Kaita - Storwize V5000-mallit
| |

Uudet Storwize V5000-mallit julkaistu 2.4.2019

Nopeampia, älykkäämpiä ja kustannustehokkaampia kuin koskaan.

Mitä uutta?

IBM julkaisi 2.4.2019 uusilla ominaisuuksilla ja toiminnallisuuksilla varustettuja Storwize tallennusjärjestelmämalleja, jotka tarjoavat korkeatasoisia tiedonhallintaratkaisuja kustannustehokkaaseen hintaan.

IBM Storage -perhe laajentaa myös Multicloud -ominaisuuksiaan, IBM Spectrum Virtualize for Public Cloud tukee nyt myös Amazon Web Serviceä. Tämä antaa paikalliselle ratkaisuille, kuten SVC, Storwize, FlashSystem9100, VersaStack ja yli 450 muulle tuetulle tallennusjärjestelmälle lisää mahdollisuuksia osana multicloud-ympäristöjä.

Lisäksi Storage Insights -sovelluksen tarjoamat uudet ominaisuudet esimerkiksi raportointiin sekä parannettu hälytystenkäsittely tekevät tallennusjärjestelmistä ennennäkemättömän helppoja valvoa ja hallita.

IBM® Storwize® V5010E

V5010E on entry-level -ratkaisu, joka panostaa kustannustehokkuuteen sekä helppoon käyttöönottoon ja hallintaan. Helposti laajennettavissa oleva uusi malli tarjoaa 70% enemmän suorituskykyä kuin edeltäjänsä.

IBM® Storwize® V5030E

V5030E tarjoaa enemmän toiminnallisuuksia. Uusi malli tuo jopa 140% kasvun suorituskykyyn edellisiin V5030 järjestelmiin verrattuna. IBM Storwize V5030E tarjoaa tehokkaan ratkaisun tiedon salaukseen ja edistyksellisiin levytilan säästöratkaisuihin kuten kompressointiin, deduplikaatioon ja thin provisiointiin.

IBM® Storwize® V5100

V5100 tarjoaa yritystason vakautta ja tietoturvaa. Se tarjoaa lähes 100% käytettävyyttä sekä IBM Flashcopy ja IBM Remote Mirror -ominaisuudet. V5100 yhdistää NVMe:tä hyödyntävän IBM Flashcore-teknologian IBM Spectrum Virtualizen ominaisuuksiin, kuten ulkoiseen virtualisointiin ja kaksisuuntaiseen klusterointiin. Lisäksi ainutlaatuisen korkean suorituskyvyn ja suuren tiheyden omaavia IBM Flashcore-moduleja ja perinteisiä NVMe SSD-levyjä voidaan sekoittaa keskenään. Näin voidaan löytää jokaiseen käyttötarkoitukseen vaadittava suorituskyky mahdollisimman kustannustehokkaasti.