Entistä tehokkaampi, suojaa ytimestä pilveen.

IBM Power

› Tiedot suojassa ytimestä pilveen: suoritintasolla tapahtuva muistin salaus mahdollistaa päästä-päähän tapahtuvan salauksen läpi koko ympäristön yksinkertaisesti ja ilman vaikutusta suorituskykyyn.

› Maksimaalista tehoa ja luotettavuutta: kasvanut tehokkuus ja luotettavuus yhdistyy edistykselliseen palautumiskykyyn ja itsekorjaustoimintoihin.

› Nopeampi reagointi liiketoiminnan vaatimuksiin:  tulevaisuuden suorituskykyä jopa 33% pienemmällä energiatarpeella.

Luotettava, turvallinen ja kestävä

Power10 on optimoitu suorittamaan kriittisiä työkuormia ja maksimoimaan konttimuotoisten ja pilvipohjaisten sovellusten tehokkuus.

IBM Power10 tarjoaa jopa 1.6x enemmän kapasiteettia kuin edeltäjänsä, 20-30% enemmän suorituskykyä per core ja jopa 25% enemmän coreja per prosessori.

Jokaisessa coressa sijaitsevat neljä Matrix Math Accelerator -kiihdytintä, tehostavat ja nopeuttavat tekoälyn käsittelyä ja tuovat tekoälyn ajamisen lähelle sovelluksia ja tietokantaa

Äärimmäistä luotettavuutta ja johtavaa suorituskykyä

IBM Power on aina ollut markkinoiden luotettavimpia alustoja.

Uusi IBM Power10 palvelin käyttää uutta Open Memory Interfacea (OMI), joka tarjoaa jopa kaksi kertaa enemmän vikasietoisuutta standardiin muistimoduliin verrattuna.

Parantunut tehokas skaalautuvuus lisää käytettävyyttä. Ennakoiva virheenhallinta ja korjaus parantavat luotettavuutta entisestään.

Vastaa tietoturvan vaatimuksiin

Tiedot suojassa ytimestä pilveen. Joka tasolla, laitteistossa ja ohjelmistopinossa.

Läpinäkyvä helposti hallittava muistin salaus ilman vaikutusta suorituskykyyn. Kyky suojautua myös tulevaisuuden tietoturvauhkia vastaan. IBM Power10 palvelimessa on jo nyt tuki kvanttiturvalliselle kryptografialle ja täysin homomorfiselle salaukselle.

Eristä työkuormat pilvessä  edistyksellisten ominaisuuksien avulla. CPU isolation ja ytimen sisäiset (in-core) turvaratkaisut auttavat suojautumaan hyökkäyksiä vastaan.


Saumaton hybridipilvialusta

Skaalaa ja suojaa työkuormat tehokkaasti käyttäen hyväksi hybridipilviteknologiaa. IBM Power10 skaalaa turvallisesti ja tehokkaasti AIX, IBM i, Linux ja modernit pilvinatiivit sovellukset.

IBM Power10 on täydellinen ratkaisu modernissa digitaalisessa laiteympäristössä. Se auttaa yhdistämään perinteiset sovellukset uusiin pilviympäristöihin puuttumatta alla olevaan palvelinalustaan.

Virtualisointitoiminnot ovat sisäänrakennettuja. IBM Power integroituu helposti organisaation pilvistrategiaan.

Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Power10 palvelimen suorituskyky tuo säästöjä, sillä samat työkuormat voidaan ajaa pienemmällä corejen määrällä. Pienempi energiankulutus ja vähäisempi jäähdyttämistarve näkyvät suorina kustannussäästöinä.

Innovatiiviset energiansäästöominaisuudet esimerkiksi optimoivat suorittimen laskentatehoa lämpötilan ja kuormituksen mukaan.

IBM Power10 voi pienentää hiilijalanjälkeä jopa puoleen edellisten sukupolvien palvelimien hiilijalanjäljestä.

Nopeampaa AI-käsittelyä 

IBM Power10 virtaviivaistaa tekoälyn käyttöä edistyksellisillä ytimen sisäisillä ’AI inferencing’ -moottoreilla.

Jokainen core sisältää neljä MMA-yksikköä (Matrix Math Assist), joissa ennustaminen tapahtuu. Tämä tuo tekoälyn ajamisen lähelle sovelluksia ja tietokantaa. Ei tiedonsiirtoon liittyvää riskiä tai viiveitä. Tieto on nopeasti käytettävissä siellä, missä sitä tarvitaan.

Power10 palvelimen avulla voidaan yhdistää tekoäly suoraan ydinsovelluksiin ja tietokantoihin joita ajetaan AIX, IBM i tai Linux -alustalla.

Pilvinatiivit sovellukset

Modernisoi sovelluksia omalla tahdilla ja pidennä nykyisten sovelluksien käyttöarvoa. IBM Power10 tukee hyvin sekä perinteisiä että moderneja työkuormia. Näin jo olemassa olevista AIX, IBM i ja Linux ratkaisuista saadaan täysi hyöty samalla modernisoiden sovelluksia.

Skaalaa pilvisovellukset tehokkaasti. Yhdellä IBM Power10 -palvelimella voi ajaa 3.1 kertainen määrä kontteja verrattuna samankokoiseen x86- järjestelmään.

34% pienemmät sovellusten migraatio- ja modernisointikulut.

3.5X

parempi suorituskyky per core

 

57%

matalampi TCO kolmen vuoden jaksolla verrattuna kilpailijoihin

28x

parempi käytettävyys verrattuna muihin alustoihin

IBM Power10
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja, olkaa minuun yhteydessä.

  Suorituskykyä ja skaalautuvuutta kriittisille sovelluksille

  IBM Power -palvelimet on suunniteltu tärkeiden sovellusten alustaksi

  Kasvanut tehokkuus mahdollistaa työkuormien ajamisen entistä pienemmillä laitemäärillä. Lisenssikulut pienenevät erinomaisella core-kohtaisella suorituskyvyllä, kun saman työkuorman ajamiseen tarvitaan vähemmän coreja.

  Oracle® kuluja on mahdollista pienentää jopa 50%. Saatavuus paranee entisestään IBM AIX:n mahdollistamilla päivityksillä ja enterprise-tason ennakoivalla tuella. Hyödynnä vapaasti sopivia hybridejä pilviratkaisuaja, ilman valmistajakohtaisia rajoituksia.

  SAP HANA® tarjoaa vikasietoisuutta, joustavuutta ja skaalautuvuutta. IBM Power & SAP Hana mahdollistavat jopa 50% matalammat kustannukset ja vertaansa vailla olevaa luotettavuutta.

   

  Miten suomalainen teleoperaattori DNA vähensi käsittelyyn kuluvaa aikaa ja kustannuksia ajamalla Oraclea IBM Powerilla.

  Säästöjä lisenssikuluihin: case DNA

  DNA säästi yli kolme tuntia päivässä, 66% lisenssikuluissa ja pienensi tietovaraston jalanjälkeä 80%.

  ›› CASE DNA | IBM

  Tehoa, joustavuutta ja pienemmät lisenssikustannukset IBM Powerin avulla.
  ”IBM Power ja pienemmät lisenssikulut”.
  >› Lue artikkeli

  ASIANTUNTEMUKSELLA

  Kaikki hyöty irti IBM Power -laitteistosta

  Onko organisaatiossasi käytössä IBM Power -laitteisto? Pitäisikö olla? Onko teillä vaikeuksia löytää resursseja ylläpitämään laitteistoa? Onko laitteistonne vanhentunut ja kaipaa päivitystä uuteen? Hyödynnättekö varmasti investointinne koko kapasiteetin?

  Kokeneena IBM Power -asiantuntijana voimme auttaa

  Kaita Finlandin kautta voit hankkia käyttöösi IBM Power -laitteiston usealla eri tavalla. Voit hankkia laitteen omiin tiloihisi tai meidän konesaliimme. Voit myös hyödyntää IBM Power -laitealustaa ostamalla sen palveluna meiltä. Vaikka laite olisi omissa tiloissasi, voit käyttää asiantuntijapalveluitamme ja hyödyntää osaamistamme laitteen ylläpidossa. Voimme myös valvoa laitteistoasi ja sen toimintaa puolestasi.

  Arvioimme Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

  AsennammeKokeneet IBM-sertifioidut asiantuntijamme varmistavat että asennus sujuu yksinkertaisesti, nopeasti ja riskittömästi.

  SuunnittelemmeOlemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja.

  TuemmeAsiantuntijamme tarjoavat tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

  Myymme ja rahoitammeMyymme laitteistoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan suurella asiantuntemuksella. Tarjoamme niille myös edullisen rahoituksen.

  Kotimainen palveluratkaisu.

  Power Cloud

  Ketterä ja skaalautuva.

  › Lue lisää

  › Kustannustehokas. Käytössä tarpeellinen kapasiteetti. Yhdistä skaalautuvuus, varmuus ja tehokkuus.

  › Tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Täysi hyöty irti sovelluksista, tehokkaampia palveluita pienemmin kustannuksin.

  › Skaalautuva palvelu muuttuviin tarpeisiin. Resurssien käyttö on optimoitu kasvavien tietomäärien käsittelyyn.

  Kaikki käyttöjärjestelmät ja laitetason virtualisointi

  IBM Power -tuoteperhe tarjoaa yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Lisäksi IBM PowerVM:n laitetason virtualisointi kuuluu kaikkiin Power Systems -palvelimiin. IBM Power -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

  IBM i: avaimet käteen -ratkaisu liiketoimintakriittisille sovelluksille

  Joustavuutta, sinnikkyyttä ja vikasietoisuutta integroidussa nykyaikaisessa toimintaympäristössä. IBM i on poikkeuksellisen turvallinen ja joustava alusta myös avoimen lähdekoodin sovelluksille.

  IBM i -käyttöjärjestelmä tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, poikkeuksellisen tietoturvan, web-rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

  Vuoteen 2029 ulottuva roadmap osoittaa, että IBM i:n kehittämiseen panostetaan vahvasti myös tulevaisuudessa.

  IBM AIX: hyödynnä UNIX Power-palvelimissa

  Aix tarjoaa turvallisen, skaalautuvan ja kestävän avoimen standardin mukaisen UNIX-käyttöjärjestelmän Power Systems -arkkitehtuurille.

  Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa IBM AIX mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa. AIX-virtualisointi POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

  AIX tarjoaa korkean käytettävyyden suorituskykyisen alustan, joka vastaa muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

  Linux on Power Systems: joustavuutta ja suorituskykyä

  Enterprise Linux käyttöjärjestelmä Power Systems -alustalla tarjoaa avoimen ja skaalautuvan infrastruktuurin, jonka avulla käsitellään valtavia määriä dataa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

  IBM Power -palvelin on äärimmäisen tehokas alusta Linux-työkuormille eikä työkuormien siirtäminen x86 pohjaisilta palvelimilta IBM Power-alustalle yleensä vaadi muutoksia ohjelmistoihin.

  Myös Linux POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin.

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Safeguarded Copy

  1.11.2022

  Asiantuntijakirjoitus Ville Savolainen, IBM-teknologiat, Kaita Finland Perinteisiä DR-ratkaisuja ei ole tehty suojaamaan kyberhyökkäyksiltä tai tahattomalta tietojen muuttamiselta. On […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.