Pilvipalvelut

Turvalliset, kotimaiset ja monipuoliset pilvipalvelut, jotka tuotamme Suomesta. Päätä millaisen kokonaisuuden tarvitset, ja räätälöi omasi. Me hoidamme loput.

Pilvipalvelut on oikea vaihtoehto, kun tarvitaan suorituskykyinen ympäristö ilman omia laiteinvestointeja. Autamme valitsemaan liiketoimintaa parhaalla tavalla palvelevat ketterät ratkaisut.

Käytä aikasi tuottavaan työhön.

Me vastaamme siitä, että ratkaisu on aina ajan tasalla ja laitteisto toimintakunnossa. Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, tarvittaessa 24/7/365. He tarkkailevat järjestelmiesi reaaliaikaista suorituskykyä ja tilaa.

Myöskään laiterikoista tai laitteiston elinkaareen liittyvistä asioista asiakkaamme ei tarvitse kantaa huolta. Me vastaamme siitä, että organisaatiosi käytössä on aina ajantasaista teknologiaa.

Kotimaiset turvalliset pilvipalvelut.

Palvelumme tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. Ne muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Datasi pysyy aina Suomessa. Tuotamme pilvipalvelut Suomessa sijaitsevista, nykyaikaiset vaatimukset täyttävistä korkean käytettävyyden konesaleista.