Älykästä ja tehokasta tallennusta.

IBM FlashSystem tallennusratkaisut

Helppoja asentaa, käyttää ja tarvittaessa myös laajentaa.

IBM FlashSystem tallennusratkaisut

Uusi FlashSystem -perhe on suunniteltu yksinkertaistamaan koko tallennusinfrastruktuuri, vähentämään kustannuksia tarjoten yhä edistyksellisempiä ominaisuuksia tallennusratkaisuille ja hybrideille multicloud-ympäristöille.

Tallenna tietosi sinne minne se on järkevää.

IBM FlashSystem auttaa toteuttamaan tallennusympäristön, jonka avulla voit hyödyntää tietojesi liiketoiminta-arvon kun tarvitaan taloudellisesti ja teknisesti joustavia ratkaisuja.

Ratkaisut tarjoavat Multicloud-ominaisuuksia, tietoturvaa ja hallintaa tämän päivän vaativissa ympäristöissä.

Lataa esite >>

Lisäarvoa tallentamaan

IBM:n tallennusratkaisut on suunniteltu säilyttämään valtavia määriä tietoja tehokkaasti ja suojatusti. Ne tarjoavat joustavia ja skaalautuvia tallennusratkaisuja kaiken kokoisten organisaatioiden käyttöön.

Tehokkaan alustan käyttöjärjestelmänä on IBM Spectrum Virtualize, joka tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia helposti hallittavassa muodossa. Spectrum Virtualizen avulla voidaan myös modernisoida jo olemassa olevaa tallennusympäristöä, sillä External Virtualisation toiminnallisuus tuo nämä samat ominaisuudet myös olemassa oleville tallennuslaitteille valmistajasta riippumatta.

Kaikki FlashSystem -perheen tuotteet ovat helppoja ja nopeita asentaa, helppoja käyttää ja hallita sekä helposti laajennettavissa.

 

 

Oikein valittujen ja mitoitettujen tallennusratkaisujen avulla yrityksesi voi saavuttaa kilpailuetua tietoa viisaasti tallentavilla ratkaisuilla sekä tietoa viisaasti hyödyntävillä analytiikkaratkaisuilla.

Kutsumme sitä edistykselliseksi tallennusympäristöksi.

Paranna tehokkuutta

Tehokkaan alustan käyttöjärjestelmänä on IBM Spectrum Virtualize, joka tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia helposti hallittavassa muodossa. Ohjelmisto on koko tuoteperheen aivot ja tarjoaa samaa älykkyyttä riippumatta mallista, kuten pakkauksen, deduplikoinnin ja kryptauksen.

IBM Spectrum Virtualize sisältää myös HyperSwap-toiminnallisuuden, jolla voidaan toteuttaa katkoton 100% käytettävyyden tarjoava metroklusteri.

Spectrum Virtualizen avulla voidaan modernisoida jo olemassa olevaa tallennusympäristöä, sillä External Virtualisation toiminnallisuus tuo nämä samat ominaisuudet myös olemassa oleville tallennuslaitteille valmistajasta riippumatta.

Kaikki FlashSystem -perheen tuotteet ovat helppoja ja nopeita asentaa, helppoja käyttää ja hallita sekä helposti laajennettavissa.

 

 

 

Toimintavarma ja turvallinen.

Koko tuoteperheelle on luvattu ”six nines”-saatavuus (99,9999%). Hyperswap-optio antaa tarvittaessa 100% data availability -takuun. Spectrum Virtualize tuo tuen replikoinnille kolmen sijainnin välille.

Tekoälyä hyödyntävä järjestelmä valvoo dataa jatkuvasti tunnistaen erilaisia uhkia. ”Air gap” tuo suojaa haittaohjelmia vastaan. Nämä ominaisuudet yhdistettynä data-at-rest -salaukseen sekä application-aware snapshoteihin vastaavat tehokkaasti tulevaisuuden haasteisiin.

 

Tehokas ja helppo hallita.

FlashCore moduulit tarjoavat 28% enemmän tallennuskapasiteettia kuin tavalliset SSD-levyt. Data Reduction Poolin mahdollistaa jopa 5:1 datan reaaliaikaisen tiivistämisen.

IBM Storage Insights tarjoaa mahdollisuuden hallita koko tallennusympäristöä yhden näkymän kautta. Tekoälypohjainen analytiikka ehdottaa best practice -suosituksia erilaisiin tilanteisiin ja tarjoaa ennakoivaa vianselvitystä.

Nopea ja skaalautuva.

FlashSystem tallennusratkaisut tukevat Storage Class Memorya (SCM), huippunopeaa tallennuspintaa. Kun haetaan äärimmäistä suorituskykyä, hyödynnetään IBM FlashCore -moduuleja (FCM) Storage Class Memoryn kanssa.

Sekä scale-up että scale-out skaalautuvuus tarjoaa mahdollisuuden skaalautua tehokkaasti sekä tallennustilan että käsittelytehon suhteen. Maksimitallennuskapasiteetti on 32PB.

FlashSystem 5200

IBM FlashSystem 5200:ssa yhdistyy uusin teknologia, luotettava pitkään käytössä ollut ohjelmistoarkkitehtuuri sekä edullinen hankintahinta.

FlashSystem 5200 yhdistää NVMe:n suorituskyvyn, FlashCore -teknologian sekä Storage Class Memoryn (SCM) IBM Spectrum Virtualize – ominaisuuksiin, kuten ulkoinen virtualisointi (External Virtualization) ja klusterointi. Se pystyy tarjoamaan jopa 1.5 milj. IOPsia 21 Gb/s siirtonopeudella.

Lisää tehoa ja edullisempi hinta

Viidellä levyllä saadaan jo 50TB kapasiteettia ja 12 levypaikkaa on yleensä riittävä määrä. Mikäli levypaikkoja kuitenkin pitää kasvattaa, se voidaan tehdä joko klusteroimalla FS5200 järjestelmiä tai lisäämällä alkuperäiseen järjestelmään laajennusyksikkö.

Parhaimmillaan FS5200 tarjoaa 460TB kapasiteettia 1U räkkitilassa latenssin ollessa enintään 70 mikrosekuntia. FCM2-levyn pakkauksella todellinen kapasiteetti on vähintään 921TB latenssin pysyessä edelleen 70 mikrosekunnissa.

FlashSystem 5000

FlashSystem 5000 on tuoteperheen entry-level -ratkaisu, johon kuuluu kaksi mallia: FlashSystem 5015 ja FlashSystem 5035.

FlashSystem 5015 on monipuolinen ja edullinen perustason tallennuslaitteisto, joka on todella helppo ottaa käyttöön, hallita ja tarvittaessa laajentaa.

FlashSystem 5035 malli tuo lisää tehoa ja ominaisuuksia sisältäen datan kryptausmahdollisuuden, datan pakkauksen, deduplikoinnin sekä klusteroinnin.

FlashSystem 7200

FlashSystem 7200 on kustannustehokas tallennusratkaisu, joka suoriutuu suurten datamäärien käsittelystä ja mahdollistaa nopeat sekä joustavat cloud-toteutukset.

FlashSystem 7200 tarjoaa end-to-end NVMe:n, FlashCore-teknologian sekä Storage Class Memoryn (SCM) toiminallisuudet edullisesti mid-range tasolla.

FlashSystem 9200

FlashSystem 9200 on suunniteltu kaikkein vaativimpiin ympäristöihin tarjoten kattavia tallennusominaisuuksia ja parhaan suorituskyvyn. FlashSystem 9200 tarjoaa NVMe-optimoitua korkean suorituskyvyn tallennustilaa moderneihin vaativiin multicloud ympäristöihin.

Myös FlashSystem 9200 tarjoaa petatavuja tehokasta tallennustilaa 2U:n tilassa. FlashSystem 9200R -järjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 32 petatavua ja tuottaa 180 GB/s throughput ja 18 million IOPS:ia.

FlashSystem 9200R on suunniteltu tarjoamaan IBM:n rakentama ja testaama täydellinen tallennusjärjestelmä. Se toimitetaan koottuna ja IBM suorittaa loppuun asennuksen sekä järjestelmän määrittelyn.

Kyllä kiitos, haluaisin kuulla lisää.

  Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.

  Yksinkertaisia ja joustavia ratkaisuja. Työkalu, joka optimoi tallennuksen ja helpottaa uusien tekniikoiden ja cloud-ratkaisujen integrointia. ESG White Paper kertoo miten IBM FlashSystem vastaa näihin tarpeisiin.

  Lataa tästä ESG White paper >>

  Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

  10.11.2022

  Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

  Lue lisää

  Safeguarded Copy

  1.11.2022

  Asiantuntijakirjoitus Ville Savolainen, IBM-teknologiat, Kaita Finland Perinteisiä DR-ratkaisuja ei ole tehty suojaamaan kyberhyökkäyksiltä tai tahattomalta tietojen muuttamiselta. On […]

  Lue lisää

  Kaita Raz-Leen kumppaniksi

  26.9.2022

  Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.