|

IBM i 35 vuotta

IBM i täyttää 35 vuotta 21.6.2023. Juhlavuosi tarjoaa mahdollisuuden tarkastella IBM i:n vahvuuksia, juhlistaa sen menestystä ja kiittää käyttäjiä tuesta. Samalla se osoittaa, että IBM sitoutuu vahvasti jatkamaan kehitystyötä sekä tukee IBM i -käyttöjärjestelmää pitkälle tulevaisuuteen.

Vuonna 2023 julkaistaan IBM i:n versio 7.5 uusine ominaisuuksineen. Myös jatkossa kehityksessä panostetaan vahvasti tietoturvaan sekä IBM i:n kykyyn tukea nykyaikaisia teknologioita, kuten pilvipalveluita, analytiikkaa sekä tekoälyä. Muuttuvassa ympäristössä IBM i:n vahvuudet, kuten sen suorituskyky, luotettavuus, sekä tietoturvan taso ovat avainasemassa.

IBM i:n kehitys ja juhlavuosi olivat vahvasti agendalla myös Common Europe kongressissa Prahassa 11.-14.6. Kongressissa mm. raotettiin ovea IBM i:n tulevaisuuteen, joka ulottuu tällä hetkellä useita käyttöjärjestelmäversioita eteenpäin aina vuoteen 2035 saakka, eikä loppua ole näkyvissä. Lue kongressikuulumisia Common Finland -yhdistyksen sivuilta täältä.