Nopea, skaalautuva ja helppo.

Jaettu pilvi

Turvallinen ratkaisu, joka säästää aikaa ja rahaa.

Nopea, skaalautuva ja helppo

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas, turvallinen ja toimintavarma ympäristö. Maksat vai siitä tilasta, jota tarvitset ja saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.

Takaamme tarpeidesi mukaan mitoitetun kapasiteetin

Virtuaalipalvelin tarjoaa erittäin luotettavan ja joustavan alustan tärkeille palveluille. Palvelu mukautuu nopeasti muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Se sallii organisaatioiden tarpeiden, kuten uusien ratkaisujen tai palveluiden, tehokkaan ja nopean käyttöönoton.

Käyttöönotto ei vaadi pitkiä asennuksia. Palvelu mukautuu yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat hetkessä. Virtuaalinen malli tarjoaa perinteiseen paikalliseen malliin verrattuna parhaimmillaan merkittäviä etuja niin hinnassa, joustavuudessa kuin palvelun jatkuvassa kehityksessä.

Data pysyy Suomessa

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Modernit konesalimme täyttävät Viestintäviraston tiukimmatkin vaatimukset laitetiloille. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2020

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.