Kun tarvitaan korkeaa käytettävyyttä ja vikasietoisuutta liiketoimintakriittisiin ympäristöihin

HA-RATKAISUT

HA-ratkaisu (High Availability, korkea käytettävyys) auttaa täyttämään liiketoiminnan asettamat tavoitteet palveluiden saatavuudelle

HA-RATKAISUT

Korkea käytettävyys (High Availability) on teknologiaa, oikein suunniteltuja prosesseja, osaamista ja sertifioituja toimintamalleja. Korkea käytettävyys on minkä tahansa IT-ympäristön kulmakivi, mutta liiketoiminnan kannalta tärkeille järjestelmille se on ehdottoman tärkeää.

Reaaliaikainen monitorointi

HA-ratkaisumme tarjoavat reaaliaikaista replikointia ja jatkuvaa tietojen yhdenmukaisuutta primary- ja backup -koneiden välillä. Tuotteet ovat kustannustehokkaita ja skaalautuvia. Ne tarjoavat joustavasti korkeaa käytettävyyttä, suorituskykyä ja valmiutta palautua häiriötilanteesta kaiken kokoisille yrityksille. Parhaimmillaan HA-ratkaisu, ottaa huomioon myös mm. levyjärjestelmän vaatimukset yhdellä integroidulla kokoonpanolla tarjoten näin vikasietoista suorituskykyä koko alustaratkaisulle.

Automaattinen palautuminen

HA-ratkaisun tavoite on pystyä toipumaan automaattisesti häiriötilanteesta. Siirtyminen tapahtuu välittömästi ja siirtokustannus toiseen noodiin, kuten palvelimeen tai konesaliin, on pieni, koska siirto tapahtuu automaattiesti. Maantieteellisesti hajautettu, kahdennettu HA-arkkitehtuuri takaa korkean käytettävyyden, ja auttaa pysymään mukana kasvavassa 24×365-saatavuuden kysynnässä.

Korkea käytettävyys

HA-ratkaisun avulla pystytään kopioimaan tietoja reaaliaikaisesti riippumatta järjestelmien määrästä tai sijainnista. Laitteet voivat sijaita samassa rakennuksessa tai eri maissa. Pilvimallin avulla tiedot voidaan kopioida virtualisoituun/jaettuun tai yksityiseen IBM i-ympäristöön korkean käytettävyyden konesalissamme.

Replikoitavuus

Ratkaisumme tarjoavat sekä rautapohjaista että ohjelmistopohjaista replikointia. Oikean ratkaisun valintaan vaikuttaa esimerkiksi datan määrän lisäksi replikoitavien kohteiden etäisyys toisistaan.

Toimittamiamme ratkaisuja ja tukemiamme valmistajia ovat mm.  IBM PowerHA sekä Maxava HA Suite.

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Saimme asiakkailtamme loistavan arvosanan!

7.5.2020

Tutkimme huhtikuussa 2020 asiakastyytyväisyyttämme ja saimme loistavan arvosanan asiakkailtamme. Pidämme kunnia-asiana asiakkaidemme tyytyväisyyttä tuotteisiimme ja palveluumme. Halusimme selvittää, […]

Lue lisää

Kaidan tulos positiivinen myös vuonna 2019

4.5.2020

Kaita Finland teki positiivista tulosta myös neljäntenä toimintavuotenaan. Liikevaihto säilyi lähes ennallaan päätyen noin 1.8 miljoonaan euroon. Liikevaihdon […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top