Kysy meiltä tarkemmin millä tavoin asiantuntijamme voivat auttaa.

Älykäs palomuuri palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua.

Tehokasta tietoturvaa palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua ilman laitehankintoja.

Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä. Palomuuripalvelumme tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna.

Tarjoamme monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena.

Palomuuripalvelu on kustannustehokas ratkaisu

Palvelun avulla pystytään joustavasti ottamaan huomioon erilaiset tarpeet. Ratkaisu skaalautuu kaiken kokoisille yrityksille ja on helposti laajennettavissa. Kiinteä kuukausimaksu sisältää palomuurin lisäksi laitteiston ylläpidon ja tarvittavat ohjelmistopäivitykset.  Me vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta.

Palomuuripalvelu on kokonaisratkaisu

Tietoturvaan ei ole välttämätöntä sitoa omia resursseja tai tehdä suuria investointeja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva sitomatta siihen omaa pääomaa.Se tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan ja turvallisen suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. Palvelu mahdollistaa myös toimipisteiden välisien yhteyksien kahdentamisen.

Palvelu sisältää tarvittavan asiakaskohtaisen palomuurilaitteen asiakkaalle toimitettuna ja asennettuna. Asennuksen yhteydessä palomuuriin luodaan perussääntökanta. Kokonaispalveluun kuuluu myös varalaite, rikkoutuneen laitteen tilalle toimitetaan valmiiksi konfiguroitu korvaava laite. Käyttöönotto on helppo ja nopea. Valmiiksi konfiguroitu laitteisto toimitettuna ja asennettuna.

Palomuuri ilman laitehankintoja/palvelun sisältö:

Palvelua voidaan täydentää Lokienhallinta ja SIEM -palvelulla sekä asiantuntijapalvelulla.

  1. Liikenne yrityksen verkosta internetiin ja sinne tuleva liikenne ohjataan palomuurin kautta. Palomuuri suojaa sisäverkon ei-toivotulta liikenteeltä ja tunkeutumisyrityksiltä.
  2. Palomuurin avulla luotettavat ja toimivat yhteydet toimipisteiden välillä. Palvelun mahdollistaa toimipaikkojen yhdistämisen palomuurien välisillä VPN-yhteyksillä, jolloin eri toimipisteet saadaan samaan suojattuun verkkoon.
  3. Palomuuri mahdollistaa toimivat ja turvalliset etäyhteydet. VPN-yhteyksien avulla voidaan työskennellä yrityksen sisäverkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu sisältää VPN-käyttäjiä jopa rajoittamattoman määrän.
  1. Suodatussäännöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Räätälöidyt yrityskohtaiset ratkaisut joustavasti. Palomuuri voi suodattaa liikennettä organisaation tietoturvapolitiikan mukaisesti tai esimerkiksi auttaa jakamaan verkon eri tietoturvatasoihin.
  2. Asiakkaalla on käytössään tietoturvaan erikoistunut organisaatio. Meillä on pitkä kokemus ja vahva sertifioitu osaaminen korkean käytettävyyden ympäristöistä sekä tietoliikenteestä. Palvelu sisältää asiantuntijoidemme tuen palveluaikoina 6-18, jonka lisäksi palveluun kuuluu 24/7 automaattivalvonta.
  3. Ei investointeja laitteisiin. Palvelu sisältää tarvittavan palomuurilaitteen sekä varalaitteen ja tarvittavat ohjelmistot.  Ohjelmisto- ja laitepäivitykset ovat aina ajan tasalla.  Palvelu sisältää myös konfiguraation ylläpidon ja varmistukset.

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Lokienhallinta ja SIEM – tunnista ja suojaudu

15.10.2018

  Tehokasta tietoturvaa palveluna   Keskitetty lokienhallinta, SIEM ja ilmoitusvelvollisuus ovat tänä päivänä olennainen osa yritysten tietoturvapolitiikkaa. Tietoturvallinen […]

Lue lisää

EU:n tietosuoja-asetus tulee. Miten valmistautua?

29.3.2018

  EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee muuttamaan tietosuojakäytäntöjä ja korvaamaan nykyisen henkilötietolain. Asetus tuo mukanaan muutoksia yritysten toimintatapoihin astuessaan […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top