Kaita - Uusi IBM FlashSystem900 julkaistu
|

Uusi IBM FlashSystem900 julkaistu

IBM FlashCore teknologian uusin julkistus tehtiin lokakuun lopulla.

IBM Flashcore on siirtynyt käyttämään 3D TLC NAND -teknologiaa, joka mahdollistaa entistä suurempien Flash-moduleiden käytön. Uudet koot ovat 3.6TB, 8.5TB ja 18TB. Näitä moduleita voi yhdessä FlashSystem900-rungossa olla jopa 12 kpl.

Samalla julkaistiin uusi IBM FlashSystem900 levyjärjestelmä, joka on rakennettu 3D TLC -teknologian päälle. Uutena ominaisuutena on kontrolleriin sisäänrakennettu kompressio, joka ei ole lainkaan heikennä suorituskykyä vaan se voi jopa kasvaa kompression avulla. Kasvaneella kapasiteetilla ja kompressiolla saavutetaan kustannussäästöjä, kun hinta/teratavu laskee huomattavasti ja käytettävissä oleva kapasiteetti on suurempi kuin fyysinen kapasiteetti. Esimerkiksi 12*8.5TB modulia tuo 85.5TB  käytettävää kapasiteettia, mutta kompressoinnin avulla päästään keskimääräisellä kompressiolla 171TB  tallennuskapasiteettiin  ja maksimaalisella kompressiolla 219TB kapasiteettiin asti.

Uuden IBM FlashSystem900 pohjalta on julkaistu myös A9000 ja A9000R levyjärjestelmät, jotka tarjoavat entistä parempia HyperScale ominaisuuksia korkean käytettävyyden ja luotettavuuden takaamiseksi.

Testaa itse

Jos kiinnostuit IBM Flash System -laitteesta ja haluaisit testata sitä, niin ota yhteyttä meihin. Testilaite voidaan toimittaa asiakkaan omaan konesaliin tai testi voidaan suorittaa IBM:n demotilassa.

Muistathan mahdollisuuden testata Flash System -levyjärjestelmää omassa konesalissa. Kauttamme saat Proof-of-Concept -laitteiston lainaksi. Kerromme lisää, laita meille viesti osoitteeseen storage@kaita.fi.