POWER9 tarjoaa prosessoriarkkitehtuurin ja palvelinlaitteiston, joka antaa kilpailuetua IBM i, AIX, Linux sekä AI ratkaisuissa.

IBM Power Systems

IBM Power System -palvelimissa yhdistyy skaalautuvuus, varmuus ja tehokkuus. Ne soveltuvat parhaiten liiketoimintakriittisten sovellusten ajoalustoiksi.

Suorituskyky ratkaisee

Tulevaisuuden tietomäärät ja vaatimukset niiden käsittelyyn kasvavat. Eikä pelkkä tiedon käsittely riitä, sitä pitää osata ja pystyä myös hyödyntämään. Laitteistojen pitää pystyä vastaamaan nykypäivän odotuksiin, mutta olla myös valmiina tulevaisuuden kehitykseen.

IBM Power Systems perustuu innovatiiviselle IBM POWER™ -suoritinteknologialle. Konseptin punaisena lankana on tarjota yritykselle parhaiten sopiva laitteistoarkkitehtuuri – korttipalvelinratkaisuista täysin integroituihin palvelimiin. Liiketoiminnan muutoksiin mukautuvan palvelinarkkitehtuurin päälle voidaan hankkia tarpeiden mukaiset sovellukset ja niiden ajamiseen tarvittavat käyttöjärjestelmät.

Energiatehokkuutta ja kustannussäästöjä

Pienempi energian kulutus ja vähäisempi jäähdyttämistarve tuovat suoria kustannussäästöjä. IBM Power -palvelimissa käytetään lukuisia innovatiivisia energiansäästöominaisuuksia, jotka esimerkiksi optimoivat laskentatehoa lämpötilan ja kuormituksen mukaan.

Valmis pilveen

Valmis pilveen

Rakenna Hybrid Cloud yhdistämällä Power System laitteisto osaksi julkipilveä tai rakenna kokonaan oma pilviympäristösi yhdistämällä Power System osaksi Versastack ympäristöä.

Luotettavuutta

Luotettavuutta

Varmuutensa ja tehokkuutensa vuoksi IBM Power Systems -palvelimet soveltuvat liiketoiminnan kannalta kriittisille ohjelmistolle, kuten toiminnanohjausjärjestelmille ja BI-ohjelmistoille, tietokannoille tai verkkokaupan alustaksi.

Johtavaa suorituskykyä

Johtavaa suorituskykyä

POWER9-prosessori hyödyntää täysimääräisesti GPU-kiihdyttimiensä ominaisuuksia mahdollistaen jopa 5,6x enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin kilpailijansa.

Virtualisointitoiminnot ovat sisäänrakennettuja. Power Systems laitteisto mukautuu helposti ja joustavasti muuttuviin tarpeisiin ja integroituu helposti myös organisaation pilvistrategiaan. Power Systems laitteisto on äärimmäisen helppo ottaa osaksi IBM Software Defined Storage -tuoteperhettä, jolloin sen laskentatehosta saadaan irti vielä enemmän.

Virtualisoitu storage tuo kokonaisuuteen omat ominaisuutensa, kuten äärettömän pienet levyjen vasteajat, tiedon hallintaominaisuudet kuten Real Time Compression ja Copy Data Management ohjelmisto auttaa tiedon uusiokäytössä.

IBM Power Systems palvelinperhe

Kerromme mielellämme lisää palvelinratkaisuista. Ota talteen esitte palvelimista ja näiden yksityiskohtaisemmista teknisistä tiedoista.

Lataa esite >>

Ohjelmistoratkaisut jotka kasvavat mukanasi

IBM i: avaimet käteen ratkaisu sisäänrakennetulla virtualisoinnilla

Joustavuutta, sinnikkyyttä ja vikasietoisuutta integroidussa nykyaikaisessa toimintaympäristössä.  IBM i on poikkeuksellisen turvallinen ja joustava alusta myös avoimen lähdekoodin sovelluksille.

IBM i -käyttöjärjestelmä POWER™-palvelimella tarjoaa skaalautuvan ja virusturvallisen arkkitehtuurin yli viidentuhannen sovelluksen ajamiseen. IBM i yhdistää relaatiotietokannan, poikkeuksellisen tietoturvan, web-rajapinnat, verkkotyöskentelyn ja tiedonhallinnan luotettavaksi kokonaisuudeksi.

IBM i saavuttaa tänä vuonna 32 vuoden iän. Vuoteen 2031 ulottuva roadmap osoittaa, että IBM i:n kehittämiseen panostetaan vahvasti myös tulevaisuudessa.

IBM AIX: hyödynnä UNIX Power-palvelimissa

Aix tarjoaa turvallisen, skaalautuvan ja kestävän avoimen standardin mukainen UNIX-käyttöjärjestelmän Power Systems -arkkitehtuurille.

Yhdessä IBM virtualisointiratkaisujen kanssa IBM AIX mahdollistaa tehtävien jakamisen pienemmälle määrälle palvelimia säästäen resursseja ja energiaa. AIX-virtualisointi POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

AIX tarjoaa korkean käytettävyyden ja suorituskykyisen alustan, joka vastaa muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Linux on Power Systems: joustavuutta ja suorituskykyä

Enterprise Linux käyttöjärjestelmä Power Systems -alustalla tarjoaa avoimen ja skaalautuvan infrastruktuurin, jonka avulla käsitellään valtavia määriä dataa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

POWER™ palvelimien avulla yrityksesi voi hyödyntää Linuxin joustavuutta samalla, kun se ylläpitää UNIX™-käyttöjärjestelmällä saavuttamaansa korkeaa palvelutasoa. IBM Power-palvelin on äärimmäisen tehokas alusta Linux-työkuormille. Voit käyttää yhtä tai useampaa luotettavaa ja skaalautuvaa Linux-ympäristöä yhdessä UNIX-käyttöjärjestelmän kanssa.

Työkuormien siirtäminen x86 pohjaisilta palvelimilta IBM Power-alustalle ei yleensä vaadi muutoksia ohjelmistoihin. Siirtyminen ei juurikaan vaadi resursseja ja Power-alustan hyötyjä Linux-työkuormille on helppo testata.  Myös Linux POWER-alustalla tuo huomattavia säästöjä lisenssikustannuksiin verrattuna x86-alustaan esimerkiksi Oraclen osalta.

IBM POWER9 prosessori

9.5x

max I/O bandwidth vs. x86

2x

high performance cores vs. x86

2.6x

more RAM supported vs. x86

1.8x

more memory bandwidth vs. x86

Ratkaise suorituskykyhaasteet

Uudella sirulla ja entistä suuremmalla väylällä varustettu POWER9 on IBM:n uusin ja tehokkain Power System -laitteisto, joka tarjoaa ennennäkemättömän suorituskykyisen alustan paljon laskentatehoa vaativille sovelluksille. POWER9 on suunniteltu tämän päivän analytiikka-, tekoäly-, ja pilviratkaisuihin.

AI-aikakaudelle rakennettu POWER9 on ainoa huippuluokan I/O-teknologialla varustettu prosessori jonka poikkeuksellisen tehon takaavat next generation NVIDIA NVLink, PCIe Gen4, ja OpenCAPI. POWER9 mahdollistaa jopa 5,6x enemmän I/O:ta ja kaksi kertaa enemmän säikeitä kuin x86-kilpailijansa. POWER9 on saatavana 16, 18, 20 ja 22 ytimen kokoonpanossa jopa 44 ytimeen.

Suunniteltu AI aikakaudelle

Prosessoriarkkitehtuuri ja palvelinlaitteisto, jotka antavat kilpailuetua AI:n aikakaudella.

Tämän päivän tekoälyä hyödyntävät sovellukset kasvavat isoiksi ylittäen helposti kiihdytinkortin muistikapasiteetin. POWER9 ratkaisee ongelmat muistin riittävyyden kannalta sallimalla vaativien sovellusten hyödyntää järjestelmän muistia kiihdytinkortin muistina. NVLink-liittymän tehokkaan hyödyntämisen ansiosta, muistin jakaminen CPU:n ja kiihdytinkorttien välillä ei hidasta järjestelmää PCIe 3 -nopeuteen, kuten x86-palvelimilla tällä hetkellä.

Alustaratkaisu AI:n aikakaudelle

Deep learning, koneoppiminen ja AI ovat täällä ja helpommin saavutettavissa kuin koskaan. Power Systems tarjoaa mahdollisuuden rakentaa tehokkaita ja innovatiivisia sovelluksia tarjoten AI-aikakaudelle suunnitellun alustan.

AI-sovellukset vaativat tämän päivän laitteistoilta valtavasti laskentatehoa. POWER9 tarjoaa ennennäkemättömän suorituskykyisen alustan näille sovelluksille kuten HPC, analytiikka ja tekoäly.

PowerAI-alusta sisältää suosituimpia syväoppimisjärjestelmiä ja se on rakennettu niin että käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. PowerAI vaatii HPC:tä varten joko IBM Power System S822LC- tai AC922-palvelinalustan.

PowerAI: Enterprise-valmis syväoppiva ekosysteemi

PowerAI tekee syväoppimisesta, koneoppimisesta ja AI:sta yksinkertaisempaa ja tehokkaampaa. Yhdistämällä tarvittavan ohjelmistoalustan IBM® Power Systems ™ -alustaan yritykset voivat nopeasti ottaa käyttöön täysin optimoidun ja tuetun AI-alustan loistavalla suorituskyvyllä.

Deep learning, koneoppiminen ja AI ovat nyt helpommin saatavilla kuin koskaan. Power Systems tarjoaa mahdollisuuden rakentaa tehokkaita ja innovatiivisia sovelluksia, joiden avulla voit nopeasti alkaa hyödyntää AI:n ominaisuuksia. Tänä päivänä laitteiston suorituskyky tulee usein vastaan AI-sovellusten kanssa. Power Systems käsittelee kaikki tarvittavat tiedot ja prosessit luotettavasti ja tehokkaasti tarjoten kustannustehokkaan ja vikasietoisen palvelininfrastruktuurin kasvaviin tarpeisiin.

ASIANTUNTEMUKSELLA

Ota kaikki hyöty irti IBM Power Systems -laitteistostasi

Onko organisaatiossasi käytössä IBM Power System -laitteisto? Pitäisikö olla? Onko teillä vaikeuksia löytää resursseja ylläpitämään laitteistoa? Onko laitteistonne vanhentunut ja kaipaa päivitystä uuteen? Hyödynnättekö varmasti investointinne koko kapasiteetin?

Kokeneena IBM Business Partnerina Kaita Finland voi auttaa sinua näissä kysymyksissä.

Kaita Finlandin kautta voit hankkia käyttöösi IBM Power Systems-laitteiston usealla eri tavalla. Voit hankkia laitteen omiin tiloihisi tai meidän konesaliimme. Voit myös hyödyntää IBM Power -laitealustaa ostamalla sen palveluna meiltä. Vaikka laite olisi omissa tiloissasi, voit käyttää asiantuntijapalveluitamme ja hyödyntää osaamistamme laitteen ylläpidossa. Voimme myös valvoa laitteistoasi ja sen toimintaa puolestasi.

Tarjoamme myös rahoitusta laitehankinnoille.

Arvioimme

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintavaatimuksia ja autamme löytämään oikean sekä kustannustehokkaan ratkaisun.

Asennamme

Kokeneet IBM-sertifioidut asiantuntijamme varmistavat että asennus sujuu yksinkertaisesti, nopeasti ja riskittömästi.

Suunnittelemme

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet kokonaisuuksia, jotka kasvattavat suorityskykyä kuitenkin samalla vähentäen kuluja.

Tuemme

Asiantuntijamme tarjoavat tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita koko laitteistosi elinkaaren ajaksi.

Myymme ja rahoitamme

Myymme laitteistoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan suurella asiantuntemuksella. Tarjoamme niille myös edullisen rahoituksen.

Kaita Sorasecin kumppaniksi

10.5.2022

  Kaita Finland Oy toimii Suomessa Sorasecin kumppanina tarjoten SIEM-ratkaisuja sekä palveluita kaiken kokoisille yrityksille. Organisaatioiden on pystyttävä […]

Lue lisää

Kaita Preciselyn kultakumppaniksi

25.1.2022

  Kaita on vuoden 2022 alusta Preciselyn Gold- tason kumppani. Preciselyn erityisosaamista ovat tiedon eheyden varmistamiseen keskittyvät ratkaisut […]

Lue lisää

Asiakastarina: SA-TU Logistics

30.11.2021

Tietoturvakartoitus SA-TU Logistics on kotimaan logistiikkapalveluihin keskittyvä yhtiö ja suurin yksityisessä omistuksessa oleva tulli-ilmoitusten tuottaja Suomessa. Palveluihin kuuluu […]

Lue lisää

Asiakastuki

Asiakastuki arkisin 06:00-18:00

Sähköposti: support@kaita.fi
Puhelin: +358 10 583 8650

Tietosuojalauseke >

Yhteystiedot

Kaita Finland Oy

Hiomotie 32, 00380 Helsinki
Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku

Sähköposti info@kaita.fi
Puhelin +358 10 583 8650

Y-tunnus: 2755075-8

Löydä meidät


IBM-Gold

IBM Business Partnerina, me edustamme IBM:n ainutlaatuista tuoteperhettä. Olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia tuotteita ja palveluita vahvalla ammattitaidolla.
Back to top

    Kyllä kiitos! Olkaa yhteydessä minuun.