Tehokasta tietoturvaa
palveluna

Tiedon turvaaminen, sen tärkeys ja siihen liittyvät vaatimukset kasvavat digitalisoituvassa taloudessa koko ajan.

Yrityksissä ja organisaatioissa on yhä enemmän liiketoiminnan kannalta kriittisen tärkeää ja sensitiivistäkin tietoa, joka pitää turvata. Organisaatioiden on kyettävä suojaamaan ja käsittelemään mm. henkilödataa yhä tehokkaammin sekä havaitsemaan tietoturvaloukkaukset. Uudet asetukset ja tietoturvastandardit velvoittavat yrityksiltä kykyä ympäristöjensä valvontaan sekä jäljitettävyyteen.

Tiedon turvaaminen vaatii monipuolista osaamista, edistyksellistä teknologiaa ja pitkälle vietyä automaatiota. Tarvitaan keskitettyä lokienhallintaa ja identiteetinhallintaa sekä kykyä tunnistaa tehokkaasti liiketoimintaa sekä tietoa uhkaavia tietomurtoja ja poikkeamia. Verkkoliikennettä pitää tarkkailla automatisoidusti 24/7. Jatkuva tilannetietoisuus tietoverkkojen ja -järjestelmien tapahtumista on turvallisuuden perusedellytys. Tarjoamme yrityksellesi reaaliaikaisen kyberturvallisuuden tilannekuvan.

Voit jättää kaiken Kaidan huoleksi. Olemme hereillä ja hälytysvalmiudessa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Autamme yritystäsi tunnistamaan ja suojaamaan tehokkaasti liiketoimintasi kannalta tärkeää tietoa sekä reagoimaan havaittuihin uhkiin jopa reaaliaikaisesti. Minimoimme tietoosi ja tietojärjestelmiisi kohdistuvia riskejä sekä autamme yritystäsi toimimaan määräysten mukaisesti. Huolehdimme siitä, että organisaatiosi laitteet tyhjennetään ja kierrätetään tietoturvallisesti. Hoidamme myös lisenssiomaisuutesi hallinnan.

Voit hankkia meiltä monipuoliset tiedon turvaamisratkaisut, kuten lokienhallinnan ja SIEM:in sekä älykkäät palomuurit, palveluna. Varmistamme, että ohjelmisto- ja laitepäivitykset ovat aina ajan tasalla.

Tuotamme palvelut Suomesta ja säilytämme datasi Suomessa.