Kaidan kasvu jatkui vuonna 2018
|

Kaidan kasvu jatkui vuonna 2018

Kaita Finland jatkoi kasvuaan myös kolmannen toimintavuotensa ajan. Liikevaihdon kasvu oli viitisen prosenttia edelliseen tilikauteen verrattuna. Tulostavoitteiden näkökulmasta saavutimme melkein tavoitteena olleen kahden miljoonan euron liikevaihtorajan. Erityisesti ilahduttavaa oli Power Cloud -liiketoiminnan kasvu. Henkilöstön lukumäärän osalta kasvoimme maltillisesti ja uskomme tältä osin kasvun jatkuvan myös vuoden 2019 osalta.

Kaidan fokusalueita vuonna 2019 ovat perusliiketoiminnan kasvattamisen lisäksi uusien tuotteiden lanseeraaminen ja uusien teknologioiden implementointi.

Odotukset vuodelle 2019

Vuoden 2019 osalle Suomeen on ennustettu taantumaa. Trendi ei ole toivottava ja siksi taantuman sijaan uskon, että tulemme ensisijaisesti näkemään yritysten jakautumiseen voittajiin ja häviäjiin.

Voittajat tulevat niistä yrityksistä, jotka löytävät liiketoiminnassaan tekoälyn tuomat hyödyt ja osaavat integroida ne kannattavasti. Tämän saavuttaminen vaatii yrityksiltä panostusta henkilöstöön ja oikeantyyppiseen innovatiiviseen koulutukseen.

Onnea tuleville voittajille!

Pasi Louanto

Toimitusjohtaja