Kaita Finland ja Maxava kumppanuussopimukseen

Kaita Finland ja Maxava kumppanuussopimukseen

Yhä monipuolisempaa palvelua

Kaita Finland Oy ja Maxava Ltd ovat solmineet kumppanuussopimuksen Maxavan korkean käytettävyyden tuotteiden toimittamisesta ja jälleenmyynnistä Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa IBM Power -laitealustalle.

Uusien ratkaisuvaihtoehtojen avulla pystymme entistä tehokkaammin ottamaan huomioon asiakkaan tarpeet sekä laitteiston että ohjelmistojen osalta ja toimittamaan nykyaikaisia sekä skaalautuvia ratkaisuja.

Yhdistämällä Kaita Finlandin asiantuntijuuden IBM Power System- ja Storage -alustoilla Maxavan korkean käytettävyyden ohjelmisto-osaamiseen voimme yhdessä tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua.

Maxava Ltd on kansainvälinen IT – ja ohjelmistotalo, jonka 20-vuotiset juuret ovat Uudessa Seelannissa, mutta joka tänä päivänä toimii kaikilla viidellä mantereella. Saman katon alla on saatavissa kokonaisratkaisut niin liiketoiminnan tehostamiseen, valvontaan kuin suojaamiseenkin.

Maxava on IBM Premium kumppani, joka tukee myös säätiönsä Maxava Foundation kautta IBM Power User Group toimintaa ja tuotekehitystä huomattavalla määrällä vuosittain.

Alla olevalla videolla Mike White, System i Technical Specialist, Noel Leeming Group kertoo miten Uuden-Seelannin johtava kulutuselektroniikan ja laitteiden jälleenmyyjä oli valmistautunut Maxava HA:n avulla kun katastrofi iski Christchurchiin.