Riskit haltuun. Havaitse IBM i tietoturvan heikot lenkit ajoissa.

POWER i Tietoturva

Riskikartoitus auttaa hahmottamaan uhat, noudattamaan vaatimuksia ja parantamaan tietoturvan tasoa.

Tunnista ja suojaudu

Uhkien lisääntyessä säännöllinen tietoturvariskien arviointi on olennainen osa kattavaa tietoturvaa. Monet standardit ja määräykset edellyttävät säännöllistä riskienarviointia.

POWER i Tietoturva auttaa ennakoivasti ymmärtämään IBM i -alustan tietoturvariskit, raportoi havainnoista ja antaa suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

Kartoita riskit
Tietoturvan hallinnan on oltava jatkuvaa ja suunnitelmallista. Arvioi ja analysoi IBM i-ympäristön riskit ja luo niistä raportit.
Pysäytä uhat
Tunnistamalla poikkeamat ja arvioimalla uhat, niihin voidaan reagoida tehokkaasti ja pienemmin kustannuksin,
Vaatimustenmukaisuus
Auttaa seuraamaan ja osoittamaan lainsäädännön ja eri standardien asettamia vaatimuksia, kuten GDPR, PCI DSS, HIPAA ja SOX.
Suojaa tieto
Kriittisen tiedon määrä kasvaa. Myös siihen kohdistuvat uhkat lisääntyvät. Suojaa luottamuksellinen tieto ja estä tietovarkaudet.

Kartoitusta, valvontaa ja suojausta.

Security Assesment riskikartoitus tarkastelee perusteellisesti yli tusinaa kohdetta. Sen avulla pystytään ennakoivasti havaitsemaan IBM i: n tietoturvariskit. Havaintojen perustella luodaan raportti, jossa annetaan suosituksia haavoittuvuuksien korjaamiseksi.

System Access Manager (SAM) tarjoaa IBM i -järjestelmän kulunvalvontaa, mukaan lukien verkkoprotokollat, tietoliikenneportit, tietokantaprotokollat ja komentorivit.

Multi-Factor Authentication (MFA) vahvistaa salasanasuojausta multi-factor todennuksella. Tehokas ja joustava RSA SecurID -sertifioitu todennus parantaa merkittävästi tärkeiden sovellusten tietoturvaa ja vähentää tietovarkauksien riskiä sekä niistä aiheutuvia kustannuksia.

Ennakoivaa riskienhallintaa tärkeälle tiedolle.

Kyllä kiitos, haluan tarkempaa tietoa:

  Tiedon turvaaminen etätyön aikakaudella

  5.5.2021

  Harri Jylhävuori, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Oy Työnteko on muuttunut ja työntekijät ovat siirtyneet suurelta osin etätöihin. Kukaan tuskin […]

  Lue lisää
  Lukko

  Miksi tietoturvakartoitus kannattaa tehdä?

  24.4.2021

  Harri Jylhävuori, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Oy Miksi pk-yrityksen kannattaa tehdä tietoturvakartoitus? Tietoturvakartoitus kannattaa tehdä, jos sellaista ei vielä […]

  Lue lisää

  SIEM, mihin sitä tarvitaan?

  13.4.2021

  Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Lokitieto tietoturvan tukena SIEM tulee sanoista Security Information and Event Management. Sen […]

  Lue lisää

  Asiakaspalvelu

  Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

  Sähköposti: support@kaita.fi
  Puhelin: +358 10 583 8650

  Tietosuojalauseke >

  Yhteystiedot

  Kaita Finland Oy

  Hiomotie 32, 00380 Helsinki
  Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

  Sähköposti info@kaita.fi
  Puhelin +358 10 583 8650

  Y-tunnus: 2755075-8

  Löydä meidät


  IBM-Gold

  IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
  Back to top