Pilvipalvelut

Autamme valitsemaan liiketoimintaasi parhaalla tavalla palvelevat ketterät pilvipalvelut. Suunnittelemme yrityksellesi turvalliset ja monipuoliset pilviratkaisut, jotka tuotamme Suomesta.

On äärimmäisen tärkeää, että hankkimasi palvelin- ja tallennuskapasiteetti mukautuu joustavasti  liiketoimintasi ja käyttäjiesi todellisiin tarpeisiin.

Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset, ja räätälöi omasi. Me hoidamme loput. Pilviratkaisu on oikea vaihtoehto, kun tarvitset palveluillesi suorituskykyisen ympäristön ilman omia laiteinvestointeja.

Pilvipalvelut voivat toimia liiketoiminnan alustana, kehitys- tai testiympäristönä tai vaikkapa asiantuntijoidenne tietoteknisenä hiekkalaatikkona.

Käytä aikasi tuottavaan työhön.

Me vastaamme siitä, että ratkaisu on aina ajan tasalla ja laitteisto toimintakunnossa. Lisenssit, päivitykset, huollot, varmistukset ja tietoturva ovat meidän vastuullamme.

Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat järjestelmiesi reaaliaikaista suorituskykyä ja tilaa.

Myöskään laiterikoista tai laitteiston elinkaareen liittyvistä asioista asiakkaamme ei tarvitse kantaa huolta. Me vastaamme siitä, että organisaatiosi käytössä on aina ajantasaista teknologiaa.

Kotimaiset pilvipalvelumme ovat turvallisia.

Konesalimme tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. Ne muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Datasi pysyy aina Suomessa. Tuotamme pilvipalvelut Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävistä korkean käytettävyyden konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille.