Kollaboraatiotyökalu turvalliseen ja helppoon yritystason tiedostojen hallintaan.

Nextcloud

Turvallista ja suojattua tiedostojen hallintaa alustariippumattomasti.  Nextcloud on reaaliaikainen ja turvallinen kollaboraatiotyökalu moderneihin pilviympäristöihin.

Nextcloud on moderni kollaboraatioalusta.

Tiedostonjaon avulla tiedostot ja asiakirjat ovat käytettävissä sijainnista riippumatta. Kollaboraatiotyökalut tehostavat toimintaa ja tekevät Nextcloudista johtavan yhteisöalustan.

Äärimmäisen turvalliseksi suunniteltu Nextcloud mahdollistaa tietojen käyttämisen niin, että ne eivät koskaan poistu yrityksen verkosta.

Äärimmäistä turvallisuutta ja hallintaa.

Suojaa ja hallitse tärkeitä tietoja. Kaikki tieto säilyy yrityksen sisällä.  Tehokas salaus ja turvallinen tiedostojen jako auttaa täyttämään tietoturvalle asetetut vaatimukset.

Helppo pääsy mistä vain.

Helppokäyttöinen käyttöliittymä ohjaa toimimaan sujuvasti ja tehokkaasti. Verkkokäyttöliittymä sekä modernit työpöytä- ja mobiilisovellukset

Data pysyy Suomessa.

Suomalaisista moderneista konesaleista. Sertifioidut  suomenkieliset asiantuntijat käytössä.

Kustannustehokas ja helposti skaalautuva palvelu.

Kiinteä kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Ei isoja investointeja.

Tavoitteena tietoturvallinen ja hallittava ratkaisu
”Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin”
›› Lue artikkeli

Ohjelmisto eri alustoille

Ohjelmistot Windows, Mac, iOS ja Android laitteille mahdollistavat tiedostojen jaon ja synkronoinnin turvallisella ja helpolla tavalla käyttäen salattua yhteyttä. Kaikki Nextcloud sovellukset tukevat päästä päähän -salausta äärimmäisen turvallisuuden takaamiseksi.

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut

Konesalimme tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. Ne muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Data pysyy aina Suomessa.

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen. Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille.

Palvelu tuotetaan Suomesta, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Miksi Nextcloud ja kotimaiset pilvipalvelut?
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja. Olkaa minuun yhteydessä.

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

  30.8.2022

  Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.