Palvelu tuotetaan Suomesta. Data pysyy Suomessa.

Yksityinen pilvi

Turvallinen ja varma ratkaisu kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvaa.

Yksityinen pilvi

Yksityinen pilvi on tietoturvallinen ja toimintavarma palvelinympäristö. Se on oikea ratkaisu silloin kun tarvitaan poikkeuksellisen korkeaa tietoturvatasoa tai muusta liikenteestä riippumatonta tiedonsiirtokapasiteettia. Yksityisestä pilvestä voit hankkia tehokkaat laitteet suurella kapasiteetilla ilman suuria aloituskustannuksia ja investointeja.

Oma yksityinen pilvipalvelu

Palvelu suunnitellaan asiakaskohtaisesti tietoturvavaatimusten edellyttämällä tavalla. Saat käyttöösi tarpeellisen määrän vain sinulle taattua kapasiteettia.

Ratkaisuun voidaan liittää tarvittaessa myös muita palveluita kuten varmistukset, palomuuripalvelu tai valvonta 24/7.

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan Suomessa sijaitsevista, nykyaikaisten vaatimusten mukaisista konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston tiukimmatkin vaatimukset laitetiloille. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

IBM i 7.4 julkaistu

7.4.2019

IBM i-käyttöjärjestelmästä julkaistaan muutaman vuoden välein uusi versio. Version 7.3 julkaisusta alkaa olla aikaa ja sitä on pidetty […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top