Riskit haltuun. Havaitse IBM i tietoturvan heikot lenkit ajoissa.
IBM i Riskikartoitus
Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.
Tunnista ja suojaudu
Uhkien lisääntyessä säännöllinen tietoturvariskien arviointi on olennainen osa kattavaa tietoturvaa. Monet standardit ja määräykset edellyttävät säännöllistä riskienarviointia.
IBM i Riskikartoitusa auttaa ennakoivasti ymmärtämään IBM i -alustan tietoturvariskit, raportoi havainnoista ja antaa suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.
› Kartoita riskit. Tietoturvan hallinnan on oltava jatkuvaa ja suunnitelmallista. Arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.
› Pysäytä uhat. Tunnistamalla poikkeamat ja arvioimalla uhat, niihin voidaan reagoida tehokkaasti ja pienemmin kustannuksin.
› Tietojen suojaaminen. Kriittisen tiedon määrä kasvaa. Myös siihen kohdistuvat uhkat lisääntyvät. Suojaa luottamuksellinen tieto ja estä tietovarkaudet.
› Vaatimustenmukaisuus ja auditointi. Auttaa seuraamaan ja osoittamaan lainsäädännön ja eri standardien asettamia vaatimuksia, kuten GDPR, PCI DSS, HIPAA ja SOX.
Ennakoivaa riskienhallintaa tärkeälle tiedolle.
IBM i Riskikartoitus tarkastelee perusteellisesti yli tusinaa kohdetta. Sen avulla pystytään ennakoivasti havaitsemaan IBM i:n tietoturvariskit.
Havaintojen perustella luodaan raportti, jossa annetaan suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.
Kartoituksen avulla tarkistetaan kymmeniä tietoturvakohtia (security definitions) ja verrataan todellisia arvoja “Best Practice” -käytäntöhin.
Tulokset liputetaan vakavuusastein ja tulosten perusteella tuotetaan selkeä ohjeistus riskien vähentämiseksi.
Viisi suurta tietoturvauhkaa IBM i:n näkökulmasta ja keinoja niiden ratkaisemiseen |
Asiantuntijakirjoitus Göran Nordman, IBM i asiantuntija, Kaita Finland ”IBM i: 5 Tietoturvauhkaa”. |
›› Lue artikkeli |
Kartoitusta, valvontaa ja suojausta.
System Access Manager (SAM) tarjoaa IBM i -järjestelmän kulunvalvontaa, mukaan lukien verkkoprotokollat, tietoliikenneportit, tietokantaprotokollat ja komentorivit.
Multi-Factor Authentication (MFA) vahvistaa salasanasuojausta multi-factor todennuksella. Tehokas ja joustava RSA SecurID -sertifioitu todennus parantaa merkittävästi tärkeiden sovellusten tietoturvaa ja vähentää tietovarkauksien riskiä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia.
Kyllä kiitos, haluan tarkempaa tietoa:

Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen
10.11.2022Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]
Lue lisää
Kaita Raz-Leen kumppaniksi
26.9.2022Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]
Lue lisää
Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin
30.8.2022Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]
Lue lisää