Etätyö toimivaksi. Turvallinen ja toimintavarma ympäristö.

Älykäs palomuuri palveluna

Palomuuripalvelu tarjoaa toimivat etätyöyhteydet yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua. Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu.

Tehokasta tietoturvaa palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua ilman laitehankintoja.

Palomuuripalvelu on kustannustehokas ratkaisu. Se tarjoaa monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena. Palvelun avulla pystytään joustavasti ottamaan huomioon erilaiset tarpeet. Ratkaisu skaalautuu kaiken kokoisille yrityksille ja on helposti laajennettavissa.

Laitteiston toimintaa ja yhteyksiä valvotaan jatkuvasti ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

Palomuuri ilman laitehankintoja

Ajantasainen palomuuri ja  haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä.

Palomuuripalvelu tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna. Palomuuripalvelu tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan ja turvallisen suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Käytettävissä on asiantuntijoiden tuki ja osaaminen.

Tietoturvaan ei ole välttämätöntä sitoa omia resursseja tai tehdä suuria investointeja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden  ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva sitomatta siihen omaa pääomaa.

Kiinteä kuukausimaksu sisältää palomuurin lisäksi laitteiston ylläpidon ja tarvittavat ohjelmistopäivitykset. Palomuuri toimitetaan valmiiksi konfiguroituna ja me vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta.

TURVALLINEN LIIKENNÖINTI

Ajantasainen palomuuri on tietoturvan perusta

Oikein suunniteltu ja toteutettu
lähiverkon suojaus takaa turvallisen liikennöinnin verkkojen välillä.

Liikenne yrityksen verkosta internetiin ja sinne tuleva liikenne ohjataan kulkemaan turvallisesti palomuurin kautta.

Suodatussäännöt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

KUSTANNUSSÄÄSTÖJÄ  JA SUOJAA

Etätyöpisteet ja toimipisteet turvallisesti yhteen

Palomuurilla voidaan yhdistää eri toimipisteet ja  työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi.  Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä.

Useamman toimipisteen organisaatiossa voidaan saada isoakin hyötyä ja kustannussäästöjä SD-WAN -ratkaisun kautta.

HALLINTAA JA TUKEA

Keskitettyä hallintaa ja tukea

Palomuurilla voidaan suojata myös  mahdolliset julkipilviratkaisut ja tuoda ne osaksi samaa verkkokokonaisuutta ja hallintaa. Näin saadaan julkipilvi osaksi verkonhallintaa.

Laitteiston toimintaa ja yhteyksiä  valvotaan jatkuvasti ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään  reagoimaan nopeasti.

Suomenkielinen tuki. Palvelu sisältää asiantuntijoidemme tuen sovitusti, jopa 24/7.

 

 

Etätyö toimivaksi

VPN-yhteyksien avulla varmistetaan kaikille sujuvat etätyömahdollisuudet ja saadaan yrityksen sisäiset palvelut työntekijöiden ulottuville riippumatta sijainnista.

Vahvalla todentamisella ja salatuilla yhteyksillä suojataan yrityksen kriittiset tiedot ja luodaan perusta turvalliselle etätyöskentelylle.

Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. Palvelu mahdollistaa myös toimipisteiden välisien yhteyksien kahdentamisen.

 

DLP ja CASB hybridien pilviratkaisujen tietoturvan tukena

Onko tarvetta ulottaa tiedon suojaaminen myös pilvessä oleviin sovelluksiin? Tai tarkkailla pilvipalveluihin kulkevaa liikennettä? Palvelua voidaan täydentää esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöä kontolloivalla CASB-ratkaisulla tai tietojen katoamista vastaan suojaa tuovan DLP:n avulla.

Palomuuripalvelu – 5 syytä miksi

8.9.2021

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Digitaalinen uhkakuva on osaltaan muuttunut eikä toimintaympäristö ei ole enää entisenlainen. Hybridit […]

Lue lisää

Power10, mitä on tulossa?

2.9.2021

Keskiviikkona 8.9 kello 17:30 julkaistaan uusi IBM Power10.   Tapahtumassa kuullaan, mitä uutta Power10 tuo mukanaan. Miten Power […]

Lue lisää
Lukko

Miksi tietoturvakartoitus kannattaa tehdä?

30.8.2021

Harri Jylhävuori, Tietoturvatuotteet, Kaita Finland Oy Miksi pk-yrityksen kannattaa tehdä tietoturvakartoitus? Tietoturvakartoitus kannattaa tehdä, jos sellaista ei vielä […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kiitos, olkaa yhteydessä!