IBM Power System palvelimet ovat parhaimmillaan kriittisten ohjelmistojen alustana.

Power Cloud

Resurssien käyttö on optimoitu kasvavien tietomäärien käsittelyyn.Tuo datasi POWER-pilveen. Yhdistä skaalautuvuus, varmuus ja tehokkuus.

Power Cloud on kevyt ja ketterä palveluvaihtoehto IBM-alustalla.

Saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Voit ketterästi kokeilla uusia ratkaisuja. Palvelu mukautuu hetkessä yrityksesi muuttuviin tarpeisiin, ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Palvelun avulla saat toiminnanohjausjärjestelmästäsi tai muista sovelluksistasi irti täyden hyödyn sekä käyttöösi parempia ja tehokkaampia palveluita pienemmin kustannuksin.

Asiantuntijamme valvovat palvelua jatkuvasti, ja tarkkailevat reaaliaikaisesti järjestelmäsi tilaa ja suorituskykyä. Normaalin palveluajan ulkopuolella hälytykset lähetetään vikatilanteissa päivystävälle asiantuntijallemme.

Palvelu tuotetaan ekologisesti suomalaisista konesaleista, joiden suunnittelussa on panostettu korkeaan tietojen saatavuuteen ja tietoturvaan sekä erinomaiseen energiatehokkuuteen. Data pysyy Suomessa.

Virtuaalinen ratkaisu on kevyt ja ketterä

Saat käyttöösi tehokkaampia palveluita pienemmillä investoinneilla. Voit ketterästi kokeilla uusia ratkaisuja. Palvelu mukautuu hetkessä muuttuviin tarpeisiin ja tarvittaessa muutokset onnistuvat hetkessä. Palvelun avulla saat toiminnanohjausjärjestelmästäsi tai muista sovelluksistasi irti täyden hyödyn sekä käyttöösi parempia ja tehokkaampia palveluita pienemmin kustannuksin.

Asiantuntijat valvovat palvelua jatkuvasti. He tarkkailevat reaaliaikaista suorituskykyä ja järjestelmän tilaa. Normaalin palveluajan ulkopuolella hälytykset lähetetään ongelmatilanteissa päivystysvuorossa olevalle asiantuntijallemme.

Data pysyy Suomessa. Palvelu tuotetaan Suomesta, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesaleista, jotka täyttävät Viestintäviraston 24B/2004M -vaatimukset laitetiloille, tärkeille laitetiloille ja erittäin tärkeille laitetiloille. Suomenkielinen tuki 24/7/365.

Takaamme palveluiden jatkuvuuden

Palveluiden jatkuvuus on digitalisoituvassa taloudessa menestymisen edellytys, eikä viiveisiin ole varaa. Jatkuvuus voi vaarantua, mikäli ympäristösi ja hankkimasi palvelu ei ole jatkuvasti ajan tasalla.

Me vastaamme siitä, että lisenssit, versiopäivitykset, huollot, varmistukset ja tietoturva hoituvat nopeasti ja varmasti. Monista julkipilvitarjoajista poiketen saat meiltä halutessasi varmistukset omiin tiloihisi, mikäli yrityksesi tietoturvapolitiikka sitä vaatii.

Taattu suorituskyky

Takaamme tarpeiden mukaan mitoitetun kapasiteetin, eikä käyttöönotto vaadi pitkiä asennuksia. Palvelumme mukautuu hetkessä yrityksesi muuttuviin tarpeisiin ja muutokset onnistuvat tarvittaessa hetkessä. Voit valita ja joustavasti muuttaa tarvitsemaasi muistin ja laskentatehon määrää. Voit valita työkuormallesi täysin dedikoidun alustan tai jaetun resurssin. Levyjä on valittavissa eri suorituskykyluokista, NL-SAS levyistä aina IBM Flashcore -teknologiaan. Flashcore muuttaa levyjen vasteaikojen millisekunnit mikrosekunneiksi.

Käytä aikasi tuottavaan työhön

Me vastaamme siitä, että ratkaisu on ajantasalla. Laitteistoon liittyvät lisenssit, versiopäivitykset, huollot, varmistukset ja tietoturva ovat vastuullamme. Datasi pysyy Suomessa. Palvelusi tuotetaan Suomesta, nykyaikaiset vaatimukset täyttävästä konesalista.

Kiinteät ja helposti ennakoitavat kulut kuukausittain.

Kustannusten ennakoiminen sujuu tehokkaasti ja läpinäkyvästi. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia minkään pilvipalveluihin liittyvän laitteisto- tai käyttöjärjestelmäohjelmiston huollosta.

Sertifioidut asiantuntijat käytössäsi

Asiantuntijat valvovat palveluasi 24/7/365, ja tarkkailevat reaaliaikaista suorituskykyä sekä järjestelmäsi tilaa. Suomenkielinen tuki palvelee 24/7/365. Online-tuki sekä puhelintuki.

Ketterä ja oikean kokoinen ratkaisu

Takaamme tarpeidesi mukaan mitoitetun kapasiteetin, ja voit kokeilla ketterästi uusiakin ratkaisuja. Käyttöönotto sujuu nopeasti, eikä vaadi pitkiä asennuksia. Palvelu mukautuu hetkessä yrityksesi muuttuviin tarpeisiin, ja muutokset onnistuvat hetkessä. Autamme joka askeleella.

Kaikki käyttöjärjestelmät ja laitetason virtualisointi

IBM Power Systems™ -tuotelinja yhdistää entisen IBM System i – ja IBM System p -tuoteperheet tarjoten yhtenäisen palvelinympäristön AIX-, i- ja Linux-käyttöjärjestelmiin. Lisäksi IBM PowerVM:n laitetason virtualisointi kuuluu kaikkiin Power Systems -palvelimiin. IBM Power Systems -järjestelmät turvaavat jo tehdyt AIX- ja i-sovellusinvestoinnit ja pääset hyödyntämään uusinta teknologiaa ilman ohjelmistomuutoksia.

IBM i: avaimet käteen -ratkaisu liiketoimintakriittisille sovelluksille

Joustavuutta, sinnikkyyttä ja vikasietoisuutta integroidussa nykyaikaisessa toimintaympäristössä. IBM i on poikkeuksellisen turvallinen ja joustava alusta myös avoimen lähdekoodin sovelluksille.

IBM i -käyttöjärjestelmä POWER™-palvelimella tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, poikkeuksellisen tietoturvan, web-rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

IBM i saavuttaa tänä vuonna 31 vuoden iän. Vuoteen 2029 ulottuva roadmap osoittaa, että IBM i:n kehittämiseen panostetaan vahvasti myös tulevaisuudessa.

IBM AIX: hyödynnä UNIX Power-palvelimissa

Aix tarjoaa turvallisen, skaalautuvan ja kestävän avoimen standardin mukaisen UNIX-käyttöjärjestelmän Power Systems -arkkitehtuurille.

Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa IBM AIX mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa. Vihreä valinta on todellinen ilmastoteko. AIX-virtualisointi POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

AIX tarjoaa korkean käytettävyyden suorituskykyisen alustan, joka vastaa muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Linux on Power Systems: joustavuutta ja suorituskykyä

Enterprise Linux käyttöjärjestelmä Power Systems -alustalla tarjoaa avoimen ja skaalautuvan infrastruktuurin, jonka avulla käsitellään valtavia määriä dataa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

POWER™ palvelimien avulla yrityksesi voi hyödyntää Linuxin joustavuutta samalla, kun se ylläpitää UNIX™-käyttöjärjestelmällä saavuttamaansa korkeaa palvelutasoa. IBM Power -palvelin on äärimmäisen tehokas alusta Linux-työkuormille. UNIX-käyttöjärjestelmän kanssa voit käyttää yhtä tai useampaa luotettavaa ja skaalautuvaa Linux-ympäristöä.

Työkuormien siirtäminen x86 pohjaisilta palvelimilta IBM Power-alustalle ei yleensä vaadi muutoksia ohjelmistoihin. Siirtyminen ei juurikaan vaadi resursseja ja Power-alustan hyötyjä Linux-työkuormille on helppo testata. Myös Linux POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

Lahja, joka kannattelee

13.12.2021

  Tuemme tänä vuonna yksinäisyyttä vastaan taistelevan HelsinkiMission toimintaa perinteisten joulutervehdysten sijaan. HelsinkiMissio on olemassa, jotta jonain päivänä kukaan […]

Lue lisää

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.