Etätyö toimivaksi. Turvallinen ja toimintavarma ympäristö.

Älykäs palomuuri palveluna

Palomuuripalvelu tarjoaa toimivat etätyöyhteydet yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua. Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu.

Tehokasta tietoturvaa palveluna

Tietomurtoja tapahtuu jatkuvasti. Tietoturvallinen ja optimoitu ympäristö on oikein toteutettuna kilpailuetu. Palomuuripalvelu tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan suojautua ilman laitehankintoja. Myös etätyön edellytyksiä on toimiva teknologia ja tietoturvan varmistaminen. VPN -yhteyden avulla käytetään yrityksen verkkoa turvallisesti etätyössä.

Ajantasainen palomuuri ja haittaohjelmien torjunta ovat yrityksen tietoturvan perusta ja välttämättömyys nykypäivän internetissä. Palomuuripalvelumme tarjoaa tehokasta tietoturvaa ja turvallisia etäyhteyksiä palveluna.

Tarjoamme monipuoliset palomuuripalvelut helposti hallittavana ja ylläpidettynä kokonaisuutena.

Kustannustehokas kokonaisratkaisu

Tietoturvaan ei ole välttämätöntä sitoa omia resursseja tai tehdä suuria investointeja, palvelu tarjoaa mahdollisuuden ulkoistaa yrityksen tekninen tietoturva sitomatta siihen omaa pääomaa.Se tarjoaa tunnetun laitevalmistajan tehokkaan ja turvallisen suojan ulkoisia uhkia, viruksia ja haittaohjelmia vastaan.

Palvelun avulla pystytään joustavasti ottamaan huomioon erilaiset tarpeet. Ratkaisu skaalautuu kaiken kokoisille yrityksille ja on helposti laajennettavissa. Kiinteä kuukausimaksu sisältää palomuurin lisäksi laitteiston ylläpidon ja tarvittavat ohjelmistopäivitykset.  Me vastaamme palvelun piiriin kuuluvien laitteiden hallinnasta ja tuesta.

Etätyö toimivaksi

VPN-yhteyksien avulla varmistetaan kaikille sujuvat etätyömahdollisuudet ja saadaan yrityksen sisäiset palvelut työntekijöiden ulottuville riippumatta sijainnista.

Vahvalla todentamisella ja salatuilla yhteyksillä suojataan yrityksen kriittiset tiedot ja luodaan perusta turvalliselle etätyöskentelylle.

Palomuuri yhdistää eri toimipisteet ja työntekijöiden etätyöpisteet yhdeksi turvalliseksi verkkokokonaisuudeksi. Sen avulla luodaan suojattu yhteys kaikkien toimipisteiden ja etätyöyhteyksien välillä. Palvelu mahdollistaa myös toimipisteiden välisien yhteyksien kahdentamisen.

Palomuuri ilman laitehankintoja

Palvelu sisältää tarvittavan asiakaskohtaisen palomuurilaitteen asiakkaalle toimitettuna ja asennettuna. Asennuksen yhteydessä palomuuriin luodaan perussääntökanta. Kokonaispalveluun kuuluu myös varalaite, rikkoutuneen laitteen tilalle toimitetaan valmiiksi konfiguroitu korvaava laite. Käyttöönotto on helppo ja nopea. Valmiiksi konfiguroitu laitteisto toimitettuna ja asennettuna.

Palvelua voidaan täydentää esimerkiksi pilvipalveluiden käyttöä kontolloivalla CASB-ratkaisulla tai tietojen katoamista vastaan suojaa tuovalla DLP:llä. Myös O365 Backup täydentää tietoturvaa varmistamalla Office 365 ympäristön tiedot.

Kerromme mielellämme lisää palvelusta. Lue tarkemmin palvelun sisällöstä lataamalla esite.

Lataa esite >>

Asiakastarina: Turo, Power Cloud

9.10.2020

Turo on 1938 perustettu vaatteisiin ja pukuihin erikoistunut suomalainen yritys. Turon visio on alusta asti ollut halu ja […]

Lue lisää

Saammeko esitellä: POWER9 pilviratkaisut

14.10.2019

AI-aikakauteen rakennettu POWER9-keskusyksikkö mahdollistaa enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. IBM OpenPOWER -arkkitehtuuriin rakennetut POWER9-palvelimet […]

Lue lisää

Asiakastarina: Wulff, Varalaitepalvelu

12.8.2019

Wulff on työympäristön ja työpaikkatuotteiden asiantuntija. Wulff palvelee erikokoisia yritysasiakkaita sekä kuluttajia tarjoamalla monipuolisesti työpaikkatuotteita toimisto- ja it-tarvikkeista […]

Lue lisää

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top