Kaita Digiturvallisuusmessuilla Jyväskylässä 18.4.2024

Digiturvallisuusmessut 2024 järjestetään tänä vuonna 18.4. Jyväskylässä.

Digiturvallisuusmessut ovat merkittävä digiturvallisuuden tapahtuma, joka yhdistää digiturvallisuuden asiantuntijat, tietoturvasta kiinnostuneet yritykset ja ajankohtaiset tietoturvateemat.

Kaita on Digiturvallisuusmessuilla esittelemässä uutta Light SOC palvelua, joka on hinnaltaan saavutettavissa oleva ratkaisu keskikokoisille yrityksille.

” Markkinoilla on paljon isoille organisaatioille suunniteltuja ratkaisuja, jotka usein ovat hyvin laajoja kokonaisuuksia. Vaihtoehtoisesti vaatimukset voi täyttää pelkkä SIEM-ohjelmisto, joka kuitenkin vaatii talon sisäistä tietoturvaosaamista sekä resursseja. Light SOC on kohdennettu keskikokoisille yrityksille ja suunniteltu auttamaan riittävän tietoturvatason saavuttamisessa.” , kertoo Matias Louanto, Tietoturvapalvelut, Kaita.

Ohjelmassa on monipuolisia aiheita tietoturvaan ja kybermaailmaan liittyen. Tapahtuma tarjoaa läpileikkauksen ajankohtaisiin aiheisiin ja esittelee ratkaisuja digiturvallisuuden kehittämiseksi.

Ohjelmassa puheenvuoroja koskien mm. digiturvallisuuden nykytilaa ja tulevaisuutta, tietosuojaa ja tekoälyä, kyberuhkia sekä turvallisuuden johtamista. Tutustu ohjelmaan tarkemmin täällä: https://www.paviljonki.fi/messut/digiturvallisuusmessut/kavijoille/ohjelma/