Huippuarvostettu Forcepoint Next Generation Firewall & SD-WAN

Korkeat kansainväliset standardit. Palkitut tuotteet, turvalliset yhteydet ja keskitetty hallinta.

Edistyineitä ominaisuuksia ja helppoutta

› Keskitetty hallinta tuo kustannussäästöjä ja joustavuutta ylläpitoon.

› SD-WAN teknologian edelläkävijä. Vikasietoinen arkkitehtuuri varmistaa yhteyksien toimivuuden.

› Valmis pilviympäristöihin. Keskitetyn hallinnan alle myös julkisen pilven virtuaalimuurit.

Miksi Forcepoint? Mikä tekee siitä poikkeuksellisen?
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja. Olkaa minuun yhteydessä.

  Hallittu ja valvottu palvelu yrityksen kokonaisratkaisuksi.

  Palomuuripalvelu – Tehokasta tietoturvaa ja toimivat etäyhteydet palveluna

  Ulkoista palomuurin hallinta

  › Lue lisää

  › Turvallinen liikennöinti, luotettavat yhteydet ja oikein toteutettu suojaus.

  › Kiinteät kulut, kustannussäästöjä ja ennakoitavuutta. 

  › Käytössä on tietoturvaan erikoistunut organisaatio. 24/7 valvonta, asiantuntijat ja suomenkielinen tuki. 

  AAA – luokitus Cyberratings.org

  Forcepoint NGFW -palomuurille on toistuvasti myönnetty korkein mahdollinen AAA-luokitus estäen 100% evaasio- ja 99.1% hyväksikäyttöyrityksistä. ›› Lataa raportti

  Gartner Magic Quadrant

  Forcepoint NGFW on sijoitettu visionääriksi useana vuonna peräkkäin. Se tarjoaa laajan valikoiman edistyneitä pääsynhallintaominaisuuksia, jotka suojaavat kriittisiin tietoihin kohdistuvilta loukkauksilta ja varkauksilta.

  SD-WAN korvaa MPLS-yhteydet toimipisteiden välillä

  Reunalla tapahtuu – onko verkkosi valmis?

  Forcepoint on SD-WAN –teknologian pioneeri ja edelläkävijä.

  › Toimivat ja turvalliset yhteydet. Vikasietoisia, vakaita ja tehokkaita verkkoja. Yhdistää toimipisteet ja tarjoaa luotettavat yhteydet niiden välille optimoiden liikenteen.

  › Ketterä.  Skaalautuvuutta ja automatisointia. Uusien yhteyksien luominen näppärää ja nopeaa.

  › Pienemmät kulut. Yhdistää hajallaan olevan organisaation yksinkertaistaen verkkoinfrastruktuuria. MPLS-verkot korvaamalla saadaan isojakin kustannussäästöjä.

  › Näkyvyyttä ja hallintaa. 360° näkyvyys verkon toimintaan ja datan hallintaan kaikkialla verkossa, eri toimipisteistä pilveen.

  Mukana kehittyneet VPN-ominaisuudet

  Nykyään iso osa sovelluksista ja tiedoista on pilvessä, silti niitä toisinaan on tarve käyttää myös oman  organisaation verkon sisältä.

  Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä.

  Kaikissa Forcepoint palomuureissa on sisäänrakennetut VPN-ominaisuudet, muille lisensseille ei ole tarvetta.

  Myös pilvisovellukset suojassa

  Forcepoint NGFW:n virtuaaliset ohjelmistoversiot estävät luvattoman käytön myös julkisissa pilviympäristöissä, kuten Microsoft Azure tai Amazon Web Services (AWS).

  Näitä NGFW-virtuaalilaitteita hallitaan Forcepoint Security Management Centeristä (SMC) samalla muiden fyysisten laitteiden kanssa.

  › Sisäänrakennettu SD-WAN
  Enemmän turvaa, vähemmän häiriöitä. SD-WAN -teknologian pioneeri tarjoaa sisäänrakennetun turvallisen SD-WAN:in. Vikasietoinen arkkitehtuuri, edistynyt klusterointi ja SD-WAN korvaa MPLS-verkot toimipisteiden välillä ja varmistaa toimivat ja turvalliset yhteydet.
  › Askeleen verran edellä
  Keskitetyn hallinnan ja interaktiivisen käyttöliittymän avulla täydellinen näkymä verkon tapahtumiin, mikä mahdollistaa välittömän reagoinnin tietoturvaloukkauksiin. Sisäänrakennettujen, kehittyneiden IPS-ominaisuuksien avulla pystytään havaitsemaan myös hankalasti tunnistettavat hyökkäysyritykset.
  › Pienemmät kulut
  Edistyneen automaation avulla päivitykset voidaan hoitaa aikataulutetusti. Keskitetyn hallinnan avulla muutokset voidaan tehdä globaalisti. IDC:n raportissa kerotaan tarkemmin, miten NGFW hankinnan ROC vie vain 7 kuukautta ja viiden vuoden ROI on jopa 510%. ›› Tutustu
  › Joustavaa hallintaa paikkariippumattomasti
  Zero Touch Deployment. Käyttöönotto, valvonta ja päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta. Kehittyneiden ominaisuuksien avulla pystytään hallitsemaan hybridien ympäristöjen tietoturvaa keskitetysti. Verkkoinfrastruktuuria voidaan hallita tehokkaasti myös etänä.
  › Valmis pilviympäristöihin
  Ohjelmiston kaltaisesti suunniteltu NGFW antaa mahdollisuuden joustavaan käyttöön laitteistona, mutta myös virtuaalisesti tai pilvessä. Myös pilvisovellusten, kuten Office 365, käyttö tehostuu tinkimättä kuitenkaan tietoturvan tasosta.
  › Jatkuvaa testausta
  Tuotteille tehdään säännöllisesti tiukkaa testausta vastaamaan kriittisten toimialojen, organisaatioiden ja hallitusten tiukimmat vaatimukset ympäri maailmaa. Tuotekehitys tehdään Suomessa.

  Forepoint NGFW -ratkaisujen käyttäjät ovat havainneet 86% vähemmän kyberhyökkäyksiä, 53%  vähemmän työkuormaa IT-osastolla ja  70% vähemmän ylläpitoon käytettyä aikaa.