Seuraamme ja hallinnoimme yrityksesi koko IT-infrastruktuuria.

Valvontaratkaisut

Nopea reagointi ongelmatilanteessa. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Päivystämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Hallitut, ulkoistetut palvelumme tarjoavat yritystason seurantaa ja ennaltaehkäisevää palvelinhuoltoa kun laitteisto on omissa tiloissasi.

Palvelun avulla saadaan reaaliaikaisen näkymä koko valvottavan ympäristön tilaan. Ratkaisu antaa kattavan yleiskuvan koko IT-infrasta, ja verkkolaitteiden sekä palvelimien etävalvonta mahdollistaa monien kriittisten palveluiden ja laitteiden reaaliaikaisen seurannan. Näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja ennaltaehkäistään katkoksia palveluissa.

Kriittiset järjestelmät aina valvottu

Kriittiset järjestelmät aina valvottu

Tunnista ongelmat ja riskit ajoissa ja vältä katkokset. Järjestelmien virhetilanteiden proaktiivinen ennakointi ja korjaus.

Nopea reagointi

Nopea reagointi

Ongelmatilanteessa on tärkeä minimoida häiriöaika. Seuraamme ja valvomme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria 24/7.

Ammattilaiset käytössäsi

Ammattilaiset käytössäsi

Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä.  Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Kiinteät kulut

Kiinteät kulut

Kiinteä kilpailukykyiynen kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Valiset omaan tarkoitukseesi sopiva kokonaisuus. Maksat vain palvelusta, jota tarvitset.

Ennakointi ja nopea reagointi Suomesta tuotetun valvontapalvelun avulla mahdollistavat toiminnan häiriöttömän jatkumisen. Mahdollisessa ongelmatilanteessa pystymme reagoimaan nopeasti ja turvaamaan liiketoimintasi häiriötön jatkuvuus vuoden jokaisena päivänä. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Mitä palvelu sisältää?

  1. Reaaliaikainen tilannetieto järjestelmien tilasta.
  2. Kriittiset järjestelmät on aina valvottu. Tunnista ongelmat ja riskit ajoissa ja vältä katkokset. Järjestelmien virhetilanteiden proaktiivinen ennakointi ja korjaus.
  3. Nopea reagointi. Ongelmatilanteessa on tärkeä minimoida häiriöaika. Seuraamme ja valvomme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria 24/7.
  4. Kiinteät kulut, ei omia investointeja. Kiinteä kilpailukykyinen kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Valitset omaan tarkoitukseesi sopivan kokonaisuuden ilman tarvetta investoida omaan valvontaratkaisuun tai osaamiseen.
  5. Ammattilaiset käytössäsi. Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Palvelin- ja verkkoympäristön valvonta mahdollistaa kriittisten palveluiden jatkuvan proaktiivisen seurannan. Sen lisäksi, että asiantuntijamme suorittavat sovitut vianrajaus- ja korjaustoimenpiteet, he tekevät ennakoivia toimenpiteitä ongelmatilanteiden välttämiseksi. Valvottavia kohteita ovat esimerkiksi laitteen saatavuus, levytilan täyttöaste, CPU-kuormitus, palveluiden ja töiden tilanne. Valvontapalvelun kautta pystytään myös suunnittelemaan infran päivittämistä ennakoivasti.

Laitteistosi on valvonnassa tarvittaessa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Palvelutasoon vaikuttaa valvottavien kohteiden kriittisyys. Palvelussa voi valita oman palvelutason tarpeen mukaan: 24/7, 12/5 tai 8/5. Päivystäjä reagoi automaattisiin hälytyksiin ja ottaa yhteyttä tahoon, jota ongelman ratkaisussa tarvitaan, tai tarpeen vaatiessa yrityksesi yhteyshenkilöön.

”Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa.”

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

SIEM, mihin sitä tarvitaan?

13.4.2021

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Lokitieto tietoturvan tukena SIEM tulee sanoista Security Information and Event Management. Sen […]

Lue lisää

Pakkaustiheyden maailmanennätys?

10.3.2021

Vieraskynäkirjoitus Kari Karunen, Technical Sales Manager, Pedab Finland Uusi IBM FlashSystem 5200 IBM julkisti 9.2.2021 uuden mielenkiintoisen levyjärjestelmän, […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.