Riskit haltuun. Havaitse IBM i tietoturvan heikot lenkit ajoissa.

IBM i Riskikartoitus

Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

Tunnista ja suojaudu

Uhkien lisääntyessä säännöllinen tietoturvariskien arviointi on olennainen osa kattavaa tietoturvaa. Monet standardit ja määräykset edellyttävät säännöllistä riskienarviointia.

IBM i Riskikartoitusa auttaa ennakoivasti ymmärtämään IBM i -alustan tietoturvariskit, raportoi havainnoista ja antaa suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

 

› Kartoita riskit. Tietoturvan hallinnan on oltava jatkuvaa ja suunnitelmallista. Arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.

› Pysäytä uhat. Tunnistamalla poikkeamat ja arvioimalla uhat, niihin voidaan reagoida tehokkaasti ja pienemmin kustannuksin.

› Tietojen suojaaminen. Kriittisen tiedon määrä kasvaa. Myös siihen kohdistuvat uhkat lisääntyvät. Suojaa luottamuksellinen tieto ja estä tietovarkaudet.

› Vaatimustenmukaisuus ja auditointi. Auttaa seuraamaan ja osoittamaan lainsäädännön ja eri standardien asettamia vaatimuksia, kuten GDPR, PCI DSS, HIPAA ja SOX.

 

Ennakoivaa riskienhallintaa tärkeälle tiedolle.

IBM i Riskikartoitus tarkastelee perusteellisesti yli tusinaa kohdetta. Sen avulla pystytään ennakoivasti havaitsemaan IBM i:n tietoturvariskit.

Havaintojen perustella luodaan raportti, jossa annetaan suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

Kartoituksen avulla tarkistetaan kymmeniä tietoturvakohtia (security definitions) ja verrataan todellisia arvoja “Best Practice” -käytäntöhin.

Tulokset liputetaan vakavuusastein ja tulosten perusteella tuotetaan selkeä ohjeistus riskien vähentämiseksi.

Viisi suurta tietoturvauhkaa IBM i:n näkökulmasta ja keinoja niiden ratkaisemiseen
Asiantuntijakirjoitus
Göran Nordman, IBM i asiantuntija, Kaita Finland

”IBM i: 5 Tietoturvauhkaa”.

›› Lue artikkeli

Kartoitusta, valvontaa ja suojausta.

System Access Manager (SAM) tarjoaa IBM i -järjestelmän kulunvalvontaa, mukaan lukien verkkoprotokollat, tietoliikenneportit, tietokantaprotokollat ja komentorivit.

Multi-Factor Authentication (MFA) vahvistaa salasanasuojausta multi-factor todennuksella. Tehokas ja joustava RSA SecurID -sertifioitu todennus parantaa merkittävästi tärkeiden sovellusten tietoturvaa ja vähentää tietovarkauksien riskiä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia.

Kyllä kiitos, haluan tarkempaa tietoa:

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

  30.8.2022

  Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.