Iso tai pieni projekti, asiantuntijamme ovat apunasi.

Asiantuntijaratkaisut

Asiantuntijoidemme tarjoamat palvelut kattavat laajoista toimituksista ja pitkistä vaativista projekteista yksittäisiin toimeksiantoihin.

Asiantuntijapalvelu

Yritykset tarvitsevat yhä enemmän teknistä syväosaamista uuden teknologian kehittyessä nopeasti samalla kun konesaliympäristöt ovat yhä monimutkaisempia. Edistyksellistä teknologiaa ja ratkaisuja on tänä päivänä valtavasti tarjolla. Oikeiden valintojen tekeminen vaatii monipuolista osaamista ja erinomaista eri osaamisalueiden ammattilaisista koostettua tiimiä. Autamme yritystäsi mitoittamaan IT-arkkitehtuurisi niin, että se vastaa suorituskyvyn, tietoturvan ja kustannustenkin osalta liiketoimintasi todellisia tarpeita.

Anna meidän tehdä oikeat päätökset

Asiantuntijapalveluitamme ovat esimerkiksi ratkaisujen optimointi, käyttöönotot, pilvimigraatiot, päivitykset, kehitystyöt, koulutukset sekä lisenssienhallinta. Kustannustehokkuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että IT-arkkitehtuurisi on mitoitettu oikein.

Me kartoitamme ympäristösi, ja tuomme esille kehityskohteet. Kerromme miten yrityksesi kannattaisi hyödyntää pilvipalveluita ja autamme siirtymän toteutuksessa. Tuomme läpinäkyvyyttä IT-arkkitehtuurisi toimivuuteen, terveydentilaan ja kustannuksiin.

Säästä aikaasi tärkeisiin päätöksiin

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja. Kokeneet ja sertifioidut asiantuntijamme varmistavat, että asennus sujuu helposti, nopeasti ja riskittömästi. Tarjoamme tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

Meillä on pitkä kokemus IT-alasta. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Kartoitamme nykyisen IT-arkkitehtuurisi, ja kerromme miten sekä millä voisit parantaa palvelimiesi ja tallennusratkaisujesi suorituskykyä sekä samalla säästää kustannuksia.

Vältä käyttökatkot

Vältä käyttökatkot

Tunnista ongelmat ja riskit ajoissa ja vältä katkokset. Ongelmatilanteiden ennakointi ja korjaus.

Nopea reagointi

Nopea reagointi

Ongelmatilanteessa on tärkeä minimoida häiriöaika. Seuraamme ja valvomme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria 24/7.

Ammattilaiset käytössäsi

Ammattilaiset käytössäsi

Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä.  Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Kiinteät kulut

Kiinteät kulut

Kiinteä kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Valiset omaan tarkoitukseesi sopiva kokonaisuus. Maksat vain palvelusta, jota tarvitset.

Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

10.11.2022

Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

Lue lisää

Safeguarded Copy

1.11.2022

Asiantuntijakirjoitus Ville Savolainen, IBM-teknologiat, Kaita Finland Perinteisiä DR-ratkaisuja ei ole tehty suojaamaan kyberhyökkäyksiltä tai tahattomalta tietojen muuttamiselta. On […]

Lue lisää

Kaita Raz-Leen kumppaniksi

26.9.2022

Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.