Ratkaisut

Olemme vuosikymmeniä suunnitelleet palvelin- ja tallennusarkkitehtuureja, jotka kasvattavat suorituskykyä ja säästävät samalla kustannuksia. Asiantuntijamme varmistavat, että ratkaisujesi asennus sujuu helposti, nopeasti ja riskittömästi. Tarjoamme tukea, valvontaa ja asiantuntijapalveluita laitteistosi koko elinkaaren ajaksi.

Voit hankkia meiltä kattavat IT-asiantuntijapalvelut, kuten ratkaisujen optimoinnin, käyttöönotot, pilvimigraatiot, päivitykset, kehitystyöt, koulutukset sekä lisenssienhallinnan. Kokeneet ja sertifioidut asiantuntijamme vapauttavat sinut konesalilaitteiston ylläpidosta, päivityksistä ja huollosta. Valvomme ympäristöäsi tarvittaessa 24/7, ja asiantuntijamme ovat helposti tavoitettavissa, kun ongelmia ilmenee.

Data haltuun

Kaita tarjoaa yrityksellesi äärimmäisen skaalautuvia alusta-ratkaisuja, jotka perustuvat IBM Power Systems -palvelimiin. Liiketoimintasi muutoksiin mukautuvan palvelinarkkitehtuurin päälle voidaan hankkia tarpeiden mukaiset sovellukset ja niiden ajamiseen kulloinkin tarvittavat käyttöjärjestelmät. Power Systems laitteisto mukautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiin ja integroituu helposti myös organisaatiosi pilvistrategiaan.

POWER9 tarjoaa ennennäkemättömän suorituskykyisen ajoalustan AI-sovelluksille.

Datamäärät kasvavat yrityksissä edelleen huimaa vauhtia. Yritykset, jotka kykenevät käsittelemään ja hyödyntämään dataa nopeasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti, saavuttavat todellista kilpailuetua.

Konesaliratkaisuilta vaaditaan jatkuvasti lisää suorituskykyä ja parempaa toimintavarmuutta liiketoimintakriittisten ohjelmistojen, kuten toiminnanohjauksen, BI-ohjelmistojen, tietokantojen ja verkkokauppa-alustojen ajamiseen. Kilpailuedun saavuttamiseen tarvitaan oikein valittuja ja mitoitettuja palvelin- ja tallennusratkaisuja.