Pilvipalvelut

Turvalliset, kotimaiset ja monipuoliset pilvipalvelut, jotka tuotamme Suomesta. Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset, ja räätälöi omasi. Me hoidamme loput.

Pilvipalvelut on oikea vaihtoehto, kun tarvitaan suorituskykyinen ympäristö ilman omia laiteinvestointeja. Autamme valitsemaan liiketoimintaa parhaalla tavalla palvelevat ketterät ratkaisut.

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut

Luotettava ja joustava alusta tärkeille palveluille. On äärimmäisen tärkeää, että palvelin- ja tallennuskapasiteetti mukautuu joustavasti liiketoimintasi ja käyttäjiesi todellisiin tarpeisiin.

Autamme valitsemaan liiketoimintaasi  parhaalla tavalla palvelevat pilvipalvelut. Suunnittelemme turvalliset ja monipuoliset pilviratkaisut, jotka tuotamme Suomesta.

Pilvipalvelut voivat toimia  liiketoiminnan alustana, kehitys- tai  testiympäristönä tai vaikkapa  asiantuntijoidenne tietoteknisenä hiekkalaatikkona.

Skaalautuva ja turvallinen kotimainen palveluvaihtoehto.

› Kustannustehokas.Käytössä tarpeellinen kapasiteetti. Kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää kaiken tarvittavan.

› Laitteiston toimintaa ja yhteyksiä valvotaan jatkuvasti. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan ennakoivasti ja nopeasti.

› Käytössä suomalaiset asiantuntijat. Meillä on pitkä kokemus ja vahva sertifioitu osaaminen.

› Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista.

Data pysyy Suomessa

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Konesalimme Suomessa muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Kotimaiset laadukkaat konesalit

Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille. Ne tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. 

Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat järjestelmien reaaliaikaista  suorituskykyä ja tilaa.