Kun tarvitaan korkeaa käytettävyyttä ja vikasietoisuutta liiketoimintakriittisiin ympäristöihin

HA-RATKAISUT

HA-ratkaisu (High Availability, korkea käytettävyys) auttaa täyttämään liiketoiminnan asettamat tavoitteet palveluiden saatavuudelle

HA-RATKAISUT

Korkea käytettävyys (High Availability) on teknologiaa, oikein suunniteltuja prosesseja, osaamista ja sertifioituja toimintamalleja. Korkea käytettävyys on minkä tahansa IT-ympäristön kulmakivi, mutta liiketoiminnan kannalta tärkeille järjestelmille se on ehdottoman tärkeää.

Reaaliaikainen monitorointi

HA-ratkaisumme tarjoavat reaaliaikaista replikointia ja jatkuvaa tietojen yhdenmukaisuutta primary- ja backup -koneiden välillä. Tuotteet ovat kustannustehokkaita ja skaalautuvia. Ne tarjoavat joustavasti korkeaa käytettävyyttä, suorituskykyä ja valmiutta palautua häiriötilanteesta kaiken kokoisille yrityksille. Parhaimmillaan HA-ratkaisu, ottaa huomioon myös mm. levyjärjestelmän vaatimukset yhdellä integroidulla kokoonpanolla tarjoten näin vikasietoista suorituskykyä koko alustaratkaisulle.

Automaattinen palautuminen

HA-ratkaisun tavoite on pystyä toipumaan automaattisesti häiriötilanteesta. Siirtyminen tapahtuu välittömästi ja siirtokustannus toiseen noodiin, kuten palvelimeen tai konesaliin, on pieni, koska siirto tapahtuu automaattiesti. Maantieteellisesti hajautettu, kahdennettu HA-arkkitehtuuri takaa korkean käytettävyyden, ja auttaa pysymään mukana kasvavassa 24×365-saatavuuden kysynnässä.

Korkea käytettävyys

HA-ratkaisun avulla pystytään kopioimaan tietoja reaaliaikaisesti riippumatta järjestelmien määrästä tai sijainnista. Laitteet voivat sijaita samassa rakennuksessa tai eri maissa. Pilvimallin avulla tiedot voidaan kopioida virtualisoituun/jaettuun tai yksityiseen IBM i-ympäristöön korkean käytettävyyden konesalissamme.

Replikoitavuus

Ratkaisumme tarjoavat sekä rautapohjaista että ohjelmistopohjaista replikointia. Oikean ratkaisun valintaan vaikuttaa esimerkiksi datan määrän lisäksi replikoitavien kohteiden etäisyys toisistaan.

Toimittamiamme ratkaisuja ja tukemiamme valmistajia ovat mm.  IBM PowerHA sekä Maxava HA Suite.

Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

30.8.2022

Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

Lue lisää

Miten Nextcloud eroaa muista pilvialustoista?

20.7.2022

Asiantuntijakirjoitus Taro Turtiainen, Tietoturva-asiantuntija, Kaita Finland Nextcloud on yksinkertaisuudessaan tiedostopalvelin ja kollaboraatioalusta. Se tarjoaa keskitetyn ratkaisun, joka on […]

Lue lisää

SIEM, mihin sitä tarvitaan?

13.4.2022

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Lokitieto tietoturvan tukena SIEM tulee sanoista Security Information and Event Management. Sen […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.