Iso tai pieni projekti, asiantuntijamme ovat apunasi.

Asiantuntijaratkaisut

Asiantuntijoidemme tarjoamat palvelut kattavat laajoista toimituksista ja pitkistä vaativista projekteista yksittäisiin toimeksiantoihin.

Asiantuntijapalvelu

Yritykset tarvitsevat yhä enemmän teknistä syväosaamista uuden teknologian kehittyessä nopeasti samalla kun konesaliympäristöt ovat yhä monimutkaisempia. Edistyksellistä teknologiaa ja ratkaisuja on tänä päivänä valtavasti tarjolla. Oikeiden valintojen tekeminen vaatii monipuolista osaamista ja erinomaista eri osaamisalueiden ammattilaisista koostettua tiimiä. Autamme yritystäsi mitoittamaan IT-arkkitehtuurisi niin, että se vastaa suorituskyvyn, tietoturvan ja kustannustenkin osalta liiketoimintasi todellisia tarpeita.

Anna meidän tehdä oikeat päätökset

Asiantuntijapalveluitamme ovat esimerkiksi ratkaisujen optimointi, käyttöönotot, pilvimigraatiot, päivitykset, kehitystyöt, koulutukset sekä lisenssienhallinta. Kustannustehokkuuden ja liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että IT-arkkitehtuurisi on mitoitettu oikein.

Me kartoitamme ympäristösi, ja tuomme esille kehityskohteet. Kerromme miten yrityksesi kannattaisi hyödyntää pilvipalveluita ja autamme siirtymän toteutuksessa. Tuomme läpinäkyvyyttä IT-arkkitehtuurisi toimivuuteen, terveydentilaan ja kustannuksiin.

Säästä aikaasi tärkeisiin päätöksiin

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja. Kokeneet ja sertifioidut asiantuntijamme varmistavat, että asennus sujuu helposti, nopeasti ja riskittömästi. Tarjoamme tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

Meillä on pitkä kokemus IT-alasta. Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Kartoitamme nykyisen IT-arkkitehtuurisi, ja kerromme miten sekä millä voisit parantaa palvelimiesi ja tallennusratkaisujesi suorituskykyä sekä samalla säästää kustannuksia.

Vältä käyttökatkot

Vältä käyttökatkot

Tunnista ongelmat ja riskit ajoissa ja vältä katkokset. Ongelmatilanteiden ennakointi ja korjaus.

Nopea reagointi

Nopea reagointi

Ongelmatilanteessa on tärkeä minimoida häiriöaika. Seuraamme ja valvomme tarvittaessa yrityksesi koko IT-infrastruktuuria 24/7.

Ammattilaiset käytössäsi

Ammattilaiset käytössäsi

Käytössäsi on sertifioitujen ammattilaisten osaaminen vuoden jokaisena päivänä.  Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden.

Kiinteät kulut

Kiinteät kulut

Kiinteä kuukausihinta, ennakoitavat kulut. Valiset omaan tarkoitukseesi sopiva kokonaisuus. Maksat vain palvelusta, jota tarvitset.

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakastarina: Sunborn

29.7.2019

Sunborn on suomalainen monilakonserni, jonka päätoimialoja ovat hotelli- ja ravintolatoiminta, terveydenhuolto ja laivanrakennustoiminta. Sunborn on saanut alkunsa jo […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Aninkaistenkatu 14 B, 20100 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.


IBM-Silver
Back to top