Tehokasta ja modernia datan suojaamista.

Veeam Backup

Varmuuskopiointi palveluna helposti ja luotettavasti.

Varmistaminen luo perustan toiminnan jatkumiselle. Veeam Backup -palvelu huolehtii tietojen varmistamisesta, auttaa suojautumisessa haittaohjelmia vastaan sekä auttaa täyttämään erilaisten asetusten tuomat vaatimukset.

Varmistaminen luo perustan toiminnan jatkumiselle

Veeam Backup -palvelu tarjoaa yhden ratkaisun virtuaalisten ja fyysisten laitteiden yksinkertaiseen, luotettavaan ja joustavaan varmistamiseen. Se vapauttaa niin ohjelmisto- kuin laitteistoinvestoinneista, näiden ylläpidosta sekä nauhojen käsittelystä.

 

Veeam Backup palvelun avulla varmistetaan asiakkaan omissa tiloissa tai palveluntarjoajan konesaleissa olevat tiedot Suomessa sijaitseviin konesaleihimme. Se soveltuu joustavasti erilaisiin ympäristöihin ja varmistustiheys sekä varmistetun tiedon säilytysaika voidaan määritellä tarpeiden mukaiseksi.

Veeam Backup on joustava ja helppo ratkaisu varmuuskopiointiin ja arkistointiin.

Varmistuspalvelu on keskitetty ja hallinnoitu palvelu monipuolisiin varautumistarpeisiin. Palvelu soveltuu niin pienten kuin suurtenkin tietomassojen päivittäiseen varmistamiseen.

Oikea varmistusratkaisu valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja varmistettavan ympäristön mukaisesti. Palvelun tukemia valmistajia ja alustoja ovat Kaikki yleisimmät alustat ja sovellukset mm. Microsoft Hyper-V, Nutanix, Windows, Linux, Unix, AD, Exchange, SharePoint, SAP, Oracle ja SQL Server.

Varmistukset otetaan automaattisesti kaikesta asiakkaan kanssa sovitusta datasta sovitun aikataulun mukaisesti. Varmistettava data siirretään suojatun tietoliikenneyhteyden kautta korkean suojaustason varastoon, missä sitä säilytetään sovittu aika.

Asiakkaan omissa tiloissa sijaitsevien laitteiden lisäksi varmistuksia voidaan ottaa myös julkisessa pilvessä sijaitsevista palveluista, kuten AWS, Azure ja IBM Cloud. Saat varmistukset myös omiin tiloihisi, mikäli yrityksesi tietoturvapolitiikka sitä vaatii.

Varmistetusta tiedosta voidaan tehdä myös nauhakopio, joka on pitkien tallennusaikojen osalta taloudellisesti hyvin järkevä vaihtoehto. Ratkaisu on maantieteellisesti rajoittamaton, eli varmistuskohteet voivat sijaita fyysisesti eri paikoissa sijaitsevista tiloista, kuten eri paikkakunnilta ja eri maista.

Näin se toimii. Virtuaaliympäristö varmistetaan Veeam Backup & Replication -ohjelmistolla ja varmistuksesta luodaan kopio Kaita konesaliin.

GDPR on tuonut uusia vaatimuksia henkilödatan hallintaan

Palvelumme kautta varmistettava data pysyy Suomessa.

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille.

Palvelun hyödyt

  • Joustava ja helppo varmuuskopiointi tärkeälle datalle.
  • Luotettavat ja nopeat imagepohjaiset varmistukset
  • Next Generation Instant Recovery engine: nopea ja älykäs palautuminen.
  • Varmistusten monitorointi, raportointi ja hälytykset.
  • Palvelu tuotetaan ja tiedot säilytetään Suomessa.

Palautumisharjoitus (DRS)

Varmistuspalvelua tukee palautumisharjoitus, jonka avulla testataan katastrofitilanteesta palautumista.
Palautumisharjoitus tarjoaa mahdollisuuden varmistaa, että varmistusrutiini on toimiva ja laitteisto voidaan katastrofitilanteessa palauttaa.

Testin lopputuloksena syntyvän raportin pohjalta on tarvittaessa mahdollisuus tehdä muutoksia järjestelmiin, jotta palautuminen onnistuu varmasti ja nopeasti.

LUE LISÄÄ

Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

30.8.2022

Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

Lue lisää

Miten Nextcloud eroaa muista pilvialustoista?

20.7.2022

Asiantuntijakirjoitus Taro Turtiainen, Tietoturva-asiantuntija, Kaita Finland Nextcloud on yksinkertaisuudessaan tiedostopalvelin ja kollaboraatioalusta. Se tarjoaa keskitetyn ratkaisun, joka on […]

Lue lisää

SIEM, mihin sitä tarvitaan?

13.4.2022

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Lokitieto tietoturvan tukena SIEM tulee sanoista Security Information and Event Management. Sen […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.