Kaita - IBM PowerVM, POWER9 & Power Cloud
|

IBM PowerVM, POWER9 & Power Cloud: avaimet joustavuuteen ja menestykseen

Viime vuosien aikana olemme nähneet useita merkittäviä julkistuksia IBM Power -laitealustoille. Yksi merkittävimmistä kehitysaskeleista on ollut PowerVM -virtuaalialustan kehitys. PowerVM tunnettiin aiemmin nimellä Advanced Power Virtualization (APV). PowerVM-virtualisointi mahdollistaa kriittisten tuotantoympäristöjen (ERP) kasvattamisen ja pienentämisen sekä tehokkaan konsolidoinnin mahdollisimman pieneen määrään fyysisiä palvelimia. Näin muutokset liiketoiminnan vaatimuksissa eivät johda uusien laitteistojen hankintaan, vaan kapasiteettia voi säätää tarpeen mukaan palvelimen sisällä.

Toinen tärkeä julkistus nähtiin viime syksyn ja tämän kevään aikana, kun IBM julkisti uusia POWER9 tuoteperheen palvelimia. Uusien POWER9-laitteiden myötä kustannustehokkuus on parantunut ja laitteisiin on saatu entistä parempi hinta-suorituskykysuhde. Jo edellisen sukupolven POWER8-palvelimen suorittimet ovat huomattavasti tehokkaampia, kuin kilpailijalla tänä päivänä. Uusi sukupolvi, POWER9, tuo vielä lähes 25% lisää tehoa.

POWER9 tuoteperheen mukana julkistettiin myös uudet PowerAI tekoälylaskentaan optimoidut laitteistot. Näiden laitteistojen ydin kasvaneen laskentatehon ohella on Nvidia GPU (graphic processing unit), joka tukee kasvavia laskentatehovaatimuksia. Ensimmäiset PowerAI laitteet on jo Suomessakin toimitettu asiakkaille.

Kaita Finland yhdistää kaikki nämä johtavan teknologian osa-alueet joustavaksi palveluksi. Pystymme tarjoamaan uusimmalla teknologialla varustettuja ratkaisuja, kuten PowerVM, Power9 ja PowerAI, laitemyynnin ohella kustannustehokkaasti myös omasta Power Cloudista.