Keskitettyä suojausta.

Forcepoint NGFW palomuuri

Palkitut tuotteet, turvalliset yhteydet ja keskitetty hallinta.

Palkitut tuotteet täyttävät korkeimmat kansainväliset standardit

Palkitut Forcepoint Next Generation Firewall (NGFW) -palomuuriratkaisut yhdistävät toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi kokonaisuudeksi.

Sen lisäksi että ne suojaavat verkkoa, ratkaisut tarjoavat sekä SD-WAN – että VPN-yhteydet helposti ja turvallisesti. Laaja valikoima laitteita tarjoaa hinnaltaan ja ominaisuuksiltaan sopivan ratkaisun kaiken kokoisiin ympäristöihin. Niitä voidaan käyttää myös julkisessa pilvessä.

Edistyineitä ominaisuuksia ja helppoutta

Forcepoint NGFW palomuurit ovat keskitetysti hallittuja, fyysisiä laitteita tai virtuaalikoneita.

Edistyneet klusterointimahdollisuudet eliminoivat mahdolliset käyttökatkot ja VPN-multilink varmistaa SD-WAN:in luotettavuuden.

SD-WAN korvaa MPLS yhteydet toimipisteiden välillä. Eri toimipisteissä olevia yhteyksiä voidaan hallita keskitetysti ja näin saada täysi hallinta ja  näkyvyys verkon tapahtumiin.

Myös pilvisovellusten, kuten Office 365, käyttö tehostuu tinkimättä kuitenkaan tietoturvan tasosta.

Keskitetty hallinta. Käyttöönotto, valvonta ja päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Kehittyneiden ominaisuuksien avulla pystytään hallitsemaan hybridien ympäristöjen tietoturvaa keskitetysti.

Interaktiivisen käyttöliittymän avulla saadaan täydellinen näkymä verkon tapahtumiin ja pystytään heti reagoimaan mahdollisiin hyökkäyksiin.

IPS-ominaisuudet aina mukana. Näin pystytään havaitsemaan myös hankalasti tunnistettavat hyökkäysyritykset.

Suojaa verkkoa sekä käyttäjiä erilaisilta uhilta, kuten haittaohjelmilta, tietojen kalastelulta ja vahingoilta. Edistykselliset ominaisuudet, kuten CASB ja Web Security tuovat lisäturvaa myös pilvipalveluiden maailmassa.

Palomuuripalvelu – 5 syytä miksi

8.9.2021

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Digitaalinen uhkakuva on osaltaan muuttunut eikä toimintaympäristö ei ole enää entisenlainen. Hybridit […]

Lue lisää

Power10, mitä on tulossa?

2.9.2021

Keskiviikkona 8.9 kello 17:30 julkaistaan uusi IBM Power10.   Tapahtumassa kuullaan, mitä uutta Power10 tuo mukanaan. Miten Power […]

Lue lisää
Lukko

Miksi tietoturvakartoitus kannattaa tehdä?

30.8.2021

Harri Jylhävuori, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Oy Miksi pk-yrityksen kannattaa tehdä tietoturvakartoitus? Tietoturvakartoitus kannattaa tehdä, jos sellaista ei vielä […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kiitos, olkaa yhteydessä!