IBM Power System palvelimet ovat parhaimmillaan kriittisten ohjelmistojen alustana.

Power Cloud

Resurssien käyttö on optimoitu kasvavien tietomäärien käsittelyyn.Tuo datasi POWER-pilveen. Yhdistä skaalautuvuus, varmuus ja tehokkuus.

Virtuaalinen ratkaisu on kevyt ja ketterä

IBM Power System palvelimet ovat parhaimmillaan kriittisten ohjelmistojen alustana. Resurssien  käyttö on optimoitu kasvavien tietomäärien  käsittelyyn. Niissä yhdistyvät skaalautuvuus, varmuus ja  tehokkuus.

Pienemmät vasteajat, enemmän tehoja ja kustannussäästöjä.  Asiantuntijat käytössäsi.

Palvelun avulla saat sovelluksistasi irti täyden hyödyn sekä  käyttöösi parempia ja tehokkaampia palveluita pienemmin kustannuksin.

Power Cloud on kevyt ja ketterä palveluvaihtoehto IBM-Power alustalla.

Kustannustehokas. Käytössä tarpeellinen kapasiteetti.

› Tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla.   

Skaalautuva palvelu muuttuviin tarpeisiin.

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista. Data pysyy Suomessa.

Turvalliset, kotimaiset pilvipalvelut

Konesalimme tarjoavat maailmanluokan puitteet ja toimittajasta riippumattomat tietoliikenneyhteydet turvallisesti ja joustavasti. Ne muodostavat selkärangan, joka pitää yrityksesi palvelimet ja tuotannon toiminnassa vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Data pysyy aina Suomessa.

Palvelumme tuotetaan ekologisesti Suomessa sijaitsevista moderneista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen. Konesalimme täyttävät Viestintäviraston kovimmatkin vaatimukset laitetiloille.

Palvelu tuotetaan Suomesta, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Miksi Power Cloud? Mikä tekee siitä niin toimivan ratkaisun?
Kyllä kiitos, haluan lisätietoja. Olkaa minuun yhteydessä.

  Takaamme palveluiden jatkuvuuden

  Palveluiden jatkuvuus on digitalisoituvassa taloudessa menestymisen edellytys, eikä viiveisiin ole varaa. Jatkuvuus voi vaarantua, mikäli ympäristösi ja hankkimasi palvelu ei ole jatkuvasti ajan tasalla.

  Datasi pysyy Suomessa. Palvelusi tuotetaan Suomesta, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesalista.

  Taattu suorituskyky

  Takaamme tarpeiden mukaan mitoitetun kapasiteetin, eikä käyttöönotto vaadi pitkiä asennuksia. 

  Voit valita ja joustavasti muuttaa tarvitsemaasi muistin ja laskentatehon määrää. Voit valita työkuormallesi täysin dedikoidun alustan tai jaetun resurssin. 

  Sertifioidut asiantuntijat käytössäsi

  Asiantuntijat valvovat palveluasi jatkuvasti ja tarkkailevat reaaliaikaista suorituskykyä sekä järjestelmän tilaa. Me vastaamme siitä, että lisenssit, versiopäivitykset, huollot, varmistukset ja tietoturva hoituvat nopeasti ja varmasti. 

  Suomenkielinen tuki palvelee 24/7/365. Online-tuki sekä puhelintuki.


  Kiinteät ja helposti ennakoitavat kulut kuukausittain.

  Kustannusten ennakoiminen sujuu tehokkaasti ja läpinäkyvästi.

  Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia minkään pilvipalveluihin liittyvän laitteisto- tai käyttöjärjestelmäohjelmiston huollosta.

  Ketterä ja oikean kokoinen 

  Takaamme tarpeidesi mukaan mitoitetun kapasiteetin, ja voit kokeilla ketterästi uusiakin ratkaisuja. Käyttöönotto sujuu nopeasti, eikä vaadi pitkiä asennuksia.

  Palvelu mukautuu yrityksesi muuttuviin tarpeisiin, ja muutokset onnistuvat hetkessä. Autamme joka askeleella.

  Käytä aikasi tuottavaan työhön

  Me vastaamme siitä, että ratkaisu on aina ajantasalla. Hoidamme laitteiston päivitykset ja varmistukset. Laitteiston tietoturva on vastuullamme.

  Tehoa, joustavuutta ja pienemmät lisenssikustannukset IBM Powerin avulla.
  ”IBM Power ja pienemmät lisenssikulut”.
  ›› Lue artikkeli

  Kaikki käyttöjärjestelmät ja laitetason virtualisointi

  IBM Power -tuoteperhe tarjoaa yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmille. Lisäksi IBM PowerVM:n laitetason virtualisointi kuuluu kaikkiin Power Systems -palvelimiin. IBM Power -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

  IBM i: avaimet käteen -ratkaisu liiketoimintakriittisille sovelluksille

  Joustavuutta, sinnikkyyttä ja vikasietoisuutta integroidussa nykyaikaisessa toimintaympäristössä. IBM i on poikkeuksellisen turvallinen ja joustava alusta myös avoimen lähdekoodin sovelluksille.

  IBM i -käyttöjärjestelmä tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, poikkeuksellisen tietoturvan, web-rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

  Vuoteen 2029 ulottuva roadmap osoittaa, että IBM i:n kehittämiseen panostetaan vahvasti myös tulevaisuudessa.

  IBM AIX: hyödynnä UNIX Power-palvelimissa

  Aix tarjoaa turvallisen, skaalautuvan ja kestävän avoimen standardin mukaisen UNIX-käyttöjärjestelmän Power Systems -arkkitehtuurille.

  Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa IBM AIX mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa. AIX-virtualisointi POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

  AIX tarjoaa korkean käytettävyyden suorituskykyisen alustan, joka vastaa muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

  Linux on Power Systems: joustavuutta ja suorituskykyä

  Enterprise Linux käyttöjärjestelmä Power Systems -alustalla tarjoaa avoimen ja skaalautuvan infrastruktuurin, jonka avulla käsitellään valtavia määriä dataa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

  IBM Power -palvelin on äärimmäisen tehokas alusta Linux-työkuormille eikä työkuormien siirtäminen x86 pohjaisilta palvelimilta IBM Power-alustalle yleensä vaadi muutoksia ohjelmistoihin. Siirtyminen ei juurikaan vaadi resursseja ja Power-alustan hyötyjä Linux-työkuormille on helppo testata.

  Myös Linux POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin.

  Asiakastarina: SA-TU Logistics

  30.11.2021

  Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

  Lue lisää

  Asiakastarina: Turo, Power Cloud

  9.10.2020

  Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

  Lue lisää

  Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

  12.8.2020

  Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

  Lue lisää

  Asiakastuki

  Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top

   Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.