Iso tai pieni projekti, asiantuntijamme ovat apunasi.

Asiantuntijaratkaisut

Asiantuntijoidemme tarjoamat palvelut kattavat laajoista toimituksista ja pitkistä vaativista projekteista yksittäisiin toimeksiantoihin.

Asiantuntijapalvelu

Yritykset tarvitsevat yhä enemmän teknistä syväosaamista uuden teknologian kehittyessä nopeasti samalla kun konesaliympäristöt ovat yhä monimutkaisempia. Edistyksellistä teknologiaa ja ratkaisuja on tänä päivänä valtavasti tarjolla. Oikeiden valintojen tekeminen vaatii monipuolista osaamista ja erinomaista eri osaamisalueiden ammattilaisista koostettua tiimiä. Autamme yritystäsi mitoittamaan IT-arkkitehtuurisi niin, että se vastaa suorituskyvyn, tietoturvan ja kustannustenkin osalta liiketoimintasi todellisia tarpeita.

Anna meidän tehdä oikeat päätökset

Asiantuntijapalveluitamme ovat esimerkiksi ratkaisujen optimointi, käyttöönotot, pilvimigraatiot, päivitykset, kehitystyöt, koulutukset sekä lisenssienhallinta. Kustannustehokkuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että IT-arkkitehtuurisi on mitoitettu oikein.

Me kartoitamme ympäristösi, ja tuomme esille kehityskohteet. Kerromme miten yrityksesi kannattaisi hyödyntää pilvipalveluita ja autamme siirtymän toteutuksessa. Tuomme läpinäkyvyyttä IT-arkkitehtuurisi toimivuuteen, terveydentilaan ja kustannuksiin.

Säästä aikaasi tärkeisiin päätöksiin

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja. Kokeneet ja sertifioidut asiantuntijamme varmistavat, että asennus sujuu helposti, nopeasti ja riskittömästi. Tarjoamme tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

Meillä on pitkä kokemus IT-alasta. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Kartoitamme nykyisen IT-arkkitehtuurisi, ja kerromme miten sekä millä voisit parantaa palvelimiesi ja tallennusratkaisujesi suorituskykyä sekä samalla säästää kustannuksia.

Vältä käyttökatkot

Vältä käyttökatkot

Tunnista ongelmat ja riskit ajoissa ja vältä katkokset. Ongelmatilanteiden ennakointi ja korjaus.

Nopea reagointi

Nopea reagointi

Ongelmatilanteessa on tärkeä minimoida häiriöaika. Seuraamme ja valvomme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria 24/7.

Ammattilaiset käytössäsi

Ammattilaiset käytössäsi

Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä.  Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Kiinteät kulut

Kiinteät kulut

Kiinteä kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Valiset omaan tarkoitukseesi sopiva kokonaisuus. Maksat vain palvelusta, jota tarvitset.

Webinaaritallenne: Uudet FlashSystem mallit

8.4.2021

IBM on kiistaton markkinajohtaja entistä tehokkaampien puolijohdelevyjen kehittämisessä. Sen FlashSystems -tuoteperheeseen 9.2.2021 lanseerattujen FlashSystems 5015, 5035 ja 5200 uudistusten myötä tuoteperhe tarjoaa konsistentin, nykyaikaisen […]

Lue lisää

5200, 5035 ja 5015: lisää tehoa, edullisempi hinta

19.3.2021

Vieraskynäkirjoitus Kari Karunen, Technical Sales Manager, Pedab Finland Uusi IBM FlashSystem 5200 IBM julkisti 9.2.2021 uuden mielenkiintoisen levyjärjestelmän, […]

Lue lisää

Pakkaustiheyden maailmanennätys?

10.3.2021

Vieraskynäkirjoitus Kari Karunen, Technical Sales Manager, Pedab Finland Uusi IBM FlashSystem 5200 IBM julkisti 9.2.2021 uuden mielenkiintoisen levyjärjestelmän, […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kiitos, olkaa yhteydessä!