Merkittävä ajallinen säästö syntyy myös nauhojen käsittelytarpeen poistumisesta.

Varmistuspalvelut

Varmistuspalvelu vapauttaa asiakkaan niin ohjelmisto- kuin laitteistoinvestoinneista, sekä näiden ylläpidosta.

Varmistuspalvelut

Varmistaminen luo perustan toiminnan jatkumiselle. Liiketoimintakriittisen datan varmistaminen pitää tehdä ammattimaisesti turvallisessa konesaliympäristössä. Tietojen varmistamisen tärkeys ei ole vähentynyt pilvipalveluiden myötä, ja esimerkiksi O365-palvelussa data on asiakkaan vastuulla.

Varmista huoleton työskentely

Varmistuspalvelu on keskitetty ja hallinnoitu palvelu monipuolisiin varautumistarpeisiin. Palvelu soveltuu työasema- ja palvelinympäristössä niin pienten kuin suurtenkin tietomassojen päivittäiseen varmistamiseen. Palvelu soveltuu joustavasti erilaisiin ympäristöihin. Varmistustiheys ja varmistetun tiedon säilytysaika voidaan määritellä tarpeiden mukaiseksi.

Palvelussa varmistetaan asiakkaan omissa tiloissa, palveluntarjoajan konesalissa tai julkisessa pilvessä olevat tiedot Suomessa sijaitseviin konesaleihin. Varmistukset otetaan automaattisesti kaikesta asiakkaan kanssa sovitusta datasta sovitun aikataulun mukaisesti. Varmistettava data siirretään suojatun tietoliikenneyhteyden kautta korkean suojaustason varastoon, missä sitä säilytetään sovittu aika.

Palvelun tukemia valmistajia ja alustoja ovat mm. Microsoft (AD, Exchange, SharePoint, O365), SAP, IBM i, DB2, Oracle, SQL, UNIX/Linux/Aix.

Oikea varmistusratkaisu valitaan aina asiakkaan tarpeiden ja varmistettavan ympäristön mukaisesti.

Asiakkaan omissa tiloissa sijaitsevien laitteiden lisäksi varmistuksia voidaan ottaa myös julkisessa pilvessä sijaitsevista palveluista. Saat varmistukset myös omiin tiloihisi, mikäli yrityksesi tietoturvapolitiikka sitä vaatii.

Varmistetusta tiedosta voidaan tehdä myös nauhakopio, joka on pitkien tallennusaikojen osalta taloudellisesti hyvin järkevä vaihtoehto.

GDPR on tuonut uusia vaatimuksia henkilödatan hallintaan

Palvelumme kautta varmistettava data pysyy Suomessa.

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen.

Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille.

Ratkaisu on maantieteellisesti rajoittamaton, eli varmistuskohteet voivat sijaita fyysisesti eri paikoissa sijaitsevista tiloista, kuten eri paikkakunnilta ja eri maista. Palvelun kautta otetut varmistukset säilytetään hallitusti yhdessä paikassa.

Palvelun hyödyt

  • Ei laitteisto- tai ohjelmistoinvestointeja.
  • Turvallinen ja luotettava palvelu, joka on käytettävissä kaikkialla.
  • Luotettavat ja oikea-aikaiset tallennukset.
  • Palvelu tuotetaan ja tiedot säilytetään Suomessa.
  • Oman hallintanäkymän kautta mahdollisuus itse lisätä, muuttaa ja poistaa varmistettavia laitteita.
  • Kattava raportointi.
  • Selkeä hinnoittelumalli.

Palautumisharjoitus (DRS)

Varmistuspalvelua tukee palautumisharjoitus, jonka avulla testataan katastrofitilanteesta palautumista.
Palautumisharjoitus tarjoaa mahdollisuuden varmistaa, että varmistusrutiini on toimiva ja laitteisto voidaan katastrofitilanteessa palauttaa.

Testin lopputuloksena syntyvän raportin pohjalta on tarvittaessa mahdollisuus tehdä muutoksia järjestelmiin, jotta palautuminen onnistuu varmasti ja nopeasti.

LUE LISÄÄ

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Saimme asiakkailtamme loistavan arvosanan!

7.5.2020

Tutkimme huhtikuussa 2020 asiakastyytyväisyyttämme ja saimme loistavan arvosanan asiakkailtamme. Pidämme kunnia-asiana asiakkaidemme tyytyväisyyttä tuotteisiimme ja palveluumme. Halusimme selvittää, […]

Lue lisää

Kaidan tulos positiivinen myös vuonna 2019

4.5.2020

Kaita Finland teki positiivista tulosta myös neljäntenä toimintavuotenaan. Liikevaihto säilyi lähes ennallaan päätyen noin 1.8 miljoonaan euroon. Liikevaihdon […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top