Kaita - Etsimme uutta työkaveria

Etsimme uutta työkaveria

Jatkamme kasvua ja haemme tuloshakuista ja innokasta henkilöä ratkaisu- ja palvelumyynnin B2B myyntipäälliköksi.

Olet tuloshakuinen ratkaisumyynnin ammattilainen ja omaat hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot. Pääset näyttämään kykysi myyntitehtävissä ja olemaan tärkeä osa tiimiä kasvavassa yrityksessä, jolla on yhteiset tavoitteet. Olet itseohjautuva sekä innokas oppimaan uutta.

Tehtäviisi kuuluu B2B myynti sekä olemassa oleville että uusasiakkaille, myynnin kehitystehtävät sekä uuden rakentaminen sekä myyntikanavan kumppanien yhteistyö.Työnkuvaan kuuluu ensisijaisesti asiakkaiden kontaktointi, tapaamiset, tarjousten teko sekä asiakassuhteiden ylläpito. Asiakas on tekemisen keskiössä. Tehtävässä vastaat oman vastuualueesi myynnistä ja raportoit toimitusjohtajalle.

Menestyt tehtävässä jos omaat tehtävään soveltuvan koulutustaustan, kokemusta myyntitehtävissä sekä näyttöä neuvottelutaidoista päättäjätason asiakkaiden kanssa, aktiivisen ja tuloshakuisen työskentelytavan, positiivista asennetta sekä uskallusta yrittää ja epäonnistua sekä IT-alan ja valmistajakentän tuntemusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän asiantuntevassa tiimissä. Sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää osaamistasi koulutuksien sekä asiantuntijaverkoston avulla. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus saada uusia haasteita ja kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin. Tarjoamme myös hyvin kilpailukykyisen osin tulokseen sidotun palkkauksen.

Hakemukset pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry@kaita.fi Odotamme hakemustasi pian, paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi mukaan hakukirjeesi ja CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Louanto, +358505374288, pasi.louanto@kaita.fi