Turvallinen ja toimintavarma ympäristö.

Älykäs palomuuri palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua.

Tehokasta tietoturvaa palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua ilman laitehankintoja.

Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä. Palomuuripalvelumme tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna.

Tarjoamme monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena.

Kustannustehokas kokonaisratkaisu

Tietoturvaan ei ole välttämätöntä sitoa omia resursseja tai tehdä suuria investointeja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva sitomatta siihen omaa pääomaa.Se tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan ja turvallisen suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Palvelun avulla pystytään joustavasti ottamaan huomioon erilaiset tarpeet. Ratkaisu skaalautuu kaiken kokoisille yrityksille ja on helposti laajennettavissa. Kiinteä kuukausimaksu sisältää palomuurin lisäksi laitteiston ylläpidon ja tarvittavat ohjelmistopäivitykset.  Me vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta.

Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. Palvelu mahdollistaa myös toimipisteiden välisien yhteyksien kahdentamisen.

Palvelu sisältää tarvittavan asiakaskohtaisen palomuurilaitteen asiakkaalle toimitettuna ja asennettuna. Asennuksen yhteydessä palomuuriin luodaan perussääntökanta. Kokonaispalveluun kuuluu myös varalaite, rikkoutuneen laitteen tilalle toimitetaan valmiiksi konfiguroitu korvaava laite. Käyttöönotto on helppo ja nopea. Valmiiksi konfiguroitu laitteisto toimitettuna ja asennettuna.

Palvelua voidaan täydentää Lokienhallinta ja SIEM -palvelulla sekä asiantuntijapalvelulla.

Palomuuri ilman laitehankintoja

Kerromme mielellämme lisää palvelusta. Lue tarkemmin palvelun sisällöstä lataamalla esite.

Lataa esite >>

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Lokienhallinta ja SIEM – tunnista ja suojaudu

15.10.2018

  Tehokasta tietoturvaa palveluna   Keskitetty lokienhallinta, SIEM ja ilmoitusvelvollisuus ovat tänä päivänä olennainen osa yritysten tietoturvapolitiikkaa. Tietoturvallinen […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top