Helppo, skaalautuva, turvallinen tapa toteuttaa kustannustehokas x86-pohjainen palvelualusta.

VersaStack ja konvergoitu infrastruktuuri

Helppo, tehokas ja monipuolinen tapa toteuttaa tämän päivän liiketoimintaa tukeva palvelualusta.

Tallennus, laskentakapasiteetti ja verkko kaikki yhdessä kokonaisuudessa.

IT-infrastruktuurin on oltava dynaaminen. Sen on tuettava kasvua madaltaen kuitenkin samanaikaisesti kustannuksia. Ciscon UCS infrastruktuuri yhdistettynä IBM Storwize -tallennusjärjestelmään takaa optimoitua suorityskykyä. VersaStack on joustava, monipuolinen ja äärimmäisen skaalautuva ympäristö, joka kasvaa muuntuu tarpeen mukaan.

Testattu integraatio. Cisco Validated Design ja IBM Red Book dokumentaatiot takaavat testatun ja toimivan ratkaisun. Helppo hallinta ja nopea käyttöönotto, asennusprojektin ennakoitavuus.

Kaikille toimialoille

VersaStack yhdistää integroidun Cisco UCS infrastruktuurin IBM Storwize -tallennusjärjestelmien suorituskyvyn kanssa. Se tarjoaa uudenlaista helppoutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta testatuilla ja validoiduilla kokoonpanoilla.

IBM Storwize tuo käyttöön teknologiaa joka sekä täydentää että parantaa virtuaaliympäristöjen toimintaa. Sisäänrakennetut toiminnallisuudet kuten IBM Data Virtualization, Real-Time Compression ja Easy Tier tarjoavat ennennäkemätöntä suorituskykyä ja tehokkuutta.

Kaikille toimialoille soveltuva kovergoitu ratkaisu skaalautuu helposti ja kustannustehokkaasti sekä kokoonpanonsa että toiminnallisuuksiensa puolesta.

Helppo, tehokas ja skaalautuva

Lue tarkemmin miten VersaStack toimii virtualisoitujen kuormitusten ja tulevaisuuden joustavan IT-mallin perustana.

LATAA ESITE

YKSI TYÖKALU EI SOVI KAIKKEEN

Skaalautuva

Ratkaisu on äärimmäisen skaalautuva. Se kasvaa ja muuntuu itsenäisten komponenttien kautta vastaamaan erilaisia tarpeita.

Myös nykyinen laiteympäristö voidaan ottaa osaksi konvergoitua VersaStack-ratkaisua hyödyntäen jo olemassa olevia resursseja.

TESTATUT KOKOONPANOT

Varma

Erilaiset VersaStack-kokoonpanot ja käyttötarkoitukset on testattu ja dokumentoitu Ciscon ja IBM:n toimesta.

Cisco Validated Design ja IBM Red Book dokumentaatiot takaavat että kokoonpano on testattu sekä toimiva ja että käyttöönotto on tehokasta sekä riskitöntä.

KESKITETTY TUKI

Yksi yhteyspiste

Cisco Solution Support tarjoaa tuen keskitetysti yhdestä pisteestä koko VersaStack-ympäristölle.

Palvelu lisää luotettavuutta ja suorituskykyä auttaen saamaan investoinnista irti enemmän. Cisco Solution Support täydentää VersaStack -ratkaisua tarjoamalla teknistä tukea, joka käsittelee ympäristöä kokonaisuutena ja tarjoaa asiantuntemusta ja vianselvitystä alusta loppuun oman yhteyshenkilön kanssa.

LATAA CISCON ESITE

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastarina: Sunborn

29.7.2019

Sunborn on suomalainen monilakonserni, jonka päätoimialoja ovat hotelli- ja ravintolatoiminta, terveydenhuolto ja laivanrakennustoiminta. Sunborn on saanut alkunsa jo […]

Lue lisää

Kaita Finland ja Maxava kumppanuussopimukseen

24.5.2019

Yhä monipuolisempaa palvelua Kaita Finland Oy ja Maxava Ltd ovat solmineet kumppanuussopimuksen Maxavan korkean käytettävyyden tuotteiden toimittamisesta ja […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top