Etätyö toimivaksi. Turvallinen ja toimintavarma ympäristö.

Palomuuripalvelu

Toimivat etätyöyhteydet yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua. Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu.

Palomuuripalvelu on kustannustehokas ratkaisu. Se tarjoaa monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena. Palvelun avulla pystytään joustavasti ottamaan huomioon erilaiset tarpeet. Ratkaisu skaalautuu kaiken kokoisille yrityksille ja on helposti laajennettavissa.

Kiinteä kuukausimaksu sisältää palomuurin lisäksi laitteiston ylläpidon ja tarvittavat ohjelmistopäivitykset. Palomuuri toimitetaan valmiiksi konfiguroituna ja me
vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta.

Laitteiston toimintaa ja yhteyksiä valvotaan jatkuvasti ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti.

Kustannustehokas kokonaisratkaisu

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua ilman laitehankintoja. Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä.

Palomuuripalvelu tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna. Se tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan ja turvallisen suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Käytössä on tietoturvaan erikoistunut organisaatio. Meillä on pitkä kokemus ja vahva sertifioitu osaaminen.

Tietoturvaan ei ole välttämätöntä sitoa omia resursseja tai tehdä suuria investointeja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva sitomatta siihen omaa pääomaa.

Etätyö toimivaksi

Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä.

SD-WAN -teknologian avulla saadaan kustannussäästöjä. Palvelu mahdollistaa myös toimipisteiden välisien yhteyksien kahdentamisen.

Käyttöönotto on helppo ja nopea. Valmiiksi konfiguroitu laitteisto toimitettuna ja asennettuna. Ei investointeja laitteisiin.

Palvelu sisältää tarvittavan palomuurilaitteen sekä varalaitteen ja tarvittavat ohjelmistot. Ohjelmisto- ja laitepäivitykset ovat aina ajan tasalla. Palvelu sisältää myös konfiguraation ylläpidon ja varmistukset.

Tehokasta tietoturvaa palveluna, palomuuri ilman laitehankintoja

Turvallinen liikennöinti verkkojen välillä. Liikenne yrityksen verkosta internetiin ja sinne tuleva liikenne ohjataan kulkemaan turvallisesti palomuurin kautta.

Luotettavat ja toimivat yhteydet toimipisteiden välillä. Palvelun mahdollistaa toimipaikkojen yhdistämisen palomuurien välisillä VPN-yhteyksillä, jolloin eri toimipisteet saadaan samaan suojattuun verkkoon.

Kustannussäästöjä SD-WAN -teknologialla. Suojattu yhteys toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. SD-WAN -teknologian avulla saadaan kustannussäästöjä.

Julkipilvi osaksi verkonhallintaa. Palomuurilla voidaan suojata myös mahdolliset julkipilviratkaisut ja tuoda ne osaksi samaa verkkokokonaisuutta ja hallintaa.

Toimivat ja turvalliset etäyhteydet. VPN-yhteyksien avulla voidaan työskennellä yrityksen sisäverkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelu sisältää VPN-käyttäjiä jopa rajoittamattoman määrän

Suomenkielinen tuki. Palvelu sisältää asiantuntijoidemme tuen sovitusti, jopa 24/7.

Lahja, joka kannattelee

13.12.2021

  Tuemme tänä vuonna yksinäisyyttä vastaan taistelevan HelsinkiMission toimintaa perinteisten joulutervehdysten sijaan. HelsinkiMissio on olemassa, jotta jonain päivänä kukaan […]

Lue lisää

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

Palomuuripalvelu – 5 syytä miksi

8.9.2021

Asiantuntijakirjoitus Jarkko Vartija, Palomuuriasiantuntija, Kaita Finland Digitaalinen uhkakuva on osaltaan muuttunut eikä toimintaympäristö ei ole enää entisenlainen. Hybridit […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.