Automaattinen varmistus ja helppo palautus.

Office 365 Backup

Varmista Office 365 tietojen saatavuus ja suojaa kriittiset tiedot.

Microsoft tarjoaa hyödyllisiä työkaluja, jotka tekevät työskentelystä tehokasta ja sujuvaa, mutta palveluun tallennettuja tietoja ei varmuuskopioida.

Jos käytössä on Microsoft ja Office 365, tiedon varmistamisen merkitys kasvaa.

Monissa organisaatioissa käytetään isojenkin projektien toteuttamiseen sähköpostin lisäksi esimerkiksi Teamsia ja SharePointia. Tallennamme siis paljon tärkeää tietoa, jota ei varmuuskopioida mitenkään.

Office 365 varmistuspalvelut

Mitä varmistetaan? Office 365 -varmistuspalvelu varmistaa aina automaattisesti esimerkiksi kaikki käyttäjän sähköpostit, tiedostot, keskustelut, kalenterin, muistiot yhdessä sovitulla rytmillä.

 

Sähköposti: sähköpostit, kalenteri, yhteystiedot, tehtävät, muistiot, jakelulistat.

 

Sharepoint: sivustokokoelmat, alisivustot, kansiot, tiedostot, luettelot.

 

 

One Drive: koko tili, kansiot, tiedostot, versiot.

 

Teams: keskustelut, kalenteri, tiedostot, muistiot.

O365 palvelu ei sisällä datan varmistamista, joten tältä osin vastuu jää yhä O365 palvelun ostajalle. Jos käyttäjä esimerkiksi poistaa tärkeitä sähköposteja tai tiedostoja Office 365 -palvelusta, tietoja ja tiedostoja ei pysty palauttamaan ilman erillistä varmistuspalvelua. Microsoft ei varmuuskopioi tiedostoja, ainoastaan arkistoi ne.

O365 Backup tarjoaa edullisen ja luotettavan ratkaisun tähän ongelmaan.

O365 Backup:

Automaattinen varmistus.

Rajoittamaton tallennustila.

1, 3, 5 tai 10 vuoden
säilytysaika

O365 Backup: 4 syytä varmistaa

 

1. Varmuuskopiointi on asiakkaan vastuulla.

Ilman erillistä varmistuspalvelua, ainoa keino tietojen palauttamiseen on  roskakori. Tietoja kaivataan usein myöhemmin ja niiden säilyttämiselle voi olla vaatimuksia.

 

2. Sisäiset uhat.

Tyypillinen sisäinen uhka on yrityksestä lähtevä työntekijä, joka poistaa omia ja yrityksen yhteisiä tietoja ja aiheuttaa näin vahinkoa. Varmuuskopiointi mahdollistaa poistettujen tiedostojen palauttamisen ja nopeasti.

 

3. Ulkoiset uhat.

Tietoturvauhkia on olemassa valtava määrä ja hyökkääjän täytyy onnistua vain kerran.  Kiristyshaittaohjelmat aiheuttavat valtavia vahinkoja lisääntyvässä määrin myös Suomessa pienillekin yrityksille.

 

4. Vaatimukset tietojen säilyttämiselle.

Tämän päivän liiketoiminnassa oma data saattaa olla arvokkainta pääomaa. Lain asettamat vaatimukset sekä sisäiset politiikat asettavat vaatimuksia tietojen palauttamiselle.

Tietoturvaseteli haettavissa 1.12 alkaen

10.11.2022

Valtioneuvosto antoi asetuksen tietoturvan kehittämisen tuesta eli niin kutsutusta tietoturvasetelistä 13.10.2022. Tietoturvasetelin avulla yritykset voivat parantaa järjestelmiensä tietoturvan tasoa […]

Lue lisää

Kaita Raz-Leen kumppaniksi

26.9.2022

Kaita ja IBM i:n tietoturvaan erikoistunut yhtiö Raz-Lee ovat solmineet kumppanisopimuksen. Kaita toimii jatkossa Raz-Leen iSecurity -tuoteperheen toimittajana […]

Lue lisää

Ruotsin hallitus valitsi Nextcloudin

30.8.2022

Asiantuntijakirjoitus Matias Louanto, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Ruotsin hallituksessa etsittiin vuonna 2021 ratkaisua julkisen sektorin digitaaliseksi kollaboraatioalustaksi. Havaittiin, että […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.