Kaita - Tallennusteknologioiden uudet tuulet 30.3

Tallennusteknologioiden uudet tuulet

Webinaari: Uuden ajan tallennusta markkinoiden johtavilla FlashSystems -järjestelmillä

05.06.2020 klo 9:30-10:15

Tervetuloa mukaan asiantuntijawebinaariimme! Tämänkertaisen webinaarin aiheena ovat modernit tallennusjärjestelmät ja niiden avulla saavuttavissa olevat kustannussäästöt ja muu liiketoimintahyöty. Webinaarissa aihetta tarkastellaan asiakasyritysten tyypillisimpien kipupisteiden kautta. Lisäksi osoitamme, kuinka näitä haasteita voidaan taklata uudenaikaisen FlashSystems -tallennusjärjestelmän avulla, kaiken kokoisissa yrityksissä.

Tallennusteknologioiden saralla puhaltavat uudet tuulet! Levyjärjestelmät ovat vahvassa murroksessa pyörivien levyjen jäädessä pois ja puolijohdelevyjen vallatessa alaa. 

IBM FlashSystems -tuoteperheeseen hiljattain lanseerattujen uudistusten myötä tuoteperhe tarjoaa johdonmukaisen, nykyaikaisen tallennusalustan entry-level järjestelmistä aina enterprise-luokan laitteisiin, tuoden laitteet näin ollen myös pienten ja keskisuurten yritysten ulottuville.

Osallistu webinaariimme ja kuule alan kovimpien asiantuntijoiden kertomana lisää näiden uudenaikaisten levyjärjestelmien ylivertaisuudesta ja siitä, minkälaista käytännön hyötyä yllä mainitut seikat voivat tuoda myös sinun yrityksellesi.

Webinaarin aikataulu:

9:15-9:30 Liittyminen webinaariin

9:30-10:00 Asiantuntijapuheenvuorot

10:00-10:15 Kysymyksiä ja keskustelua

Tarkemman tiedot ja ilmoittautuminen.

Puhujina:

Juha Jauhiainen, Infrastructure Sales Leader, Pedab Finland Oy

Pasi Louanto, Toimitusjohtaja, Kaita Finland Oy

Juha Ekström, Technical Storage Architect, IBM Finland Oy

Järjestäjät:

Kaita Finland
Pedap
IBM Business Partner

Tervetuloa mukaan!