Edistyksellistä suojaa IBM i:lle

iSecurity Antivirus & Anti-Ransomware

Havaitse ja pysäytä hyökkäykset ajoissa.

Turvaa tärkeälle tiedolle

IBM i tarjoaa yhä maailman vahvinta tietoturvan tasoa. Teknologisen kehityksen myötä se on muiden alustojen tavoin  kuitenkin aiempaa alttiimpi hajautetuille ympäristöille ominaisille tietoturvariskeille.

Suojaa IFS-alueelle

iSecurity Antivirus ja Anti-Ransomware tarjoavat kattavaa suojaa IBM i:lle viruksia, troijalaisia ja kiristyshaittaohjelmia vastaan. iSecurity Antivirus skannaa kaikki tiedostot ja eristää sekä poistaa saastuneet tiedot estäen näin IBM i:tä jakamasta saastuneita tiedostoja eteenpäin. Anti-Ransomware pysäyttää hyökkäykset välittömästi ja katkaisee tunkeilijan yhteydet.

› Tunnistaa ja pysäyttää hyökkäykset reaaliajassa. Edistyksellistä suojaa IBM i:lle ja IFS-alueelle.

› Havaitsee nopeasti uhan ja eristää sen. Katkaisee tunkeilijan yhteydet, eristää tiedostot ja lähettää hälytyksen.

› Automaattisesti ja säännöllisesti päivittyvä virustietokanta ja ajan tasalla oleva ohjelmisto tarjoavat suojan haittaohjelmien uusimpia versioita  vastaan.

› ICAP Client. Antivirus voidaan suorittaa paikallisesti IBM i:ssä tai jakamalla suoritintehoa vaativat toiminnot erillisiin ulkoisiin ICAP-palvelimiin.

iSecurity Antivirus

Security Antivirus suojaa IBM i:n viruksia, troijalaisia ja haittaohjelmia vastaan. IBM i ei suorita .exe-tiedostoja, mutta voi säilyttää saastuneita tiedostoja, kunnes ne avataan. iSecurity Antivirus suojaa IFS-alueen.

Ohjelmisto skannaa kaikki tiedostot ja merkitsee, eristää sekä poistaa saastuneet tiedostot. Kun haitallista toimintaa havaitaan, ohjelmisto eristää tiedoston ja tekee hälytyksen.

iSecurity Anti-Ransomware

Anti-Ransomware suojaa IBM i:tä kiristyshaittaohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta, jotka voivat vahingoittaa IBM i:n sisältämiä tietoja. 

Kun haitallista toimintaa havaitaan, ohjelmisto pysäyttää hyökkäyksen, katkaisee tunkeilijan yhteydet ja tekee hälytyksen estäen kiristysohjelmia vahingoittamasta arvokasta tietoa säilyttäen samalla järjestelmän suorituskyvyn.

IBM i Riskikartoitus

Havaitse IBM i tietoturvan heikot lenkit ajoissa.

IBM i Riskikartoitus auttaa ennakoivasti ymmärtämään IBM i -alustan tietoturvariskit, raportoi havainnoista ja antaa suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

› Kartoita riskit. Arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.

› Pysäytä uhat. Tunnistamalla poikkeamat ja arvioimalla uhat, niihin voidaan reagoida tehokkaasti ja pienemmin kustannuksin.

› Tietojen suojaaminen. Kriittiseen tietoon kohdistuvat uhkat lisääntyvät. Suojaa luottamuksellinen tieto ja estä tietovarkaudet.

› Vaatimustenmukaisuus ja auditointi. Auttaa seuraamaan ja osoittamaan lainsäädännön ja eri standardien asettamia vaatimuksia, kuten GDPR, PCI DSS, HIPAA ja SOX. 

>> LUE LISÄÄ

Mitä tietoturvauhat käytännössä ovat IBM i -alustalla? Miten niitä voidaan pienentää?
IBM i: 5 Tietoturvauhkaa”
>› Lue artikkeli
iSecurity Antivirus & Anti-Ransomware
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja, olkaa minuun yhteydessä.

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

  30.8.2022

  Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.