Tärkeän tiedon suojaus.

DLP (Data Loss Prevention)

Ulottaa tiedon suojaamisen myös pilvisovelluksiin.

Tiedon turvaaminen on loputon haaste.

Nykypäivänä yritysten haasteena on hallinnoida kriittistä dataa ja varmistaa sen turvallisuus, myös silloin, kun data on hajautettuna omien järjestelmien lisäksi myös erilaisiin pilvipalveluihin.

IT-organisaatiot ovat velvoitettuja noudattamaan säännöksiä ja suojautumaan hyökkäyksiä ja työntekijöiden inhimillisiä virheitä vastaan. Toisaalta taas on pystyttävä sopeutumaan palveluiden ulkoistamiseen kuten pilvisovellusten käyttöönottoon ja hybridipilven käyttöön. Nämä kaikki lisäävät arvokkaan datan liikkumista yrityksen ulkopuolelle.

Palkitut DLP-tuotteet täyttävät korkeimmat kansainväliset standardit.

 

DLP ulottaa datan suojaamisen myös pilvisovelluksiin.

DLP-järjestelmä ohjaa työntekijöitä tekemään järkeviä päätöksiä kun arvokasta dataa ollaan siirtämässä yrityksen ulkopuolelle ja tarvittaessa estää tällaisen tiedon siirtämisen.

  • DLP suojaa tietojen lähettämistä ja vastaanottamista reaaliajassa kriittisistä pilvisovelluksista, mukaan lukien Office 365, Salesforce, Box, Dropbox, Google Apps, Amazon AWS,ServiceNow, Zoom, Slack ja monet muut.
  • DLP hallinnoi yrityksen dataa riippumatta sen sijainnista; julkisessa pilvessä, lähiverkossa, sähköpostissa tai työasemilla.
  • DLP tunnistaa ja estää automaattisesti arkaluonteisten tietojen jakamisen yrityksen ulkopuolelle tai luvattomille sisäisille käyttäjille.

Järjestelmän avulla keskitetty hallinta sekä yhtenäiset käytännöt luovat turvallisen pohjan kaikelle kriittisen datan käsittelylle koko yrityksessä.

  • Järjestelmän analytiikka tunnistaa muutokset käyttäjien käyttäytymisessä tietojen käsittelyn suhteen (esim. henkilökohtaisen sähköpostin lisääntynyt käyttö).
  • Järjestelmä voidaan ohjata pyytämään hyväksyntä DLP-suojatun tiedon omistajalta tai yrityksen johdolta ennen tiedon lähettämistä yrityksen ulkopuolelle.
  • Automatisoi tietojen merkitseminen ja luokittelu integroimalla se johtavien kolmansien osapuolten tietojen luokitteluratkaisujen kanssa (esim. Microsoft Azure Information Protection, Titus,Boldon James).

”DLP suojaa tiedot riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat.”

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top