Kaita
|

Vahva kasvun vuosi

Vuosi 2017 oli kasvun aikaa monille yrityksille, samoin Kaita Finlandille.

Viime vuonna panostimme vahvasti perusliiketoimintojemme rakentamiseen sekä yrityksen tunnettavuuteen. Rekrytoimme uusia osaajia ja kasvatimme omaa osaamistamme mm. sertifioinnein. Saimme useita uusia asiakkaita jo vanhojen hyvien rinnalle. Useissa tapauksissa myös yhteistyö päämiesten ja kumppanien kanssa oli ratkaisevaa. Edellä mainittujen asioiden johdosta viime vuoden liikevaihtomme oli n. 2 miljoonaa euroa ja tulos positiivinen.

Vuosi 2018 tulee olemaan markkinoilla muutosten aikaa.

Konesaliliiketoiminnan osalta yritysostot jatkuvat ja suuret toimijat fuusioivat pieniä itseensä. Toivottavasti joku suomalainen toimija selviää tässä pelissä itsenäisenä. Oman lisänsä markkinoille tulee tuomaan myös eurooppalainen tietosuoja-asetus GDPR, jonka varsinaiset vaikutukset näemme vasta tulevina vuosina, kun käytännöt vakiintuvat.
Meille vuosi 2018 tulee olemaan maltillisen kasvun ja uusien tuotteiden julkaisun aikaa. Uskomme itse vahvasti siihen, että suurten kansainvälisten toimijoiden lisäksi markkinoilla tarvitaan pienempiä erikoisosaamista omaavia palvelutoimittajia.

Terveisin,

Pasi Louanto