Tärkeän tiedon suojaus.
DLP (Data Loss Prevention)
Näkyvyyttä ja suojaa riippumatta siitä, missä tiedot sijaitsevat. Ulottaa tiedon suojaamisen myös pilvisovelluksiin.
Tiedon turvaaminen on loputon haaste.
Nykypäivänä yritysten haasteena on hallinnoida kriittistä dataa ja varmistaa sen turvallisuus, myös silloin, kun data on hajautettuna omien järjestelmien lisäksi erilaisiin pilvipalveluihin.
DLP ulottaa datan suojaamisen myös pilvisovelluksiin. Se tarjoaa näkyvyyttä ja suojaa riippumatta siitä, missä tiedot sijaitsevat.
DLP ulottaa datan suojaamisen myös pilvisovelluksiin.
Järjestelmän avulla keskitetty hallinta sekä yhtenäiset käytännöt luovat turvallisen pohjan kaikelle kriittisen datan käsittelylle koko yrityksessä.
Näkyvyyttä ja hallintaa. Keskitetty hallinta sekä yhtenäiset käytännöt luovat turvallisen pohjan ja yhtenäiset käytännöt kaikelle kriittisen datan käsittelylle koko yrityksessä.
Suojaa arvokasta omaisuutta. Analysoi datan käyttöä ja ohjaa työntekijöitä tekemään järkeviä päätöksiä sen käsittelyyn liittyen.
› Suojaa tietojen lähettämistä ja vastaanottamista reaaliajassa kriittisistä pilvisovelluksista, mukaan lukien Office 365, Salesforce, Box, Dropbox, Google Apps, Amazon AWS,ServiceNow, Zoom, Slack ja monet muut.
› Hallinnoi yrityksen dataa riippumatta sen sijainnista; julkisessa pilvessä, lähiverkossa, sähköpostissa tai työasemilla.
›Tunnistaa ja estää automaattisesti arkaluonteisten tietojen jakamisen yrityksen ulkopuolelle tai luvattomille sisäisille käyttäjille.
IT-organisaatiot ovat velvoitettuja noudattamaan säännöksiä ja suojautumaan hyökkäyksiä ja työntekijöiden inhimillisiä virheitä vastaan. Toisaalta taas on pystyttävä sopeutumaan palveluiden ulkoistamiseen kuten pilvisovellusten käyttöönottoon ja hybridipilven käyttöön. Nämä kaikki lisäävät arvokkaan datan liikkumista yrityksen ulkopuolelle.
DLP-järjestelmä ohjaa työntekijöitä tekemään järkeviä päätöksiä kun arvokasta dataa ollaan siirtämässä yrityksen ulkopuolelle ja tarvittaessa estää tällaisen tiedon siirtämisen.
”DLP suojaa tiedot riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat.”

Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen
10.11.2022Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]
Lue lisää
Kaita Raz-Leen kumppaniksi
26.9.2022Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]
Lue lisää
Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin
30.8.2022Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]
Lue lisää