Kaita
|

Skaalautuvuutta, tietoturvaa ja suorituskykyä

Kaita tarjoaa ohjelmisto- ja palvelutaloille skaalautuvan, tietoturvallisen ja suorituskykyisen alustan ohjelmistojen kehittämiseen. Se soveltuu erinomaisesti myös edistyksellisen analytiikan hyödyntämiseen.

Ytimessä IBM:n edistyksellistä teknologiaa

Avoimen lähdekoodin IBM OpenPOWER Linux -palvelimiin ja muistinvaraiseen IBM Flash -tallennukseen perustuva alusta tarjoaa erityistä hyötyä, kun kehität:

  • Reaaliaikaista analytiikkaa vaativia dataintensiivisiä ohjelmistoja, jotka ruokkivat uuden sukupolven kognitiivisia liiketoimintaominaisuuksia.
  • Uusia ohjelmistoja uusille tietolähteille (SoMe, IoT, mobiili, paikannustieto), jotka vaativat edistyksellistä analytiikkaa.

IBM Flash tarjoaa markkinoiden nopeinta tallennustilaa – IBM OpenPOWER jopa kaksi kertaa parempaa suorituskykyä kuin x86-palvelimet.

Haluatko vuodeksi ilmaista kapasiteettia?

Miten liikkeelle? Luota yli 100 vuoden kokemukseen

Kaitan ammattilaisilla on yli 100 vuoden kokemus IBM:n teknologioista ja palveluista. Tunnemme IBM Power -alustat kuin omat taskumme, ja tiedämme miten niistä saadaan maksimaalinen hyöty ohjelmistokehitykseen. Käyttöönotto sujuu helposti. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Onko teillä tarvetta Linux on Powerin ja IBM Flashin huimalle suorituskyvylle? Kerro käyttötarpeistasi meille ja perustele miksi se olisi teille hyödyllinen, niin annamme palvelin- ja tallennuskapasiteetin vuodeksi maksutta käyttöösi! Laita meille postia osoitteeseen myynti@kaita.fi.