkkokäyttöliittymä sekä modernit työpöytä- ja mobiilisovellukset.

  › Data pysyy Suomessa. Suomalaisista moderneista konesaleista. Sertifioidut suomenkieliset asiantuntijat käytössä.

  › Kustannustehokas ja helposti skaalautuva palvelu.Kiinteä kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Ei isoja investointeja.

  Tavoitteena tietoturvallinen ja hallittava ratkaisu
  ”Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin”
  ›› Lue artikkeli

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

  30.8.2022

  Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.