Kaita

Kaita hakee joukkoonsa teknistä arkkitehtia/asiantuntijaa

Sinulla on ymmärrystä palvelutuotannosta ja monipuolista työkokemusta Microsoft Windows- ja Vmware-ympäristöistä. Teknisenä asiantuntijana tarjoat asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja tukea osallistuen laajojen teknisten IT-infrastruktuurien suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Teknisenä asiantuntijana tuot oman alueen osaamisen laajoihin projekteihin, ylläpidät ja laajennat omaa ammatillista osaamista, toimit oman alueesi asiantuntijana, suunnittelet ja toteutat laajoja teknisiä ratkaisuja sekä työskentelet loppukäyttäjien kanssa. Olet tottunut toimimaan projektitehtävissä ja pidät työskentelystä asiakasrajapinnassa. Pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta sekä syvää osaamista Microsoft Windows- ja VMware-ympäristöistä. Eduksi luetaan myös osaaminen IP-verkoista, tallennusjärjestelmistä sekä Linux-käyttöjärjestelmästä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, eduksi luetaan ruotsin kielen taito. Toivomme myös tehtävään soveltuvaa tietoteknistä korkeakoulututkintoa (amk tai yliopisto).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän Helsingin Valimossa. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 18.4.2017 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi mukaan hakukirjeesi ja CV:si palkkatoivomuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Martta Backmansson, +358407202817, martta.backmansson@kaita.fi.