|

Uusi IBM Power S1012: tehokas ratkaisu pk-yrityksille ja reunalaskentaan

IBM Power tuoteperheen uusin 05/2024 julkaistu S1012 -palvelin tarjoaa pk-yrityksille ja reunalaskennan tarpeisiin kompaktin ja kustannustehokkaan ratkaisun.

Power S1012 on 1-socketin, puolileveä Power10-suoritin, joka voidaan asentaa joko 2U-räkkimittaan tai tornimallisena. Bonnell-järjestelmä perustuu puolileveään emolevyyn, mikä mahdollistaa kahden emolevyn asentamisen yhteen 2U-räkkitilaan tai yhden emolevyn käyttämisen kompaktina tornikonfiguraationa. Se tukee jopa neljää sisäistä NVMe-asemaa ja neljää PCIe Gen5 -korttipaikkaa.

Suorituskyky ja Turvallisuus

Power S1012 tarjoaa jopa kolme kertaa paremman suorituskyvyn per ydin verrattuna aiempaan Power S812 -malliin. Tämä mahdollistaa tehokkaan sovellussuorituskyvyn ja pienemmän latenssin erityisesti tekoälyn reunalaskentasovelluksissa. Palvelimessa on sisäänrakennettu AI-kiihdytys, jossa on neljä matriisilaskenta-kiihdyttimiä per ydin, mikä parantaa tekoälymallien suorituskykyä ja vähentää latenssia.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suorituskyky: kolme kertaa parempi suorituskyky per ydin verrattuna edelliseen malliin (Power S812).
  • Muistin Salaus: läpinäkyvä muistin salaus, joka suojaa dataa sekä siirrossa että levossa.
  • AI-kiihdytys: neljä matriisilaskenta-kiihdyttimiä per ydin, mikä parantaa tekoälymallien suorituskykyä ja vähentää latenssia.
  • Muisti ja tallennus: tukee jopa neljää sisäistä NVMe-asemaa ja neljää PCIe Gen5 -korttipaikkaa.
  • Kompakti koko: puolileveä, 2U-räkkikokoonpano tai tornimalli. Mahdollistaa kahden emolevyn asentamisen yhteen 2U-räkkitilaan tai yhden emolevyn käyttämisen kompaktina tornikonfiguraationa.

Power S1012 on ihanteellinen IBM i -ympäristöihin, pieniin tietokantaympäristöihin ja reunalaskentasovelluksiin. Tämä palvelin parantaa sovellusten suorituskykyä ja turvallisuutta, mutta tarjoaa myös joustavuutta erilaisiin käyttötapauksiin, kuten tekoälyn reunalaskentaan ja kriittisten liiketoimintasovellusten ajamiseen erilaisissa ympäristöissä.

IBM Power S1012 tulee myyntiin Euroopassa kesäkuussa 2024.